Suomen Ufotutkijat ry - F U F O R A

ETUSIVULLE
Kirjasivu

Watts, Alan:

Glow in the Dark Series. UFO Sci-file

Red Bird Publishing, Colchester, England 2000. 21 sivua (A 4)

 
Englantilainen ufotutkija Alan Watts on kirjoittanut aikaisemmin kolme varsinaista korkeatasoista ufokirjaa, joista allekirjoittanut on kirjoittanut esittelyn kahdesta.
Tämä ohut vihkonen, UFO Sci- file, kuuluu kirjasarjaan jonka nimi on ' Glow in the Dark Series '  ja siinä kerrotaan lyhyesti, muutamilla sanoilla, muutamista ufologian tunnetuimmista tapauksista.
Sitä ei sanota missään, mutta kyllä tämä vihkonen on varmasti tarkoitettu lapsille tai nuorisolle. Teoksessa on muutama harvinainen valokuva, mutta allekirjoittanut ihmettelee miksi englantilaisen Alex Birchin tunnetusti väärennetty ufokuva on kelpuutettu mukaan.
Adamski julkaisi aikanaan valokuvan lautasesta josta sitten aina on käyty kovaa polemiikkia siitä onka kuva aito tai väärennös.
Englantilainen koulupoika Stephen Darbishire otti sitten yksinkertaisella kameralla 1950- luvulla valokuvan ufosta joka mittauksissa on todettu täysin samanlaiseksi kuin Adamskin ufo. Tähän päivään saakka Darbishiren kuvaa ei ole pystytty selittämään. Tässä julkaisussa verrataan näitä kahta kuvaa, eli Adamskin ja Darbishiren, keskenään.
 

Björn Borg, 5.2.2006


© Suomen Ufotutkijat
Suomen Ufotutkijat ry  - Arkkitehdinkatu 14 B  - 33720 TAMPERE  |  Tel. +358405170553  |  Webmaster  |