Ufohavaintotietokanta


Tervetuloa katselemaan Suomen Ufotutkijoiden Ufohavaintotietokantaa! Tietosuojaseloste



Ufohavainnon numero 63 tiedot (luokitus: 7VAP8H1)

Ufohavainnon kommenttiosioon



Havaintoa koskevat kuvat:

Ei kuvia


Havaintoa koskevat videot:

Ei videotiedostoja


Havaintoa koskevat äänitiedostot:

Ei äänitiedostoja



Havainnon yksityiskohdat


Havaintopaikka


Ilmansuunta, jossa kohde näkyi


Kulma, jossa kohde näkyi


Koko- ja etäisyysarviot


Säätila havaintohetkellä


Meteorologiset ilmiöt


Astronomiset ilmiöt


Havainnonteon yksityiskohtia


Havaintoa täydentävät tiedot

Kohteen ulkonäkö


Kohteen liikkuminen


Kohteen valot, äänet ja muut vaikutukset


Muita tietoja


Tutkijakommentit

Tapausta tutkii parhaalaan Ufotutkija 162. Tapauksen tutkinta on vielä kesken, lähetin havainnon tekijälle suuri sähköpostia johon lisäsin yhteys tietoni, siis jään odottamaan vastausta.Ufotutkija Leinonen

Sain tänään 21.2.17 viestin nimimerkiltä: First hand witness.
Hän lupasi lisätietoa tapauksesta. Lähetin sähköpostia hänen antamaan osoitteeseen pyytäen
yhteydenottoa ja lisätietoa tapauksesta.Jään odotukselle.
Heikki Kulju Nro 20

Seuraava viesti vastaanotettu 15.8.2019:
Tutkiskelin tässä vanhaa ilmoitustani ufohavainto kannassa (63) joka oli hieman hätäisesti kirjoitettu ja kerron tässä että tapahtuma todella tapahtui.
Sikäli mielenkiintoa riittää ja kysymyksiä herää niin voin vastailla parhaani mukaan.

Alus oli noin 5 metriä halkaisijaltaan ja noin 1.5 metriä korkea. Säteillen sähkön sinistä valoa ja näimme sen todella läheltä useiden minuuttien ajan. Etäisyyttä lähimmillään oli noin 15 metriä.
Tapahtuma todella jätti jäljen ja olen ko päivästä alkaen tutkinut ilmiötä. Ei ole epäselvää mistä oli kysymys, kyllä voimme puhua perinteisestä ufosta sen kaikessa merkityksessä.

Heikki Kulju Nro 20

Kysymyksessä erittäin mielenkiintoinen ja merkittävä tapaus.
Suoritan vielä puhelinhaastattelun lähiaikoina.
Heikki Kulju Nro 20 15.8-19


Haastattelin tapauksen ilmoittajaa 30.9.2019
Keskustelimme tapauksesta ja ufoilmiöistä n. 45 min. ajan.

Kokijoille yllä kuvattu kohtaaminen on ollut erittäin vaikuttava tapaus, joka on mielessä yhä edelleen jopa päivittäin. Sama koskee hänen Ruotsissa asuvia serkkuja, jotka olivat autossa, kun kohtaaminen tapahtui.
Tapauksen yksityiskohdat vastaavat täysin aiemmin lähetettyä ilmoitusta.
Kohteen koko on ollut 3-5 m. Kirkaan hitsausvaloa muistuttava vaalen sinertävä valo oli ollut niin voimakas, että kohteesta ei voinut tehdä tarkkoja havaintoa.
Mielenkiintoista oli se, että ufo väisti aina sivulle piiloon, kun vastaantulevaa liikennettä oli tullut ja tämä oli toistunut useaan kertaan. Kohde oli ollut täysin äänetön. He olivat pysäyttäneet auton pariin kolmeen kertaan todetakseen, että ufo seurasi heitä edelleen. Hän arvio kohteen etäisyydestä oli n. 10-15 m:n päässä heistä lähimmillään.
Yksi autossa olleista ruotsalaisista serkuista oli kokenut myöhemmin ruotsissa vastaavanlaisen tapauksen. Siinä hän oli saanut toiselle puolelle kasvoja säteilystä aiheutuneen voimakkaa punotuksen, joka oli häipynyt myöhemmin.

Pitkän keskustelun perusteella ei ole mitään syytä epäillä, että tapaus olisi keksitty. Henkilö on erittäin rationaalinen ja ei omannut ennen tapausta kiinnostusta tämän tyyppisiin ilmiöihin. Hänen omien sanojen mukaan tämä tapaus muutti hänen elämän ja elämänkatsomuksen monessa mielessä.
Olen haastatellut Kauhajoella vastaavanlaisen tapauksen. Siinäkin ufo seurasi nelihenkistä seuruetta parinkymmenen minuutin ajan. Myös samaoin kuin edellisessä ufo poistui hetkeksi metsän taakse ja palasi jälleen auton läheisyyteen tehden sen n. 10 kertaa. Hyvin samalainen tapaus kuin tämäkin. (Kauhajoen tapaus on tapahtunut suunnilleen samoilla vuosilla kuin tämäkin)

Heikki Kulju Nro 20

Kommenttiosastoon tuli arvio, että "humalaisten harhaa ja kuu kysymyksessä". Tämän lisäksi kirjoittaja nimimerkillä "selvä pyy" vielä kirjoitta:"case closed". Kysymys kuuluu: kuka haluaa, että tämä tapaus on käsitelty loppuun?
Tekemäni puhelinhaastattelun perusteella, asia ei ole mitenkään loppuun käsitelty. Kysymyksessä on erittäin vakuuttava tapaus, jossa kolme henkilöä on kokenut tämän tapauksen.
Tapaus on jättänyt kaikkiin lähtemättömän jäljen, joka ei ole vuosienkaan kuluessa heikentynyt.
Jollain ns. "ufokommentoijalla" on otsaa väittää lonkalta ilman haastattelematta kokijaa,ja heittää täysin ilkeämielisiä ja harhaanjohtavia kommentteja. Nuo kommentit tuntuu hyvin tutuilta ja eipä liene vaikea arvata kuka kirjoittelee nimimerkin takaa tuollaisia ja vielä pyrkii sanelemaan, että tapaus olisi loppuun käsitelty.
En tule tulevaisuudessa hyväksymään tuollaisia kommentteja kommenttiosioon. Jos väittää jotain humalaiseksi, niin siihen on oltava jotain perusteita. Tuollaiset kommentit nimimerkin takaa ovat loukkaavia ja vähätteleviä.
Heikki Kulju Nro 20


Havaintoa koskevat muut kommentit (26 kpl)

Huomioi asiallisuus kommenteissa. Täytä kaikki kentät tai kommenttia ei julkaista. Myös asiaton kielenkäyttö voi johtaa kommentin hylkäämiseen.

Nimimerkin maksimipituus. 40 merkkiä.
Kommentin maksimipituus: 200 merkkiä

Nimimerkki:  
Kommentti:  
Turvakysymys: Minä vuonna Roswellin ufotapaus tapahtui?     



Nykyiset kommentit (sivu 2)

Kommentoija
Kommentti
Aika
Heikki Kulju Nro 20
Lue tutkijan Nro 162 ilmoitus tutkijaosastosta. Hän on näköjään ollut tietoinen sp-osoitteesta, kun kertoo selaisella lähestyneen ilmoittajaa. Hieman sekava kommentti.
20.02.2017 18:38:30
TreBoy
Ilmoituksen havaitsija/allekirjoittanut voisi ystävällisesti lähettää teille yhteys tietonsa! Jos tämä viesti tavoittaa hänet.
20.02.2017 20:55:47
BBorg
Herrasmiehenä en lähde tässä kertomaan asiasta julkisesti sen enempää.Kyllä minä tiedän mitä tehtiin tai ei tehty ja miksi.
20.02.2017 22:25:03
Heikki Kulju Nro 20
Sai viesti nimimerliltä "First hand witness": "Leinonen oli aikoinaan yhteydessä ko tapauksessa mutta asia jäi kesken. Voin antaa virallisen raportin sitä haluaville" Lähetin sähköpostia ilmo
21.02.2017 15:07:09
Heikki Kulju Nro 20
Tämän mielenkiintoisen ja vaikuttavan tapauksen kokijan puh. haastettelu tehty 30.9.2019
30.09.2019 13:09:52
Case closed
Tutkimuksissa on pystytty selkeästi osoittamaan että epäselväksi jääneen kohteen alkuperää on nykytekniikalla mahdoton selvittää.
30.09.2019 13:43:41
Selvä pyy
Selvästi yleinen täydenkuun aiheuttama harha! Ja case selvästi closed. Ei 20 vuoden jälkeen ole muuta kuin humalaisten nuorten käsityksiä.
06.10.2019 10:33:54
Heikki Kulju Nro 20
Vai humalaisten kokemus ja kuu! Olen haastatellut henkilön juuri hiljakkoin. Täysin typerä ja vähähättelevä arvio. Ei antsaitsi tulla hyväksytyksi, mutta olkoon tämä esimerkki ilkeydestä!
06.10.2019 10:57:48
Heikki Kulju Nro 20
Voin vain arvata kuka tuo "selvä pyy lienee." Tyyli paljastaa. Keneltä voi tulla tuollaisia kommentteja. Arvatkaa!
06.10.2019 10:59:56
Heikki Kulju Nro 20
Olen lisännyt tutkijakommenttiin lisäyksen koskien "selvä pyy" kommenttia . (Siis tapaus 63)
06.10.2019 11:17:43


Mene sivulle: 1 2 3

Sivun alkuun