Ufohavaintotietokanta


Tervetuloa katselemaan Suomen Ufotutkijoiden Ufohavaintotietokantaa! TietosuojaselosteUfohavainnon numero 2323 tiedot (luokitus: 8KON8Y0)

Ufohavainnon kommenttiosioonHavaintoa koskevat kuvat:

Ei kuvia


Havaintoa koskevat videot:

Ei videotiedostoja


Havaintoa koskevat äänitiedostot:

Ei äänitiedostojaHavainnon yksityiskohdat


Havaintopaikka


Ilmansuunta, jossa kohde näkyi


Kulma, jossa kohde näkyi


Koko- ja etäisyysarviot


Säätila havaintohetkellä


Meteorologiset ilmiöt


Astronomiset ilmiöt


Havainnonteon yksityiskohtia


Havaintoa täydentävät tiedot

Kohteen ulkonäkö


Kohteen liikkuminen


Kohteen valot, äänet ja muut vaikutukset


Muita tietoja


Tutkijakommentit

Puhelinhaastattelu 16.2.2023
Havainnoitsija kertoi lapsensa olleen jo nukkumassa ja itsekin juuri siirtyneen sänkyyn, kun ulkoapäin tulvi valoa hitsausrätinää muistuttavan äänen kera, jotka loppuivat pian. Sitten paljon asioita tapahtui samaan aikaan. Nainen näki seinän vieressä seisovan lyhyen metallinharmaan päärynäpäisen olennon, jolla pitkät ohuet kädet (kuvaus sopii harmaisiin). Hän kuuli päänsä sisällä tämän viestivän jonkun toisen kanssa, mikä ei ollut näkyvissä. Ilmeisemmin näiden tarkoituksena noutaa hänet jonnekin, se käsitys hänelle selvästi juurtui mieleen. Ilmoittaja tunsi suunnatonta kauhua, liikunta- ja puhekyky olivat poissa, hän pystyi ainoastaan telepaattisesti "huutaen" vastustamaan näitä tunkeilijoita, samaan aikaan tuntien itsensä kohoavan ylöspäin sängystä. Vastustelu tuotti tulosta, hän pääsi alas, samoin yhteys päättyi olennon kadottua. Tämä on ainoa lajiaan traumaattinen, selittämätön kokemus, mitä hänelle on sattunut. Sain haastateltavasta käsityksen, että hän on tasapainoinen ihminen, vastaili selkeästi tapahtuman kulusta tekemiini kysymyksiin. Muistaa hyvin yksityiskohdat, vaikka tapahtuneesta jo useita vuosia. Ei havainnut mitään jälkiä kehossaan. Valveuni poissuljettu. Sopii ajan kohtaan, jolloin Virossa ufohavaintoja sekä outoja tapahtumia. Tässä luultavammin ollut kyseessä epäonnistunut abduktioyritys. Tutkijajäsen I. Mikkola nro 202.


Havaintoa koskevat muut kommentit (1 kpl)

Huomioi asiallisuus kommenteissa. Täytä kaikki kentät tai kommenttia ei julkaista. Myös asiaton kielenkäyttö voi johtaa kommentin hylkäämiseen.

Nimimerkin maksimipituus. 40 merkkiä.
Kommentin maksimipituus: 200 merkkiä

Nimimerkki:  
Kommentti:  
Turvakysymys: Minä vuonna Roswellin ufotapaus tapahtui?     Nykyiset kommentit (sivu 1)

Kommentoija
Kommentti
Aika
Unihalvaus?
Mielenkiintoinen juttu, että itse koin lapsena noin 9-vuotiaana vastaavan kokemuksen, myös nousten ilmaan sängystäni. 10 vuotta sitten googletin asiaa ja päätin sen olleen unihalvaus.
19.01.2023 21:47:30


Mene sivulle: 1

Sivun alkuun