Suomen Ufotutkijat ry - F U F O R A

ETUSIVULLE
Kirjasivu

www.majesticdocuments.com:

3rd Annual UFO Crash Retrieval Conference Proceedings.. November 4.-6.2005, Las Vegas, NV

Wood & Wood Enterprises, Broomfield, CO. 175 sivua (A 4)

 
Philip Corso: " Minä isken Teitä todellisuudella, enkä teorialla tai epämääräisellä älyllisellä ajattelulla ."
 
Fil. tri Robert M. Wood ( Cornellin yliopiston fysiikanprofessori vuodelta 1953, aeronauttinen insinööri vuosina 1953-1961 ja McDonnell Douglasin tutkimus-ja kehityspäällikkö vuosina 1961-1993 [ Research and Development Manager, McDonnell Douglas Corporation, Huntington Beach, Ca.] ) ilmoitti että päästyään eläkkeelle McDonnell Douglasista, hän suuntaa kiinnostuksensa täysin ufoihin seurattuaan ilmiötä 30 vuoden ajan.


Vuodesta 2003 lähtien Wood ja hänen poikansa Ryan S. Wood ovat järjestäneet Nevadan Las Vegasiin konferenssin jossa keskustellaan nimenomaan maahansyöksyneistä ufoista ( UFO Crash Retrieval Conference).
Tätä kirjoittaessa näitä konferensseja on ollut kolme ja niistä on julkaistu yhteenvetoja joista nyt esiteltävänä oleva teos on kolmas.
 
Tämä kolmas ' maahansyöksykonferenssi ' onkin kerännyt joukon tunnettuja ufotutkijoita Las Vegasiin. Näistä ufotutkijoista voidaan mainita Roger Leir, Nick Redfern, Linda Moulton Howe, Richard M. Dolan, Peter Robbins, Jim Marrs ja¬† Philip Mantle.
 
Allekirjoittaneen mielestä kirjan paras esitelmä on fil. tri Tom Valonen esitelmä ufojen mahdollisesta käyttövoimasta. Valone käy systemaattisesti läpi erilaisia vaihtoehtoja ja tarkastelee niiden hyöyty- ja haittapuolia. Kirjassa julkaistaan myös kuva siitä kun Valone oli jo vuonna CNN- kanavan uutisissa varoittamassa tulevasta öljykriisistä.
 
Asia joka pistää ainakin allekirjoittanutta miettimään on se että kuinka monta konferenssia voidaan järjestää jotka liittyvät ufojen
' maahansyöksytapauksiin '? Kuinka paljon aineistoa tästä asiasta kiinnostuneet voivat saada haltuunsa?
Panen merkille sen että tämä kolmannesta konferenssista kertova kirja on jo paljon ohuempi kuin toisesta konferenssista kertova kirja.
Lisäksi löydän tästä kirjasta jonkun verran samaa materiaalia kuin toisesta kirjasta ( sivulla 138) ja tähän tulee lisäksi se seikka että Peter Robbinsin 20- sivuinen esitelmä tri Wilhelm Reichista ei liity maahansyöksyihin ollenkaan.
 
Kuten aikaisemminkin niin Ryan S. Wood kirjoittaa yli 20 sivulla MJ- 12 papereiden aitoudesta. Vaikka papereissa puhutaankin myös Roswellin tapauksesta niin suurin osa papereista ovat kuitenkin sellaisia ettei ne liity varsinaisesti maahansyöksytapauksiin.
Tähän tulee lisäksi se että Linda Moulton Howe kertoo, myös 20 sivulla, eräästä maahansyöksytapauksesta joka kuulemma olisi sattunut lähellä Garrisonia Utahissa vuonna 1953. Howe esittelee sitten kuvien avulla erästä vanhaa, hylättyä koeasemaa. Howen kuvissa näkyy vanhoja taloja jotka kaipaavat maalausta. Jopa ulkohuussi on päässyt mukaan Howen kokoelmaan.
Koealue on ollut valtava, mutta missä on näyttö jostain ufon maahansyöksystä? Allekirjoittanut ei löydä Howen esitelmästä mitään joka puhuisi sen puolesta että joku ufo olisi syöksynyt maahan tässä paikassa.
Ja mitä tekee Garrisonin jutun keskell䬆 oleva lyhyt yhteenveto Mantellin tapauksesta ( sivulla 62- 63) ? Ilmakuvissa näkyy jokin kolmiomainen jälki maassa mutta ymmärtääkseni se voi johtua mistä tahansa muusta kuin maahansyöksyneestä ufosta.
 
Richard M. Dolan joka on kirjoittanut varsin hienon kirjan ' UFOs and the National Security State. An Unclassified History. Volume One:1941-1973 ' on myös mukana tässä konferenssissa ja pitää esitelmän jonka otsikko on
' Sociological Implications of Disclosure' ( eli suunnilleen ' Paljastuksen sosiologiset seuraukset ' ). Vaikka Dolan ohimennen mainitseekin maahansyöksyt niin suurin osa hänen esitelmästään liittyy tietenkin mainittuun otsikkoon, eli ei niinkään paljon ufojen maahansyöksytapauksiin.
 
Allekirjoittanut saa tästä kirjasta nyt vähän sellaisen käsityksen että tekijöillä on nyt vähän vaikeuksia saada kokoon tarpeeksi aineistoa joka liittyy nimenomaan maahansyöksyihin ja tästä syystä konferenssi on nyt jo lähtenyt vähän sivuraiteille.
 
Täytyy kuitenkin sanoa että USA: sta löytyy yhä lisää ihmisiä jotka kertovat nähneensä alassyöksyneitä ufoja. Tällaisia ovat esim. Reme Baca ja Jose Padilla jotka kertovat nähneensä maahansyöksyneen ufon San Antoniossa, Uudessa Meksikossa elokuussa 1945. Baca ja Padilla olivat löytäneet maahansyöksyneen ufon jonka vieressä oli kaiken lisäksi elossa olevia muukalaisia hääräämässä.
Bacan ja Padillan mukaan he kertoivat asiasta kotona ja paikalle saapui sitten armeija joka kuljetti pois maahansyöksyneen ufon jolloin kuitenkin muukalaiset olivat kadonneet.
Baca ja Padilla ovat vuonna 2005 julkaisseet tapauksesta kertomuksenkin
¬†( kirjan?) jonka nimi on ' Born On the Edge of Ground Zero, Living In The Shadow Of Area 51' . Reme Baca oli itse läsnä konferenssissa ja piti esitelmän kokemuksestaan.
Lukija joutuu tällaisessa tapauksessa koville. Uskoako vai eikö tällaista kertomusta?


Eräs asia on merkillinen kaikissa kolmessa kirjassa jotka kertovat näistä maahansyöksykonferensseista ja se on se että kirjoissa on varattu tilaa joidenkin henkilöiden esitelmille, mutta ne puuttuvatkin kirjasta ja esitelmän paikalla onkin vain esitelmän otsikko. Näin on tässäkin kirjassa jossa on kyllä tilaa Ken Storchin esitelmälle ' Arizona, 1998: Landed UFO, Military, & Murder? ' , Roger Leirin esitelmälle ' Analysis of Metal Fragments from a UFO'¬† ja¬† Jim Marrsin esitelmälle ' Will the Rocket Engine Go the Way of the Dodos? ' Itse esitelmät puuttuvat kuitenkin kokonaan.
Onko kirja painettu jo ennen konferenssia siten ettei esitelmiä ole saatu ajoissa mukaan?
 
Tämä kirja on samanlainen kuin kaksi edellistä, eli suureksi osaksi se ei ole lainkaan ' luettavassa muodossa' , eli tekstimuodossa, vaan sivuilla on runsaasti n. s. tietoruutuja jotka ilmeisesti perustuvat esitelmöitsijöiden diapositiiveihin.
 
Lopuksi voi lainata edesmenneen Philip Corson erästä lausuntoa: " Varoitin heitä. Muistakaa, minä en ole yksi teidän yliopistoprofessoreista. Minä isken Teitä todellisuudella, enkä teorialla tai epämääräisellä älyllisellä ajattelulla. "¬†
 

Björn Borg, 5.5.2006


© Suomen Ufotutkijat
Suomen Ufotutkijat ry  - Arkkitehdinkatu 14 B  - 33720 TAMPERE  |  Tel. +358405170553  |  Webmaster  |