Suomen Ufotutkijat ry - F U F O R A

ETUSIVULLE
Kirjasivu

www.majesticdocuments.com:

UFO Crash Retrieval Conference Proceedings. November 14.-16.2003, Las Vegas, NV

Wood & Wood Enterprises, Broomfield, CO. 231 sivua (A 4)

 
 
Fil. tri Robert M. Wood ( Cornellin yliopiston fysiikanprofessori vuodelta 1953, aeronauttinen insinööri vuosina 1953-1961 ja McDonnell Douglasin tutkimus-ja kehityspäällikkö vuosina 1961-1993 [ Research and Development Manager, McDonnell Douglas Corporation, Huntington Beach, Ca.] ) ilmoitti että päästyään eläkkeelle McDonnell Douglasista, hän suuntaa kiinnostuksensa täysin ufoihin seurattuaan ilmiötä 30 vuoden ajan.


Vuodesta 2003 lähtien Wood ja hänen poikansa Ryan S. Wood ovat järjestäneet Nevadan Las Vegasiin konferenssin jossa keskustellaan nimenomaan maahansyöksyneistä ufoista ( UFO Crash Retrieval Conference).
Tätä kirjoittaessa näitä konferensseja on ollut kolme ja niistä on julkaistu yhteenvetoja joista nyt esiteltävänä oleva teos on ensimmäinen.
 
Tässä kirjassa tuodaan mielenkiintoisena tietona esille että jo vuonna 1941¬† ufo olisi syöksynyt maahan Missourin Cape Girardeau' ssa. Ryan S. Woodin kirjoittamassa jutussa kerrotaan kuinka William Huffman- nimisen papin tyttärentytär Charlette Mann oli lähettänyt kirjeen ufotutkija Leo Stringfieldille joka julkaisi kirjeen kirjassaan ' UFO Crash7 Retrievals, Status Report VI ' jo vuonna 1991.
Kun Huffman saapuu maahansyöksypaikalle paikalla on jo poliisi, palokunta, FBI ja valokuvaajia. Huffman pyydetään siunaamaan kolme kuollutta miehistön jäsentä. Tällöin hän näki myös¬† hieroglyyfeja muistuttavaa kirjoitusta. Sotilaat käskivät Huffman olla puhumatta asiasta ja hän noudattikin käskyä niin tunnollisesti että kertoi siitä vain vaimolleen ja pojilleen.
Huffman kuvaili maahansyöksynyttä laitetta metallinväriseksi lautaseksi jossa ei ollut mitään saumoja eikä se muistuttanut mitään Huffmanin aikaisemmin näkemää. Osa lautasesta oli rikkoutunut maahansyöksyssä ja rikkoutuneen osan läpi Huffman näki pienen metallisen tuolin ja mittareita ja kojeita. Maassa makasi kaksi kuollutta muukalaista ja hiukan kauempana kolmas muukalainen ja Huffman sai sen käsityksen että kolmas muukalainen ei ollut kuollut heti maahansyöksyssä. Charlette¬† näki myös valokuvan jossa kaksi miestä piti välissään muukalaista jonka pituus oli noin 120 cm. Muukalaisella oli ilmeisesti suojapuku päällään, mutta Charlette¬† ei ollut tästä aivan varma koska se olisi saattanut olla muukalaisen iho joka valokuvassa näytti suojapuvulta. Muukalaisella oli pitkät käsivarret ja pitkät sormet. Charlette¬† ei muista aivan varmasti mutta luulee että muukalaisella ehkä oli vain kolme sormea, eikä hän tiedä minne valokuva on joutunut vuosien varrella.
 
Erityisen mielenkiintoinen asia ovat myös¬† ne metallipalat joita ' joku ' lähettää ufokirjailija Linda Moulton Howelle ja joita Howe antaa tutkituttaa eri asiantuntijoiden toimesta.
Nimetön lähettäjä kertoi mukana olleessa kirjeessä että metallipalat olivat peräisin hänen isoisältään joka oli kertonut että ne olivat peräisin Roswellin maahansyöksyneestä ufosta. Metallipalat olivatkin merkillisiä. Eräs yliopiston professori, joka ei tahdo nimeään julkisuuteen, tutkii metallipaloja ja toteaa että ne koostuvat yhteensä 25 eri kerroksesta joissa on vuorotellen vismuttia ja magneesiumia/sinkkiä.
Myös toiset tiedemiehet tutkivat näytteitä, kuten Washingtonissa sijaitsevan Carnegie Institutionin tri Erik Hauri, Alabamassa sijaitsevan armeijan Redstone Arsenalin fyysikko Travis Taylor sekä viljatutkimuksista tunnettu biofyysikko W. C. Levengood. Tutkimuksissa havaitaan mm. että kun metallipalat laskee veteen niin syntyy elektrolyyttinen prosessi vaikka mitään ulkoista voimalähdettä ( sähköä) ei käytetä lainkaan prosessissa.


Muita asioita joita otetaan esille tässä kirjassa ovat:
-Famous UFO- Related Quotes
-Maury Island: The Crisman Conspiracy
-Crash Retrieval on the Plains of St. Augustine, New Mexico
-The 1963 Crash Retrieval North of Albuquerque, New Mexico
-The Kecksburg Incident: An Updated Review
-Cosmic Crashes: UFO Crashes in Britain
-Puerto Rico Crashes
-The ' British Area 51 ' & Hacker Matthew Bevan
-The Strange Death of James Forrestal
-New Attacks on Roswell and MJ- 12
-Project Beta: How U. S. Intelligence Created an Alien Invasion
 
Otsikon ' The President and UFOs- Top Secret '¬† alla Grant Cameron kertoo Yhdyvaltojen presidenteistä ja mitä he ovat sanoneet ufoista. Törmään tässä taas asiaan jota en tahdo ymmärtää vaikka kuinka yritän. Olen aikaisemmin törmännyt samaan asiaan ja joka kerta minun on yhtä vaikeata uskoa sitä. Taustatietona on tässä yhteydessä tuotava esille että kun USA: ssa luokitellaan jokin asia salaiseksi niin ei riitä että jollakin henkilöllä on vaadittava turvallisuusluokitus jotta pääsisi tutustumaan¬† salaiseen aineistoon. Vaaditaan myös että henkilöllä on n. s. ' tarve tietää' . Toisin sanoen jotta henkilö pääsisi käsiksi salaiseen aineistoon niin hänellä pitää olla
a) vaadittava turvallisuusluokitus, ja
b) ' tarve tietää' .
Ufokirjallisuudessa on usein kerrottu kuinka presidentti Carter oli ottanut yhteyttä CIA: han ja vaatinut saada käyttöönsä CIA: n ufoarkistot. CIA: n silloinen johtaja George Bush ( eli Bush vanhempi), oli kieltäytynyt luovuttamasta näitä tietoja Carterille koska Bushin mukaan Carterilla ei ollut vaadittava ' tarve tietää' .
Tämä kuulostaa täysin uskomattomalta kun ottaa huomioon että USA: n presidentti on puolustusvoimien ylipäällikkö ja myös korkein siviiliviranomainen USA: ssa.
Toisaalta allekirjoittanut tietää että asia on tullut ajankohtaiseksi myös muissa yhteyksissä ja että jopa USA: n Korkein Oikeus joutui pohtimaan tätä asiaa joku vuosi sitten. Monen yllätykseksi Korkein Oikeus ottikin sen kannan että voi tulla eteen tilanteita joissa presidentilläkään ei ole vaadittava ' tarve tietää' . Tällaisia tilanteita voivat olla esim. joku vakoiluasia joka on ollut vireillä kauankin, ja ehkä tulee olemaan vireillä kauankin. Presidentit sen sijan tulevat ja menevät.
Asia saattaa tulla yllätyksenä monelle lukijalle mutta näin taitaa asia olla todellakin.


Asia joka hämmästyttää allekirjoittanutta suuresti on se että kun yleensä todetaan että se oli kongressimies Steven Schiff joka ryhtyi kaivamaan Roswell- asiaa, niin tässä kirjassa ei puhuta sanaakaan Schiffistä, vaan annetaan sen sijaan sellainen kuva että se oli Bill ja Hilary Clinton jotka panivat alulle ilmavoimien ja GAO: n ( Valtion Revisioviraston) Roswell- tutkimukset.
Kuitenkin esim. allekirjoittaneen omassa kirjassa on jopa 20 eri viitettä siihen että se oli nimenomaan Schiff joka pani alulle nämä GAO: n Roswell- tutkimukset. Aika merkillistä.
 
Tässä kirjassa on joukko n. s. teknillisiä asioita jotka hämmästyttävät lukijaa.
Yksi asia on se seikka että sivuilla¬† 111-134¬† julkaistaan suuri määrä valokuvia joiden oikealla puolella on tyhjää tilaa tekstiä varten. Kaikki näihin kuviin liittyvä teksti puuttuu kuitenkin kokonaan. Tekninen virhe?
 
Eräs teknillinen asia joka pistää lukijaa miettimään aika paljon on ne pienet
' tietoruudut ' joita on sivukaupalla tässä kirjassa sivuilla 162- 182. Kestää aikansa ennenkuin lukija ymmärtää että nuo ' tietoruudut' ovat kopioita tri Woodin esitelmään liittyvistä diapositiiveista.
 
Edelleen lukija kiinnittää huomiota siihen että parissakin kohdassa on jonkun esitelmöitsijän nimi ja valokuva mainittu ja todettu että konferenssissa a. o. henkilö ' tulee kertomaan' siitä ja siitä. Onko kirja julkaistu jo ENNEN konferenssia?
 
Tämä kirjasarja edustaa luultavasti viimeistä saatavilla olevaa tietoa ufojen maahansyöksyistä ja kaikki jotka ovat kiinnostuneita nimenomaan näistä asioista voivat hyvin tutustua tähän kirjasarjaan.
 

Björn Borg, 1.5.2006


© Suomen Ufotutkijat
Suomen Ufotutkijat ry  - Arkkitehdinkatu 14 B  - 33720 TAMPERE  |  Tel. +358405170553  |  Webmaster  |