Suomen Ufotutkijat ry - F U F O R A

ETUSIVULLE

Björn Borg CD-ROM kirjat

Hintoihin lisätään toimituskulut postiennakolla. Voit välttää postiennakkokulut (3,55 €), jos maksat kirjat ennakkoon SUT ry:n tilille:

Nordea, IBAN: FI97 1544 3000 0625 75 (BIC: NDEAFIHH)

Kirjoita tietoja-kenttään maksettujen kirjojen numerot ja määrät selvästi ja omat yhteystietosi (myös maksaessasi
internet-pankin kautta).

Tilaus puh. 040-517 0553
Tilaus email: info( at )suomenufotutkijat.fi

(korvaa sähköpostiosoitteen ( at ) merkillä @ kun lähetät sähköpostia).


Ufot ja tiedemiehet

CD-ROM/PDF

19 €

Tähän cd-rom-kirjaansa Björn Borg on koonnut kansainvälisten professori- ja tohtoritasoisten tiedemiesten ufokokemuksia ja -lausuntoja. Kun Suomessa virallinen tiedeyhteisö on jättänyt ufot tieteellisen maailmankuvan ulkopuolelle, maailmalla kiinnostus on ollut aivan toisella tasolla.

Nyt Suomen Ufotutkijat ry julkaisee Björn Borgin teoksen "Ufot ja tiedemiehet" cd-rom-levynä. Samaan aikaan ilmestyy cd-rom-versiona Björn Borgin kirja "Ufojen varjossa", jossa hän tarkastelee ufoilmiöihin liittyviä merkillisyyksiä: mustapukuisia miehiä (MIB), karjan leikkelytapauksia ja synkroniteetti-ilmiötä.

Ufotutkija ja -kirjailija, diplomi-ekonomi Björn Borg on tutkinut ufoja ja kirjoittanut niistä 1960-luvulta lähtien. Hänen kirjoistaan on tähän mennessä julkaistu "Tosiasioita ufo-ilmiöstä" (2001), "Onko ufoilmiössä logiikkaa?"(2002), "Ufot ja tähtitieteilijät"(2004), julkaisijana UFO-Finland. Tällä hetkellä (2007) Björn Borgin lähdeluettelo käsittää jo yli 1100 ufokirjaa ja -videota.

Ufojen varjossa

CD-ROM/PDF

19 €

Tässä cd-rom-kirjassaan Björn Borg on kiinnittänyt huomiota merkillisiin ilmiöihin, jotka toistuvasti ovat liittyneet ufokokemuksiin: mustapukuiset miehet (MIBit), karjan leikkelytapaukset ja synkroniteetti-ilmiö.

MIBit ja karjan leikkelytapaukset ovat paljon laajempi ilmiö kuin Suomessa on tähän asti ymmärretty. Ovatko MIBit suurvaltojen agentteja - vai omituinen avaruusolentoryhmä, joka haluaa vaientaa ufotutkimukset? Ovatko uskomattoman taitavasti tehdyt leikkelyt avaruusolentojen tekemiä biologisia kokeita?

Näiden tekstien välissä Björn Borg on käsitellyt synkroniteetti-ilmiötä, joka on MIBejä ja leikkelytapauksia miellyttävämpi ilmiö ja luettavissa parapsykologian piiriin.
© Suomen Ufotutkijat
Suomen Ufotutkijat ry  - Arkkitehdinkatu 14 B  - 33720 TAMPERE  |  Tel. +358405170553  |  Webmaster  |