Suomen Ufotutkijat ry - F U F O R AUfohavaintotietokanta

Tervetuloa katselemaan Suomen Ufotutkijoiden ufohavaintotietokantaa!

Selaa tietokantaaHae ufotapauksiaSuomen Ufotutkijoiden pääsivulle

Tutkijaosioon

Havaintotietokannan pääsivulle

Tietosuojaseloste

Ufohavainnon kommenttiosioon

Ufohavainnon numero 253 tiedot:

Havaintoa koskevat kuvat:

Ei kuvia

Havainnon yksityiskohdat

Havainnon kuvaus: Hei!

Olen edelleen työelämässä ja toivon ettei nimeäni käytettäisi julkisuudessa. Humanoidilla tässä yhteydessä tarkoitan olentoa, joka on hyvin paljon ihmisen kaltainen tai sitten poikkeaa tästä suuresti. Yhteistä näille omille humanoideilleni ovat olleet projektiot ja telepaattinen kommunikointi. Unikontakteja on ollut lukuisia myös ufoihin, viime aikoina kontaktit ovat vähentyneet, koska olen heidän kannaltaan jo liian vanha.

Erityisesti muistiini on tallentunut kaksi projektiotapausta, joista ensimmäinen sijoittuu 50-luvun alkupuolelle, jolloin olin alle kouluikäinen ja toinen 70-luvulle, jolloin opiskelin Turun yliopistossa. Ensimmäinen sattui Vehmaan kirkossa. istuin vanhempieni kanssa kyseisessä paikassa häiden aikana ja aivan kuin pakottavasta tarpeesta katsoin taakseni, jolloin huomasin ylhäällä miehen, joka oli pukeutunut valkoisiin. Erityisesti mieleeni jäi hänen vyönsä, se oli joko punainen tai musta. Aikomukseni oli tönäistä äitiäni kylkeen ja kertoa näkemästäni olennosta, mutta sain telepaattisen viestin, älä tee sitä, joten jäin katsomaan. Humanoidi käveli lehterin kaiteen viereen ja polvistui rukoilemaan. En pitänyt sitä kovin kummallisena, olimmehan kirkossa. Tuolloin en myöskään vielä ymmärtänyt, mistä oli kysymys. Sitten olento katosi yllättäen. Näky jäi muistiin hyvin elävänä, koska se oli tarkoituskin. Kyseinen tapaus johdatti minut sitten opiskelemaan uskontotieteitä ja valmistuin 80-luvun alussa uskonnonopettajaksi. Välihuomautus: Annan tapaus, uforaportti 5, on tärkeä. Profeetta Elia ihmishumanoidi, joka tuli takaisin Johannes Kastajana ja hänen serkkunsa Jeesus Nasaretilainen avaruushumanoidi.

Toinen projektio tapahtui Turussa luentosalissa Kiinamyllynkadun varrella. odottelin luentojen alkamista, kun äkiä viereeni projisoitui kahden olennon päät. telepaattisesti ymmärsin, että suurempi pää kuului miehelle ja pienempi pää naiselle. Olennot viestivät, että olen heidän lapsensa. Iho oli harmahtava, hyvin paksu, otsa korkea ja täynnä vaakasuoria uurteita. Mieleeni on jäänyt kuva siitä, että kun humanoidit usein kuvataan suurisilmäisinä, niin nuo suuret silmät ovat suojalasit, sillä en erityisesti kiinnittänyt huomiota siihen, että silmät olisivat jotenkin olleet poikkeavat, tosin projektio oli lyhytaikainen. Seuraavaksi sain telepaattisen komennon lähteä ulos, kuljin Kiinamyllynkadulta Vähä-Hämeenkadulle ja jatkoin kioskille, jota ei enää ole ja jossa näin hyvin levottoman ihmisen, jolla oli suorakaiteen muotoinen laatikko kainalossa. Ymmärsin ettei ole enää tarvis jatkaa, joten palasin luentosaliin luennolle. Sanoma tästä kontaktista oli, että ihminen on täysin heidän vallassaan ja kehitys kulkee heidän viitoittamaansa tietä. Asia unohtui kuitenkin mielestäni, löysin elämänkumppanin, menimme naimisiin, valmistuin ammattiin ja saimme lapsia, jotka ovat jo aikuisia.

On kuitenkin tärkeä, että tämäkin raportti jää sinne teidän tiedostoihinne, koska ymmärrykseni mukaan ihmisen manipulointi on kahden humanoidiryhmän käsissä.
PS Käyttäisin raportistani termiä humanoidihavainto ja toivoisin, että teillä olisi erillinen havainnointiraportin pohja tällaisia tapauksia varten.

Kellonaika: 00:00
Päivämäärä: Tarkka ajankohta ei tiedossa.

Havaintopaikka


Ilmansuunta, jossa kohde näkyi


Kulma, jossa kohde näkyi


Koko- ja etäisyysarviot


Säätila havaintohetkellä

Tuulentyyppi: puuskainen
Pilvisyys: kirkas
Sade: ei satanut (pouta)

Meteorologiset ilmiöt

Valoisuus: kirkas päivänvalo

Astronomiset ilmiöt


Havainnonteon yksityiskohtia

Tapahtuiko havainto sisällä vai ulkona: sisällä
Ajoneuvo: liikkuva
Havainto tapahtui: paljain_silmin

Havaintoa täydentävät tiedot

Kohteen ulkonäkö

Kohteen ääriviivat: selkeät
Kohteen väri: yksivärinen

Kohteen liikkuminen

Liikkuiko kohde tasaisella nopeudella: ei
Pysähtyikö kohde: ei
Näyttikö kohde tai osa siitä pyörivän: ei

Kohteen valot, äänet ja muut vaikutukset

Loistiko kohde valoa: ei
Valaisiko kohde ympäristöä: ei
Oliko kohteessa erillisiä valoja: ei
Kuuluiko kohteesta ääntä: ei
Tuntuiko lämpöä tai muuta fyysistä vaikutusta: ei
Tuntuiko hajua: ei
Esiintyikö sähkölaitteissa häiriöitä: ei
Oliko kohteella vaikutusta eläimiin: ei
Aiheuttiko kohde pelkoa: ei
Aiheuttiko kohde psyykkisiä vaikutuksia: ei
Jättikö kohde jälkeensä valo-, savu-, ym. juovan tai ilmavirtauksen: ei
Jättikö kohde jälkeensä näkyviä merkkejä maastoon: ei

Muita tietoja

Ilmoitko havainnostasi sanomalehdille tai viranomaisille: ei
Päivämäärä ja paikka: 10.4.'10 Someron Somerniemi

Tutkijakommentit

10.11.2011: Ufotutkija 166 tutkimuksissa 5/2010 on tullut hieman lisätietoja tapaukseen liittyen:

Ilmoittajalla on ollut erilaisia humanoidikontakteja lapsesta saakka, mutta selkeimmät humanoidikontaktit ovat tapahtuneet normaalissa päivätajunnassa hänelle esitettyjen projektioiden ja telepaattisen kommunikoinnin kautta (raportissa hän on selvittänyt kaksi selkeintä tapausta).

Mielenkiintoisena yksityiskohtana mainittakoon, että tuo 1970-luvun tapaus "unohtui" ilmoittajan mielestä vuosikausiksi. Vasta 1990−luvun lopulla hänen muistonsa tästä tapauksesta "aktivoitui", ja hän pystyi muistamaan sen jälleen. Samantyyppisistä muistikatkoista tai muistiestoista ovat kertoneet monet muutkin henkilöt, joilla kertomansa mukaan on ollut kontakteja outoihin olentoihin.

Havaintoa koskevat muut kommentit (0 kpl)

Huomioi asiallisuus kommenteissa. Täytä kaikki kentät tai kommenttia ei julkaista. Väärin turvakysymykseen vastannutta kommenttia ei julkaista. Myöskin asiaton kielenkäyttö voi johtaa kommentin hylkäämiseen.

Nimimerkin maksimipituus: 25, kommentin maksimipituus: 200

Nimimerkki:  
Kommentti:  

Turvakysymys: Minä vuonna Roswellin ufotapaus tapahtui?     Ei vielä yhtään kommenttia.

KommentoijaKommenttiAika


Mene sivulle: 1

Sivun alkuun


© Suomen Ufotutkijat
Suomen Ufotutkijat ry  - Arkkitehdinkatu 14 B  - 33720 TAMPERE  |  Tel. +358405170553  |  Webmaster  |