UFOTUTKIJAHAKEMUS

Hakemus löytyy osoitteesta: https://www.fufora.fi/ufotutkijat/ufotutkijahakemus.php

Voit anoa ufotutkijan vakanssia seuraavasti:

Sinun on oltava Suomen Ufotutkijat ry:n jäsenenä vähintään 6 kk. Tämän jälkeen voit anoa vakanssia ufotutkijaksi.

Suorittamalla hakemuksen hyväksytysti, saat ufotutkijan vakanssin.  Ota yhteys alla olevan sähköpostin kautta halukkuudestasi.
Kun hakemusmaksu 30 € on maksettu yhdistyksen tilille ja vastaanotettu, sinulle lähetetään salasana, jolla pääset täyttämään hakemuksen kysymykset ja lähettämään ne SUT ry:n hallitukselle hyväksyttäväksi.
 

Pankki: FI97 1544 3000 0625 75  (Suomen Ufotutkijat ry)  Viite: 5050   (Tiedoteosioon oma nimesi - UFOTUTKIJA KOEMAKSU)

Ufotutkijaksi hakevan on oltava valmis suorittamaan ufotutkimusta tai muulla tavalla osoitettava aktiivisuutta yhdistyksessä, kun tutkijajäsenyys on hyväksytty.

Hakemusmaksua ei palauteta, jos et läpäise hyväksytysti hakemuskoetta. Jos haluat myöhemmin hakea tutkijajäsenyyttä, hakemusmaksu 30 € maksetaan silloin uudelleen.

SUT ry:n hallitus käsittelee tutkijahakemukset. (Yleensä parin viikon sisällä hallituksen kokouksessa.)

Ilmoita SUT ry:lle, kun olet suorittanut tutkintomaksun. Sähköpostiosoite: info@fufora.fi, tai voit myös soittaa tai lähettää tekstiviestin puheenjohtajalle puh. 0400-666076

Sinulle lähetetään kirjautumista varten salasana, joka on voimassa 7 päivää. Tuona aikana hakemus on täytettävä ja lähetettävä yhdistykselle. (Jokainen hallitusjäsen vastaanottaa hakemuksesi)

Jos on kysyttävää, ota yhteys yllä olevaan sähköpostiosoitteeseen tai soita puheenjohtajalle.