Muut kirjat


Tilaukset

Tilaukset tilauslomakkeella tai sähköpostitse: kirjamyynti ( at ) fufora.fi
(korvaa sähköpostiosoitteen ( at ) merkillä @ kun lähetät sähköpostia).

nappula_tilauslomake.jpg

 

Eles_avaruusolennot_ja_jalleensyntyma_kansi.JPG

Avaruusolennot ja jälleensyntymä (hinta: 25,00 € + postitus)

Unkarilainen István Éles on tutkinut laajasti ihmisten edellisiä ja tulevia elämiä, joihin on ylllättäen liittynyt paljon kokemuksia ufoista ja avaruusolennoista. Élesin lähes 30 vuoden uraauurtava tutkimus täydentää muualla maailmassa tehtyjä vastaavia havaintoja. Éles käyttää meditatiivista valveuni-olotilaa, jossa ”aikamatkustamiseen” perustuva menetelmän avulla on saatu selville ihmisten sekä menneiden elämien että myös tulevien elämien tapahtumia. Koehenkilöt näkevät tapahtumia yhtä selkeästi, kuin jos katsoisivat elokuvaa. Saatujen kokemusten perusteella voidaan sanoa, että avaruusolennot ovat olleet ja ovat yhä edelleen aktiivisesti mukana ihmisten edellisissä elämissä, kuin myös nykyhetkessä. Éles pyrkii antamaan tietoa, joka auttaa meitä saamaan täydellisemmän kuvan vielä toistaiseksi tuntemattomien maailmojen olemassaolosta.


 

Paiva_Roswellin_jalkeen_kansi.JPG

PÄIVÄ ROSWELLIN JÄLKEEN (hinta: 25,00 € + postitus)

Päivä Roswellin jälkeen on paljastuskirjojen merkkipaalu, joka perustuu tiukasti tosiasioihin. Kirja päättää vuosikausia kestäneen väittelyn Roswellissa New Mexicossa vuonna 1947 tapahtuneesta mystisen tunnistamattoman lentokoneen maahansyöksystä.
Eläkkeelle jäänyt eversti Philip J. Corso tulee tiedonvapauslain (FOIA) vapauttamien asiakirjojen tukemana julkisuuteen ja paljastaa oman Roswellin maahansyöksyn jättämiin esineisiin liittyvän luottamusmiesasemansa. Corso on ollut jäsenenä presidentti Eisenhowerin kansallisen turvallisuuden neuvostossa, sekä johtoasemassa ulkomaisen teknologian yksikössä Yhdysvaltain maavoimien tutkimus- ja tuotekehitysosastolla. Hän kertoo meille kuinka hän toimi kärkimiehenä maavoimien takaisin-mallinnushankkeessa, joka johti nykypäivän integroituihin piireihin, kuituoptiikkaan, lasereihin ja erityiskestäviin kuituihin. Hän syötti Roswellista saatua vierasperäistä teknologiaa Amerikan jättimäisten teollisuusyritysten käyttöön.
Kirja paljastaa peitetarinan ja Yhdysvaltojen hallituksen kuohuttavan roolin Roswellin tapahtumissa. Vierasperäisen teknologian löydöksillä muutettiin 1900-luvun historiaa. Päivä Roswellin jälkeen on epätavallinen muistelmateos, joka pakottaa meidät harkitsemaan uudelleen menneisyyttämme ja paikkaamme maailmankaikkeudessa.

Eversti Philip James Corso, USA (1915 - 1998) oli avainasemassa ollut maavoimien sotilastiedustelu-upseeri, joka palveli kenraali MacArthurin esikunnassa Korean sodassa, sekä myöhemmin everstiluutnanttina Dwight D. Eisenhowerin kansallisen turvallisuuden neuvostossa. Hänelle myönnettiin 21-vuotisen sotilasuransa aikana 19 ansiomerkkiä, kunniamerkkiä ja värinauhamerkkiä ansiokkaasta palveluksesta. Hän jäi eläkkeelle maavoimista vuonna 1963, ja siirtyi senaattorien James Eastland ja Strom Thurmond palvelukseen erikoistuen kansalliseen turvallisuuteen liittyviin asioihin. Hän työskenteli myös konsulttina ja sopimusasioita hoitavana hallintovirkamiehenä useille yksityissektorin yrityksille, sekä todisti edustajainhuoneessa kansallisen turvallisuuden komitean edessä Pohjois-Koreassa olevista amerikkalaisista sotavangeista.
 

Roswell_avaruusolennon_haastattelu_kansi.JPG

Roswellin avaruusolennon haastattelu (LOPPUUNMYYTY)

Lukuisten todisteiden perusteella voidaan sanoa, että Roswellissa tapahtui heinäkuussa 1947 jotain hyvin merkillistä. Viranomaiset olivat löytäneet maahan pudonneen tunnistamattoman esineen, josta löytyi myös avaruusolentoja. Seurauksena oli äärimmäisen suuri tiedotusvälineiden mielenkiinto. 
Matilda O'Donnel MacElroy työskenteli tuohon aikaan lääkintäryhmän jäsenenä Roswellin lentotukikohdassa. Hänet pyydettiin lähtemään tapahtumapaikalle siltä varalta, että siellä tarvitaan lääkinnällistä apua. Maahansyöksyssä yksi olento olikin selviytynyt hengissä. 
Muukalaisolentoa tutkiessaan MacElroy huomasi välittömästi, että olento yritti viestiä "mielikuvilla" tai "telepaattisilla ajatuksilla". Kukaan muu henkilö tapahtumapaikalla ei tätä huomannut. Tämän jälkeen MacElroyn tehtäviin kuului viestiä olennon kanssa ja raportoida kaikki tiedot viranomaisille. 
Tässä ainutlaatuisessa kirjassa Matilda O'Donnel MacElroy kertoo olennon kanssa käymistään keskusteluista kysymyksiin, joihin ihmiskunnan täytyy saada vastauksia. Keitä me olemme? Mistä me tulimme? Mikä on Maassa olomme tarkoitus? Onko ihmiskunta maailmankaikkeudessa yksin? Jos muualla on älykästä elämää, miksi he eivät ole ottaneet meihin yhteyttä?
 

Roswell_todistajat_kansi.JPG

Roswellin todistajat (hinta: 30,00 € + postitus)

Roswellin todistajat -kirja on selonteko kaikesta siitä, mitä on tullut tosiasiassa ilmi tapahtumista Roswellissa New Mexicossa vuonna 1947. Todistusaineisto on musertava niille, jotka ovat avoimia tälle ajatukselle ja halukkaita käymään läpi saatavilla olevaa kirjallisuutta. Kysymys mahdollisesta yksin olostamme maailmankaikkeudessa on ollut keskustelun aineena vuosisatojen ajan, mutta vasta meidän aikamme teknologia on tehnyt mielekkään keskustelun mahdolliseksi. Voimme odottaa löytävämme vastauksia kokematta välttämättä muukalaisten läsnäoloa Maassa. Kun kohtaamis-ilmiö tulee laajemmin hyväksytyksi ja ymmärretyksi, se tulee muuttamaan merkittävästi näkemystämme.

Kirjan tekijät Thomas J. Carey ja Donald R. Schmitt ovat tutkineet Roswellin tapausta antaumuksella yli 30 vuotta. He ovat löytäneet ja haastatelleet yli 600 ihmistä, jotka liittyvät suoraan tai epäsuorasti Roswellin tapaukseen. He kaikki tukevat ensimmäistä selitystä, eli alkuperäistä väitettä lentävän lautasen haltuunotosta. Yksityiskohtaista ja luotettavaa tietoa tapahtumien todellisesta luonteesta on kerääntynyt runsaasti, ja siitä on voitu erottaa joidenkin tietolähteiden levittämät virheelliset ja harhaanjohtavat tiedot. Tuloksena on vakuuttavaa aineistoa - ei pelkästään Roswellin tapauksesta - vaan myös muukalaisten vierailuista. Kirjaa voidaan pitää Roswellin tapauksen loppuraporttina, ellei sitten viranomaiset avaa omia salaisiaan arkistojaan.

 
Ufot_Unkarissa_kansi.JPG

UFOt Unkarissa  (LOPPUUNMYYTY)

Tässä julkaisussa László Miskolci antaa lyhyen, mutta mielenkiintoisen katsauksen Unkarin ufotutkimukseen. Hän yhdistelee sekä fyysisiä, että henkisiä tutkimuslinjoja. Kirjoittaja oli ensimmäinen, joka sai maan viralliset ufotiedostot Unkarin puolustusvoimilta ja valtion turvallisuuspalvelun arkistosta. Vuonna 2020 hän julkaisi kirjan ”Unkarin ufotiedostot”, josta on tässä kirjasessa otteita, sekä uudempia tutkimuksia. Hän on tehnyt lukuisia haastattelija sotilaiden kanssa ja julkaissut aiheesta yli 100 artikkelia. László on kiinnostunut positiivisista maan ulkopuolisista yhteyksistä, joten työskentely kontaktien ja meedioiden kanssa on antanut hänelle henkisiä kokemuksia, jotka ovat vaikuttaneet hänen elämäänsä ja tutkimukseensa.