Jäsenmaksu vuonna 2018 on 30e.

Liittyvälle jäsenelle jäsenmaksu on 30e, 30.6.2018 asti.
1.7.2018 tai sen jälkeen liittyville uusille jäsenille loppuvuoden jäsenmaksu on 20e.
20 euron jäsenmaksutarjouksen ja liittymislahjaedun voi hyödyntää vain kerran.

Jäsenedut vuonna 2018:

- Yhdistykseemme liittyvä jäsen saa liittymislahjana jäsenmaksuaan vastaan ilmaiseksi yhden Uforaportti-kirjan. Valikoimaan kuuluvat Uforaportti-kirjat nro 1-21, poislukien loppuunmyydyt teokset. Uforaportti 22-23 ei kuulu jäsenlahjakirjavalikoimaan.
- Uusimmasta kirjastamme (Uforaportti 22-23) saa jäsenemme 10 euron alennuksen.
- Jäsenemme saavat Yhteys-jäsenlehden kaksi kertaa vuodessa.
- Jäsenpostilistallemme pääsevät jäsenmaksun maksaneet henkilöt, yritykset ja yhdistykset. Jäsenpostilistalla julkaistaan yhdistykseemme, sen toimintaan ja muihin ufoaiheisiin tapahtumiiin liittyvää tietoa.
- Jäsenemme voi liittyä muilta suljettuun Facebook -ryhmäämme.
- Puolen vuoden kannattajajäsenyyden jälkeen jäsen voi hakea SUT ry:n tutkijajäseneksi, jolla on äänioikeus vuosikokouksissa. Tutkijajäsen myös pääsee tutkimaan havaintoilmoituksia.
- Tutkijajäsenellä on pääsy havaintotietokannan tutkijaosioon ja SUT ry:n kuvapankkiin.
- Tutkijajäsen voi anoa pääsyä kontaktitutkimuksen työryhmään ja kontaktitietokantaan.
- Tutkijajäsenellä on pääsy piiloluonnollisen tietokannan tutkijaosioon.

Maksut tilille: Nordea, IBAN: FI97 1544 3000 0625 75 (BIC: NDEAFIHH)

Kannattajajäsenhakemus

Täyttämällä alla olevan lomakkeen tiedot ja maksamalla jäsenmaksun, voit liittyä Suomen Ufotutkijat ry:n kannattajajäseneksi.

Mikäli hakija ei ilmoita hakemuksessaan, minkä kirjan haluaa, valitsemme lähetettävän liittymislahjakirjan hänen puolestaan.

Kirjavalikoima: Uforaporttikirjat

Tutkijajäsenhakemus

Kun olet ollut kannattajajäsenenä vähintään kuuden kuukauden ajan, voit hakea tutkijajäsenyyttä.
Täytä alla olevan lomakkeen tiedot ja valitse vaihtoehto, että haet tutkijajäsenyyttä. Olemme sinuun yhteydessä.

Jäsenmaksua maksaessasi, laita viestikenttään nimesi (tai sen henkilön nimi, joka liittyy jäseneksi), puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Huomaa, että jäsenmaksun maksupäivä tarvitaan lomakkeen tietoihin.

Kun jäsenyytesi on kirjattu jäsenrekisteriin, saat siitä tiedon sähköpostiosoitteeseesi.

liittymislahjakirjan hänen puolestaan.

Hakijan yhteystiedot