Ufohavaintotietokanta


Tervetuloa katselemaan Suomen Ufotutkijoiden Ufohavaintotietokantaa! TietosuojaselosteUfohavainnon numero 1940 tiedot:

Ufohavainnon kommenttiosioonHavaintoa koskevat kuvat:

Ei kuvia


Havaintoa koskevat videot:

Ei videotiedostoja


Havaintoa koskevat äänitiedostot:

Ei äänitiedostojaHavainnon yksityiskohdat


Havaintopaikka


Ilmansuunta, jossa kohde näkyi


Kulma, jossa kohde näkyi


Koko- ja etäisyysarviot


Säätila havaintohetkellä


Meteorologiset ilmiöt


Astronomiset ilmiöt


Havainnonteon yksityiskohtia


Havaintoa täydentävät tiedot

Kohteen ulkonäkö


Kohteen liikkuminen


Kohteen valot, äänet ja muut vaikutukset


Muita tietoja


Tutkijakommentit

Keskustelin ilmoittajan kanssa n. 45 minuuttia, kun hän ilmoitti tapauksesta minulle puhelimitse. Tämä oli hänen ensimmäinen ulostulo n. 40 vuotta sitten tapahtuneeseen "sieppaukseen". Tapauksen erikoisuus ja ainutlaatuisuus on ollut syynä siihen, että ilmoittaja ei ole uskaltanut asiasta kertoa kenellekään. Ymmärrettävästi leimatumisen pelko on ollut realistinen. Etenkin, kun tässä tapauksessa on myös kysymyksessä seksuaalisuuteen viittaava elementti, joka on sellainen alue, joka aiheuttaa ihmisten keskuudessa hyvin helposti joko skeptisyyttä tai muuta vähättelyä.
Pitkän keskustelun aikana ei ilmennyt mitään viitettä siihen, että tapaus olisi pilailua tai, että se olisi jonkinasteista konfabulaatiota. Tapauksessa oli elementtejä, joita olisi ollut hyvin vaikea keksiä tai tietää, ellei olisi hyvin laajoja tietoja ns. sieppauksista.
Tässä sieppaustapauksessa on merkittävää se, että kysymyksessä on ollut ns. Nordic-ryhmä, joka on hyvin ihmisen näköinen rotu. Näitä ei ole läheskään yhtä paljoa kuin ns. harmaan rodun suorittamia sieppauksia. (Harmailta pidetään eräänlaisina robotteina (biologisina entiteetteinä), mutta tämä ihmisen näköinen ryhmän sieppauksia ei ole kovinkaan paljoa. Erona on myös se, että lääketietelliset tutkimukset tehtiin sillä tavalla, että siitä ei jäänyt muistikuvia. Ilmeisimmin jonkin tyyppistä anestesiaa on käytetty. Harmaa rotu ei toimi tällä tavalla. Heidän tutkimukset ja kokeet on todettu usein siepatuille epämukaviksi tai jopa kivuliaiksi. Tässä tapauksessa siepatulle ei jäänyt tälläistä kuvaa. Koko sieppaus oli ollut kokemus, joka ei ollut aiheuttanut minkään tasoista stressiä tai epämiellyttäviä jälkitiloja.
Hän kuvasi sieppaajia ystävälliseksi. He eivät kommunikoineet verbaalisesti, vaan keskustelivat telepaattisesti.
Tämä tapaus on erittäin merkittävä monessa suhteessa. Lisäselvitykset jatkuvat tapauksen suhteen.
Palaan asiaan lisätiedoilla, kun käyn vielä tekemässä haastattelun kotikäynnillä. Tämänhetkinen epidemiatilanne siirtää haastattelun myöhemäksi.
Heikki Kulju Nro 20


Havaintoa koskevat muut kommentit (4 kpl)

Huomioi asiallisuus kommenteissa. Täytä kaikki kentät tai kommenttia ei julkaista. Myös asiaton kielenkäyttö voi johtaa kommentin hylkäämiseen.

Nimimerkin maksimipituus. 40 merkkiä.
Kommentin maksimipituus: 200 merkkiä

Nimimerkki:  
Kommentti:  
Turvakysymys: Minä vuonna Roswellin ufotapaus tapahtui?     Nykyiset kommentit (sivu 1)

Kommentoija
Kommentti
Aika
Jotakin joskus nähnyt
Eikös tällainen tapaus ollut joskus -60 tai -70 luvulla brasiliassa jos en väärin muista? Tapauksesta taisi olla siinä Juhan af Grannin Vieraita avaruudesta sarjassakin aikoinaan.
19.04.2020 21:32:43
Heikki Kulju Nro 20
Hyvin samanlainen tapaus. Ilmoittaja ei ollut tietoinen tästä tapauksesta, kun kysyin häneltä siitä.
23.04.2020 07:55:12
jotakin joskus nähnyt
Täsmennys aikaisempaan kirjoitukseeni! Brasilian tapaus attui jo vuonna 1957 Antonio Villas Boas niminen mies joutui ufon sieppaamaksi jossa hänelle tehtiin samoja juttuja kuin tässä tapauksessa.
28.04.2020 21:45:12
Tre Boy
Olisi hyvä jos tutkija lisää tietoa yms. että laittaisi päivämäärän. Näin lukija olisi vähän tietoinen koska tämä on ollut ja mihin kohtaan kommentteja ajoitan sen. Kiitos!
11.05.2020 04:09:25


Mene sivulle: 1

Sivun alkuun