Ufohavaintotietokanta


Tervetuloa katselemaan Suomen Ufotutkijoiden Ufohavaintotietokantaa! Tietosuojaseloste



Ufohavainnon numero 2235 tiedot (luokitus: 8KON9Y4)

Ufohavainnon kommenttiosioon



Havaintoa koskevat kuvat:

Kuva     Kuva     Kuva     


Havaintoa koskevat videot:

Ei videotiedostoja


Havaintoa koskevat äänitiedostot:

Ei äänitiedostoja



Havainnon yksityiskohdat


Havaintopaikka


Ilmansuunta, jossa kohde näkyi


Kulma, jossa kohde näkyi


Koko- ja etäisyysarviot


Säätila havaintohetkellä


Meteorologiset ilmiöt


Astronomiset ilmiöt


Havainnonteon yksityiskohtia


Havaintoa täydentävät tiedot

Kohteen ulkonäkö


Kohteen liikkuminen


Kohteen valot, äänet ja muut vaikutukset


Muita tietoja


Tutkijakommentit

Erittäin mielenkiintoinen tapaus kysymyksessä. Tässä tapauksessa on hyvin todennäköisesti kysymys implantista, joka on asetettu mielenkiintoiseen paikkaan. Kyseisessä kohdassa on tärkeä akupunktiopiste LI4 (HOKU). Piste on perinteisistä akupisteistä yksi tärkeimmistä. Mielenkiintoista, että pistokohta on juuri tuossa. Kuten kuvat osoittavat, kysymys ei ole tavallisesta pistojäljestä.(Jos nyt ylipäätään pistojälkeä jää näkyviin) Jos kysymyksessä olisi esimerkiksi pelkkä neulan pisto, tuollaista kuviota en ole nähnyt milloinkaan pistoskohdan ympärillä, vaikka olen akuneuloja käyttänyt vuosikymmeniä. Ilmoitajalla on sellainen muistikuva, että hän on suostunut "koehenkilöksi" vapaaehtoisesti. Häntä ei ole pakotettu mukaan.

Tapahtuman ilmoittaja kertoo:

"Kipua, arkuutta, kutinaa tai turvotusta ei ollut. Loogisesti ajatellen, kädessä täytyisi tuoreessa, alle 12 tuntia vanhassa kajoamisessa olla vähintään jonkinlaista turvotusta, mitä tässä ei siis ollut. Jäljen pienet yksityiskohdat hälvenivät noin vuorokaudessa ja sen jälkeen jälki näkyi iholla melko tasaisen värisenä punaisena viisikulmiona (pentagoni), joka vähitellen häipyi. Paranemiseen kului noin 2-3 viikkoa ja pisimmän ajan kuviosta erottui keskellä oleva pyöreä pistojälki."

Ilmoittaja kertoo myös käsityksestään jäljen merkityksestä:

"Olen esim. jäänyt käsitykseen, että käteeni jätettiin jälki tietoisesti, vaikka itse asia (mikä se sitten liekin) olisi voitu hoitaa niinkin, ettei jälkeä jää. Jäljen jättämisen tarkoitus käsittääkseni oli, että teen siitä ilmoituksen."

Ilmoittaja jatkaa:

"Sitä, miksi ilmoituksen tekeminen oli tärkeää, en osaa sanoa. Toinen mieleeni jäänyt vaikutelma on se, että akupunktio olisi jollain lailla jossain roolissa. Valitettavasti en osaa sanoa mitään enempää, sillä alkaisi mennä satuilun puolelle. Itse melkein kauhistuin, kun huomasin, että pistokohta on melko varmasti keskeisellä meridiaanilla ja hyvin lähellä todellakin keskeistä akupunktiopistettä. Ajattelin, että omiin energioihini on puututtu, enkä tiedä, millä tavoin."


Tässä tapauksessa on tärkeä huomata se seikka, että ilmoittaja on terveysalan ammattilainen. (Jätän tarkan ammatin tässä yhteydessä omaan tietooni, koska ilmoittaja ei halua joutua joutua mahdollisen huomion kohteeksi.)
Olen keskustellut ilmoittajan kanssa tapauksesta laajasti. Tapauksella on ollut mielenkiinotoisia vaikutuksia muistikuviin erilaisista tapahtumista, joista ilmoittajalla ei ollut muistikuvia ennen mahdollisen implantin istuttamista. Tässä vaiheessa en puuutu näihin seikkoihin nyt, koska tapahtumat ovat viime aikoina edenneet nopeasti ja niihin palataan myöhemmin, jos ilmoittaja näin haluaa.Joka tapauksessa tapaus on vaikuttanut ilmoittajan elämään ja myös "kykyihin" mielenkiintoisella tavalla, joita en nyt lähde käsittelemään.

Heikki Kulju Nro 20

Ilmoittajan lisäinfoa tapaukseen liittyvistä asioista. Liitetään ilmoitukseen 11.09.2022

Olen ottanut seurantakuvia tuosta implanttijäljestä itselleni mahdollisia myöhempiä tarkasteluja varten. Laitan liitteenä viimeiset kuvat muutaman päivän takaa. Ensin tosiaan näytti siltä, että kohdalle jäänyt jälki häipyy täysin. Noin ei kuitenkaan lopulta käynytkään. Jälki on välillä ollut lähes huomaamaton, melkein muun ihon värinen, kunnes jostakin syystä se taas aktivoituu näkösälle punaisena, halkaisijaltaan ehkä noin 3-4 mm pisteenä. Kyseessä on juuri se pistojäljen keskikohdan alue, missä voisi olettaa implantin olevan. Noista kuvistakin pystyy ehkä juuri ja juuri silmin havaitsemaan, että jälki on myös aavistuksen koholla ympäristön muuhun ihoon verrattuna. Vähän tuo ihoon välillä tuleva reaktio ihmetyttää. Jonkin implantissa tai sen toiminnassa voisi olettaa ärsyttävän hieman kudoksia ja ihoa. Tuon kohdan pystyy nyt helposti tuntemaan sormella ilman katsomatta. Ihan kuin ihon alla tuntuisi 1-2 mm kokoinen pala. Onko se paksuuntunutta ihoa pistokohdassa vai jokin fyysinen pieni esine, mahdoton sanoa.


Havaintoa koskevat muut kommentit (7 kpl)

Huomioi asiallisuus kommenteissa. Täytä kaikki kentät tai kommenttia ei julkaista. Myös asiaton kielenkäyttö voi johtaa kommentin hylkäämiseen.

Nimimerkin maksimipituus. 40 merkkiä.
Kommentin maksimipituus: 200 merkkiä

Nimimerkki:  
Kommentti:  
Turvakysymys: Minä vuonna Roswellin ufotapaus tapahtui?     



Nykyiset kommentit (sivu 1)

Kommentoija
Kommentti
Aika
Roo'e
Jos uskominen ilmoittajaan, että esim. tupakan polttama jälki voidaan jättää pois, niin tapaus on kiinnostava.
10.08.2022 10:14:36
Roo'e
Minulla vastaava paikka mutta eri käsi. Tekijät jäi kiinni ja naapuri näki ne myös.
10.08.2022 10:18:35
Roo'e
Kyseistä aku-pistettä stimuloimalla voidaan ilmeisesti estää kipua sieltä missä sitä todella aiheutetaan, näin ilm. minun kohdallani...
10.08.2022 10:24:11
S
Kommentti: Itsellä ilmestyi yöllä puoliympyrän muotoinen jälki ja sen ylläpuolelle mustelma joka hävi muutamassa päivässä mutta puoliympyrä näkyy vieläkin 3 kk jälkeen. Olen myös herännyt siihen että "tipun"
11.08.2022 09:31:57
S
Kommentti: Olen myös nähnyt "unia"että tulen huoneeseeni tuuletusikkunan kautta ja usein jalat edellä. Näin tälaisia unia jo lapsena ja heräsin siihen kun "tipun" sänkyyn. Myös ns. unihalvaukset ovat tuttuja.
11.08.2022 09:38:08
Iridium
Tuttuahan tuo on. Itselläni tuli nirhama, ei mitään käsitystä mistä lienee tullut, parani muutamassa päivässä. .
11.08.2022 12:13:24
Chupa
Minulle on näitä sattunut useitakin. Omat jälkeni syntyivät metsässä ulkoillessa ja herätessä aivot nikottelevat jos jonkinlaisia putoamisia ja hahmoja.
11.08.2022 19:23:00


Mene sivulle: 1

Sivun alkuun