Suomen Ufotutkijat ry - F U F O R A

ETUSIVULLE
Kirjasivu

Evans, Hilary:

From Other Worlds. The Truth Behind Aliens, Abductions, UFOs and the Paranormal

Carlton Books, London 1998, 192 sivua

Jos Jenny Randles on Englannin tunnetuin ufokirjailija, niin Hilary Evans seuraa kyllä hyvn kakkosena. Randles ja Evans ovat kautta vuosien olleet kiinnostuneita ja myös kirjoittaneet samoista asioista, eli ufoista ja paranormaaleista ilmiöistä yleensä sillä erolla, että Evans on ollut tunnettu hiukan skeptisempänä kuin Randles.

Evansin "From Other Worlds" on suurikokoinen kirja, jossa on runsaasti isokokoisia kuvia (valokuvia eri kirjojen kansista ja piirrettyjä kuvia). Kuvien laatu on korkea. On tietenkin vaikeata laskea, mutta jos poistettaisiin teoksen kaikki kuvat, niin sivumä䝝rä todennäköisesti putoaisi kolmannekseen nykyisestä.

Teos ei kerro pelkästä䝝n ufoista vaan myös kaiken maailman muista olennoista, jotka ihmisten uskomusten mukaan ovat saapuneet meidän maailmaamme kautta aikojen. Tällaisia ovat Jumalat, Neitsyt Maria, enkelit, demonit, kummitukset ja kaikki muut ajateltavissa olevat olennot.

Ufopuolella tärkeimmät tapaukset on selostettu vanhaan hyvään tapaan. Ainakin allekirjoittaneen mielestä näyttää vähän siltä, ettei Evansin entinen skeptisismi tule niin voimakkaasti esille kuin ennen, kun puhutaan esim. sieppausilmiöstä.

Ison kokonsa ja kuviensa puolesta kirja sopii hyvin vaikkapa lahjaksi jollekin näistä asioista kiinnostuneelle.

Björn Borg, 09.06.2003


© Suomen Ufotutkijat
Suomen Ufotutkijat ry  - Arkkitehdinkatu 14 B  - 33720 TAMPERE  |  Tel. +358405170553  |  Webmaster  |