Suomen Ufotutkijat ry - F U F O R A

ETUSIVULLE
Kirjasivu

Twiggs, Denise Rieb & Bert Twiggs:

Secret Vows. Our Lives with Extraterrestrials

Berkley Books, New York 1995. 278 sivua

 
 
Denise ja Bert olivat 16- vuotiaita teinejä joulupyhinä 1976- 1977 kun he lähtivät ajelemaan.
Ratissa istui Denise koska heillä oli hänen autonsa.
 
He ajelivat maaseudulla kunnes löysivät sopivan paikan mihin pysähtyä ja istuivat autossa kun he näkivät merkillisen näköisen lehmän joka yllättäen ilmestyi heidän viereensä.
 
He kiinnittävät huomiota lehmän merkillisiin silmiin jotka eivät ollenkaan muistuttaneet lehmän silmiä.
 
Yllättäen he havaitsivat pilven joka lähestyi heitä ja äkkiä auto oli pilven sisällä ja sisällä pilvessä nuoret tunsivat suurta rauhaa ja rauhallisuutta.
Hetken kuluttua pilvi haihtui taas.
 
Kaksitoista vuotta myöhemmin he ovat naimisissa ja ovat kirjakaupassa ja löytävät Richard Hallin kirjan ' Uninvited Guests ' ja kotona he selaavat sitä ja löytävät siitä samanlaisen tapauksen joka sattui myös heille itselleen eli kertomus pilvestä joka oli ympäröinyt autoa.
 
Tällöin he havahtuivat koska he olivat aina pitäneet pilveä jonkunlaisena Jumalan lähettämänä pilvenä ja he olivat olettaneet että Jumala oli tahtonut suojella heitä viivästyttämällä heitä jotta he ehkä välttyisivät autokolarilta tai vastaavalta.
 
Nyt he kauhistuvat kun he Hallin kirjasta löytävät samantapaisen kertomuksen joka liittyy¬† ufoihin.
He ovat nyt kaksitoista vuotta myöhemmin naimisissa ja heillä on kolme lasta ja kun he keskustelevat tästä pilvestä jossa he olivat kaksitoista vuotta aikaisemmin niin yllättäen he havaitsevat että kun pilvi haihtui niin se olikin Bert joka istui ratissa ja Denise istui matkustajan paikalla vaikka istumajärjestys oli päinvastainen kun he joutuivat pilveen.
 
Pilven jälkeen teinit rupeavat kokeamaan merkillisiä asioita kuten kummallisia tuoksuja ja tunne siitä että joku tarkkailee heitä.
He kuulivat askeleita ja kokivat erilaisia muita merkillisyyksiä.
 
He menevät naimisiin ja saavat lapsen ja kun lapsi oli 2 vuotta vanha hän rupesi saamaan painajaisia jossa ' jokin '¬† jolla oli porsaan kasvot ja punaiset silmät tuli hänen makuuhuoneeseensa ja kysyi jos lapsi tahtoo lähteä hänen mukaansa.
 
He kuulivat merkillisiä ääniä ja jopa heidän koiransa vaikuttivat hermostuneilta ja molemmilla rupesi olemaan merkillisiä nenävuotoja.
 
Vielä tällöin heillä ei ollut mielessä ufot tai muukalaiset ollenkaan vaan he puhuivat joskus leikillisesti ' kummituksesta ' .
 
Kesäkuun 6. päivänä 1989 tapahtui merkittävä käänne Denisen ja Bertin elämässä.
Tällöin heillä oli jo kolme lasta ja lapset olivat puhuneet yöllisistä vieraista ja muukalaisista ja Denise ja Bert päättivät nyt tutkia asiaa perusteellisesti.
 
Denise kysyi ensin Staceylta joka nyt oli 4- vuotias että kuka on se ET jonka kanssa hän kertoo leikkivänsä?
 
Denise ja Bert olivat uskoneet että he puhuvat filmi- ET : stä mutta Stacey oikaisi ja totesi että ' ei,¬† hän puhuu siitä oikeasta ET : stä. '¬†
 
Denise näyttää Staceylle kuvia kirjasta jossa on piirrustuksia¬† erityyppisistä muukalaisista
ja Stacey sanoo että yksikään ei näytä siltä oikealta ET : ltä mutta hän valikoi sitten näistä piirrustuksista osia ja rakentaa niiden avulla¬† ' oman muukalaisen '¬† ja sanoo että ' tältä se oikea ET näyttää ' .
 
Sitten kun toinen lapsi, eli Christopher, tulee kotiin niin Denise käy läpi saman prosessin hänen kanssaan. Christopher joka nyt on 7- vuotias oli huhtikuussa ryhtynyt nukkumaan vanhempiensa kanssa taas koska ' muukalaiset kävivät aina hänen luonaan ' .
 
Christopher poimii piirrustuksista samat ruumiinosat kuin Stacey ja rakentaa täsmälleen samanlaisen muukalaisen kun Stacy oli rakentanut.
 
Kun kolmas lapsi, eli Christy,¬† tulee kotiin niin myös hän piirtää ja rakentaa täsmälleen samanlaisen kuvan kuin muut lapset olivat rakentaneet.
 
Tämä on Deniselle ja Bertille järkyttävää.
Tässä myös ensimmäinen lapsi, Stacey hämmästelee hiukan että mistä syystä hänen pitää piirtää kuvaa ja tokaisee että ' äiti, sinähän olet itse mukana siellä ' .
 
Staceyn sanat järkyttävät hänen vanhempiaan.
 
Kesäkuussa 1989 Denise ja Bert päättävät kääntyä asiantuntijan, eli hypnotisoijan puoleen selvittääkseen mistä on kysymys ja ottavat yhteyttä Madaline- nimiseen hypnotisoijaan.
 
Ensimmäisen hypnoosi- istunnon aikana kaikki kolme ovat vahvasti tietoisia siitä että läsnä huoneessa on ' jokin ', näkymätön olento tai energia joka antaa vahvoja merkkejä itsestään.
 
Istunnon jälkeen Madaline soittaa Twiggseille ja kertoo että hänen kotonaan on sattunut erilaisia merkillisiä asioita, kuten esim. että se nauhuri jossa oli heidän haastattelunsa nauhalla oli lähtenyt itsestään käyntiin.
 
Twiggsien kotona taas jatkuu¬† erilaiset ilmiöit; sähkölamput sammuvat tai loppuvat toimimasta, kummallisia ääniä kuuluu, kuuluu askeleita ja kauhukseen perhe huomaa että jokaisella perheenjäsenellä on takaraivossaan punainen merkki joka on melkein samannäköinen kaikilla.
 
Hypnoositilaisuuksissa sekä Denise että Bert erikseen kumpikin palauttavat mieleen mitä tapahtui pilven sisällä silloin vuonna 1976 -1977.
 
Esim. Denise muistaa kuinka hän oli nähnyt auton ikkunasta lehmän jonka silmät olivat kuitenkin sellaiset etteivät ne olleet lehmän silmiä.
Hypnoosissa tuo lehmä muuttuukin nyt muukalaiseksi ja hypnoosissa ilmenee että kuljettajan puolelle oli ilmestynyt kolme muukalaista joista yksi oli jollakin esineellä osoittanut auton kuljettajanpuoleista ovea jolloin lukot olivat auenneet.
 
Muukalaiset olivat avanneet auton oven ja vieneet Denisen ja Bertin mukaansa lähellä olevaan ufoon.
Sekä Denise että Bert kertoi asiasta samalla tavalla vaikka heidät hypnotisoitiin eri aikoihin
eivätkä he olleet kuulleet toistensa kertomuksia.
 
Denise kertoo myös kuinka hänen kädessään nuoruudesta saakka ollut tikku poistetaan leikkauksella mutta vähän aikaa sen jälkeen hän havaitsee yllätyksekseen että hänen kädessään onkin nyt uusi tikku.
 
Näissä hypnoositilaisuuksissa sekä Denise että Bert muistavat tarkastikin vuoden 1976- 77 tapahtumia, mitä reittiä he olivat ajaneet ja minkä paikan he olivat ohittaneet jne. sieppaukseensa saakka.
 
Kumpikin muistaa kuinka heidät oli viety ramppia pitkin ovesta sisälle ufoon.
 
Toisessa hypnoositilaisuudessa Denise muistaa kuinka hänet oli viety sisälle ufoon ja tullut paikkaan joka ilmeisesti oli ufon ohjaamo eli siellä oli useita isoja ikkunoita joista näki ulos ja lisäksi erilaisia laitteita ja monitoreita ja paljon olentoja jotka valvoivat näitä laitteita ja monitoreita.
 
Täält䬆 Denise vietiin sitten toiseen huoneeseen jossa hänet laitettiin makaamaan pöydän päälle ja hänelle tehtiin kokeita navan kautta. Hän ei ymmärtänyt mitä hänelle tehtiin
mutta hänen oli pakko kestää se.
 
Sen jälkeen kuin kokeet oli tehty hänet vietiin takaisin ohjaamoon.
 
Denise tiesi jotenkin ennestään että hän oli ollut tässä ufossa aikaisemmin koska se vaikutti tutulta ja hän luuli että hän tiesi jopa ufon kapteenin nimen joka oli Dets.
 
Ufon miehistönä oli naispuolisia ja miespuolisia muukalaisia.
 
Bertille oli ilmeisesti myös tehty kokeita koska Denise näki Bertin ufossa.
Hypnoosissa Bert kertoo kuinka hänet vietiin tutkimushuoneeseen ja läsnä oli miespuolinen humanoidi ja sen lisäksi kaksi nuorempaa naispuolista humanoidia jotka riisuivat Bertin samalla kun he kikattivat ja kuiskailivat kuin teinitytöt.
 
Tämän jälkeen Bertilta otettiin spermanäyte jonka jälkeen tytöt auttoivat Bertiä pukeutumaan taas uudestaan.
Myöhemmin Denise ja Bert opettelevat hypnotisoimaan toinen toistaan eivätkä käytä niin paljon Madalinen palveluksia enää ja näissä hypnoositilaisuuksissa ilmenee että esim. Denise on siepattu jo 2- vuotiasta saakka, ja hän muistaa useita kertoja jolloin hänet siepattiin 2- vuotiaana ja 5- vuotiaana ja silloin Denise ei tietenkään puhunut muukalaisista tai ufoista vaan keijukaisista.
 
Hypnoosissa Denisen muisti palautuu ja hän muistaa useita tapaamisia muukalaisten kanssa ja jopa sen että kun hän oli 8- vuotias hänen kotiinsa saapui ufon kapteeni Dets joka keskusteli Denisen kanssa ja kertoi että muukalaiset olivat kotoisin Andromedasta mutta eivät asu siellä enää vaan asuvat ufossa vaikka he välillä käyvät Andromedalla.
 
Myöhemmin Denise tapaa heitä useita kertoja ja saa myös tavata naisen jonka nimi on
' Keyanna ' .
Deniseä viedään useita kertoja ufoon, esim. 14- vuotiaana.
 
Myös Bert muistaa hypnoosissa tavanneensa muukalaisia jo pienestä alkaen vaikka he keskeyttivät hänen sieppauksensa hänen ollessaan 4- vuotias koska hän silloin oli joutunut jonkunlaiseen onnettomuuteen eivätkä muukalaiset tahtoneet häiritä häntä silloin.
 
Mutta Bert muistaa että hän 9- vuotiaana oli kielloista huolimatta eksynyt leikkimään
lähelle rautatietä jolloin muukalaiset tulivat ja varoittivat häntä että on vaarallista leikkiä lähellä rautatietä. Muukalaiset käskivät häntä menemään kotiin ja Bert totteli ja menikin kotiin.
 
Tässä samassa kerrotaan sitten että muukalaiset yleensä laittavat siepattujen oikeaan sieraimeen jäljintälaitteen jonka avulla he voivat aina paikallistaa sieppausuhria.
Toisaalta he laittavat monitorin joka laitetaan takaraivoon ja joka on kytketty moneen osaan aivoista. Tämän monitorin tehtävä on osittain sulkea pois osa uhrin muistista ja toisaalta sulkea pois uhrin tietoisuutta ja tällä tavalla muukalaiset pääsevät käsiksi uhrin alitajuntaan.
 
Aikuisiässä Denise ja Bert saavat taas tavata muukalaisia ja heille esitellään ufo ja he saavat käydä katsomassa sen eri osia.
 
Heille kerrotaan että ufot ovat yleensä 18-¬† 21 metri䬆 läpimitaltaan ja että miehistöön kuuluu yleensä sekä mies- että naispuolisia jäseniä sekä että miehistöön yleensä kuuluu¬† 25 jäsentä.
Miehistön tehtävät vaihtelevat koneiston hoitamisesta tiskaamiseen.
 
Näissä ufoissa on huoneita eri tarkoituksiin, kuten lepohuone, askarteluhuone, varastohuone, lääkärin vastaanottohuone, ruokasali, kylpyhuone jne.
Kirjan sivulla 104 julkaistaan jopa piirros jossa näkyy ufo läpileikkauksessa.
 
Deniselle ja Bertille selostetaan että andromedalaisten uskonnon mukaan ei saa lähteä toiseen maailmaan varastamaan munasoluja tai siemennestettä vaikka sitä tarvittaisiinkin.
Ennen tätä Deniselle ja Bertille oli kerrottu että andromedalaiset voivat kyllä lisääntyä mutta ei menestyksekkäästi. Biologisista syistä johtuen heidän rotunsa oli käytännössä muuttunut hedelmöimättömäksi. Tämä geneettinen heikkous oli sellainen että uskonnollisista syistä johtuen he kieltäytyivät suostumasta siihen että heidän tiedemiehensä tekisivät jonkunlaisia geneettisia muutoksia.
Mutta he eivät lähde toisiin maailmoihin hakemaan apua väkisin.
 
Se on muukalaisten mukaan Jumalan tahdon vastaista.
 
( Vaikka Bert on juuri kertonut että häneltä otettiin spermanäyte ! )
 
Sen sijaan he olivat tulleet siihen ratkaisuun että yksi mahdollisuus on että andromedalaiset menevät naimisiin Maapallon ihmisten kanssa ja tällä tavalla synnyttävät lapsia ja tätä varten he testaavat ihmisiä ja etsivät yksilöitä jotka ovat yhteensopivia¬† andromedalaisten kanssa.
 
Ufon kapteeni Dets kysyy Deniseltä että suostuuko hän menemään naimisiin ufon miehistöön kuuluvan Beek- nimisen miehen kanssa ja synnyttämään hänelle lapsen ja sekä Denise että Bert suostuvat tähän.
 
Tämän jälkeen Deniseltä otetaan yksi munasolu ja sen jälkeen Denise ja Beek ovat yhdynnässä jonka jälkeen ufon lääkäri kastaa tämän munasolun yhdynnässä saatuun siemennesteeseen ja siirtää munasolun Denisen kohtuun.
 
Tällä tavalla Denise on nyt kahdella tavalla raskaana sekä andromedalaisen, Beekin toimesta sekä omasta miehestään, Bertistä koska Denise oli jo raskaana Bertistä.
 
Illalla ennenkuin heidän ensimmäinen lapsensa Christy syntyy niin Denise synnyttää ensin andromedalaislapsen ja Deniseä tutkinut lääkäri oli ollut kuulevinaan että Deniselle tulisi kaksoset mutta muuttaa sitten mielensä ja luulee että ilmeisesti hän oli kuullut vain Denisen sikiön¬† sydämenäänen kaiun.
 
Denise synnyttää näin ollen kahden päivän sisällä kaksi lasta, toisen andromedalaisille ja sitten Bertin lapsen¬† Christyn.
 
Kun Denise synnyttää Beekin lapsen niin muukalaiset ovat tietysti hakemassa Denisen¬† heti ufoon¬† ja tämä Beekin lapsi syntyi siis ufossa.
 
Se andromedalaislapsi jonka Denise synnytti on poika joka saa nimekseen Ankra.
Beek menee puolestaan naimisiin naisen kanssa jonka nimi on Magna ja Magna tulee toimimaan sijaisäitinä Ankralle.
 
Myöhemmin myös Bert yhtyy Magnaan saattaakseen Magnan raskaaksi ja Bert ja Magna menevät myös naimisiin keskenään.
Tässä vaiheessa Denise ja Bert huomaavat että asiat eivät ole niin yksinkertaisia kuin he olivat uskoneet vaan mustasukkaisuus astuu myös mukaan kuvaan.
 
Nyt käy kuitenkin sillä tavalla että Bert ja Denise kutsutaan taas ufoon myöhään vuonna 1979 jolloin ufossa tapahtuu seremonia jossa kaikki neljä tavallaan vihitään toistensa kanssa eli kaikki neljä tarttuvat toisiaan kädestä ja ufon kapteeni vihkii heidät kaikki yhteen.
Tämän jälkeen he siirtyvät yksityishuoneeseen jossa Denisen ja Bertin mukaan he täydentävät avioliiton.
 
Tätä kohtaa kirjassa allekirjoittanut ei oikein ymmärrä koska kaikkihan he ovat jo täydentäneet avioliiton toistensa kanssa, eli Denise Bertin kanssa, Denise Beekin kanssa, Magna Bertin kanssa ja luultavasti myös Magna Beekin kanssa.
 
Joten en ymmärrä mitä tässä nyt ajetaan takaa.
 
Tai tarkoittaako tuo teksti että he harrastavat vihkimisen jälkeen jonkinlaista ryhmäseksiä ufossa?
 
Aikaisemmin mainittu mustasukkaisuus tulee kuitenkin mukaan kuvaan kun käy ilmi että Magna ei tullutkaan raskaaksi Bertistä yhdyntänsä tuloksena jonkun teknisen seikan takia vaan Magna palaa myöhemmin Denisen ja Bertin kotiin yhtyäkseen uudelleen Bertiin
Denisen ja Bertin omassa sängyssä ja tämä tapahtuu samanaikaisesti kuin Denise on siivoamassa keittiötä.
 
Ja kun Denise saa tietää tästä niin hän huomaa tulevansa erittäin mustasukkaiseksi.¬†
 
Elokuussa 1980 Denise ja Bert muuttavat takaisin Puyallupiin Washingtoniin.
He vuokrasivat erään vanhan talon yläkerran ja havaitsivat nopeasti että talossa asui naispuolinen kummitus ja tämä aina välillä kiusasi heitä.
 
Tämä olikin ilmeisesti se syy miksi aikaisemmat vuokralaiset olivat lähteneet talosta.
 
Twiggsit valittavat asiasta andromedalaisille jotka saapuvat kerran paikalle mukanaan andromedalainen pappi.
 
Tämä pappi kertoi heille Jumalasta joka on ' Kaiken Luoja ' ja tällä hän tarkoittaakin koko maailmankaikkeuden Luojaa.
 
Andromedalaiset kertovat että talossa todellakin asuu naispuolinen kummitus mutta he suhtautuvat luonnollisesti asiaan ja keskustelevat kummituksen kanssa jonka jälkeen kummitus jättää heidät rauhaan.
 
Andromedalaiset eivät millään tavalla yritä ajaa ulos tätä kummitusta talosta vaan pitää sitä rauhattomana sieluna joka ei vielä ole suostunut jälleensyntymään.
 
Twiggsit ovat hyvin hämmästyneitä siitä tavasta jolla andromedalaiset suhtautuvat tähän kummitukseen.
 
Vähän tämän jälkeen Bertin ja Magnan lapsi syntyy. Heille syntyy tytär joka saa nimekseen Zeema eli heillä on nyt kolme lasta, eli Twiggsien oma Christy ja sen lisäksi Ankra ja Zeema.
 
Denise ja Bert ovat yhä enemmän andromedalaisten seurassa ja viettävät jopa joulun 1980 yhdessä heidän kanssaan. Vaikka andromedalaiset eivät vietä joulua he kuitenkin hyväksyvät uskontomme ja Jeesuksen siinä mielessä että Joulu on erikoisasemassa oleva pyhä.
 
Denise tulee taas uudestaan raskaaksi sekä Bertin että Beekin toimesta mutta hänelle tulee keskenmeno ja hän menettää Beekin lapsen mutta synnyttää sen sijaan Bertin lapsen, eli Christopherin.
 
Myös Bert ja Magna ovat jälleen yhdynnässä ja tammikuun ensimmäinen päivä Magna synnyttää poikalapsen joka saa nimekseen Anthron.
 
Denise ja Bert käyvät myös Andromedaplaneetalla Beekin ja Magnan kodissa ja tapaavat jopa heidän vanhempiaan.
 
Kirjan lopussa luetellaan kaikki lapset joita he saavat, eli
- Beek ja Denise saavat Ankran, nimettömän keskenmenon, Beek juniorin, ja Dannyn
- Bert ja Denise saavat Christyn, Christopherin ja Staceyn
- Bert ja Magna saavat Zeeman, Teakan, Anthron, Kehalman, Bert juniorin, Eingan, Marynin ja
  Marionin.
 
Bert ja Magna saavat näin ollen yhteensä 8 lasta huolimatta siitä että aikaisemmin on kerrottu että andromedalaisilla on vaikeuksia saada lapsia.
 
( Allekirjoittaneen huom: Tunnetusti on olemassa Andromedagalaksi. Kirjassa kuitenkin puhutaan nimenomaan Andromeda- planeetasta. Ehkä ihmisillä ja andromedalaislla on eri nimet eri asioille.¬† )
 
Kirjan tekijät eivät ota lainkaan esille tätä asiaa.
 
Twiggsien mukaan heidän kanssakäyminen andromedalaisten kanssa on hämmästyttävä mutta jokapäiväistä ja he vierailevat miltei päivittäin ja joskus useita kertoja päivässä toistensa luona ufossa tai Denisen ja Bertin kodissa ja ottavat osaa toistensa askareisiin.
Bert saa jopa töitä ufon konehuoneessa ja Deniselle annetaan tehtäviä jotka liittyvät tietokoneisiin.
 
Denisen ja Bertin jokapäiväinen kanssakäyminen andromedalaisten kanssa on lukijan mielestä varsin hämmästyttävä.
 
Denise ja Bert pääsevät nyt tutustumaan andromedalaisten emäalukseen joka on valtava ja joka on piilossa Kuun toisella puolella.
Se on niin iso että aluksessa on kokonainen kaupunki.
Alus on 8 km pitkä ja sen läpimitta on 6, 4 km ja sen päällä on ' ympäristökupu ' jonka korkeus on 1, 6 km.
 
Asia joka saattaa hämmästyttää maanpäällisiä tähtitieteilijöitä on sivulla 194 annettu ilmoitus siitä että kun Maassa on päivävaloa niin tässä emäaluksessa on yö.
Kirjan tekijät eivät kerro miten tämä toimii käytännössä.
 
Vaikka Denise ja Bert nykyisin seurestelevat päivittäin andromedalaisten kanssa niin he tietyssä vaiheessa hämmästyvät¬† kun andromedalaiset kertovat heille että Jeesus asuu heidän emäaluksessaan.
He kieltäytyvät uskomasta tätä aluksi mutta saavat pari kertaa nähdä valon ympäröimän Jeesuksen emäaluksessa.
 
Tämän jälkeen he ryhtyvät aktiivisesti osallistumaan seurakuntansa toimintaan ja tietyn ajan kuluttua he päättävät kertoa seurakuntansa papille ja joillekin seurakunnan jäsenille kontakteistaan andromedalaisten kanssa.
 
Eräänä päivänä he sitten kertovat papille tästä ja pappi ei tiedä oikein mitä pitää sanoa koska hän ei ole törmännyt tällaiseen asiaan aikaisemmin.
 
Jonkun ajan kuluttua Denise ja Bert kutsutaan seurakuntaan keskusteluun jossa on mukana pappi ja eräs seurakunnan vanhempiin kuuluva jäsen.
Tässä keskustelussa käy ilmi että pappi ja tämä seurakunnan vanhin ovat tulleet siihen tulokseen että Denise ja Bert eivät ole tekemisissä avaruusolentojen kanssa vaan demonien kanssa.
Luultavasti he ja heidän esivanhempansa ovat olleet tekemisissä demonien kanssa useiden sukupolvien ajan.
 
Pappi ja seurakunnan vanhin antavat heille vaihtoehdon:
-Joko he myöntävät että ovat tekemisissä demonien kanssa ja lopettavat kanssakäymisen
¬† heidän kanssaan ja saavat jatkaa seurakunnassa tai vaihtoehtoisesti jos he eivät hylkää
¬† ' avaruusystäviään ' , eli demoneja niin
-heidät suljetaan pois seurakunnasta
 
Tämän jälkeen Denise ja Bert kertovat joillekin seurakunnan jäsenille tästä samasta asiasta mutta tilanne ei muutu.
Tämän jälkeen he tulevat siihen tulokseen että yleinen koulu ei myöskään ole hyväksi heidän lapsilleen ja ottavat lapsensa koulusta ja ryhtyvät opettamaan heitä kotona.
 
Kirjan lopussa Twiggsit palaavat siihen asiaan jota¬† allekirjoittanutkin mietti aikaisemmin eli andromedalaisten lastensaantimahdoollisuuksiin. Twiggsit¬† selittävät tarkemmin¬† että andromedalaiset eivät voi saada omassa yhteiskunnassaan lapsia vakavien geneettisten häiriöiden takia ja ne lapset jotka ovat säilyneet hengissä heidän yhteiskunnassaan niin heillä on ollut vakavia psyykkisiä tai fyysisiä vammoja tai sairauksia.
 
Käyttämällä Maapallon ihmisten DNA: ta vahvistamassa heidän omaa geenejä niin sekään ei ole sujunut ilman hankaluuksia.
Monet niistä lapsista jotka ovat saatu aikaiseksi ihmisten ja andromedalaisten yhteistyössä niin heillä on usein ollut joku sairaus.
 
Toisaalta todetaan että tämän yhteistyön tuloksena saadut lapset ovat kuitenkin jo niin vanhoja että he ovat alkaneet saamaan omia lapsia jotka voivat mennä naimisiin omassa yhteiskunnassaan Maan päällä tai sitten andromedalaisten kanssa.
 
Kirjan lopussa luetellaan merkkejä tai ilmiöitä siitä että joku on yhteydessä andromedalaisiin ja näitä merkkejä luetellaan sivulla 271:
- sykkivät valot
- stereo menee itsestään päälle tai kiinni
- herätyskellot soivat vaikka niitä ei ole laitettu soimaan
- lukot avautuvat itsestään
- tunne ettei ole yksin
- selittämättömiä ääniä kuluu
- nähdän liikkuvia varjoja
- verenvuotoa nenästä
- pinaava päänsärky
- niskassa punainen ihottuma
- rauhattomat yöt
- unessakävelyä
- vilkkaat unet
- puuttuva aika
- korkeataajuinen ääni kuuluu
- lemmikkieläimet muuttuvat äkkiä rauhattomiksi
- uskoo ufoihin
- selittämättömät arvet ja jäljet
 
Twiggsit luettelevat ylläolevan lisäksi vielä 14 muuta lisämerkkiä tai oiretta jotka kertovat siitä että joku on yhteydessä andromedalaisiin.
 
Kriittinen lukija voisi tietysti kommentoida Twiggsien listaa ja sanoa että jos kaikki nuo oireet ja ilmiöt pitävät paikkansa niin silloin se sopisi suureen osaan maapallon väestöstä.
 
Todettakoon lopuksi että tämä kirja sisältää niin vähän tietoja varsinaisesta ufologiasta ettei se sovi lähteeksi omien kirjojeni yhteiseen lähdeluetteloon.
 
 

Björn Borg, 10.10.2008


© Suomen Ufotutkijat
Suomen Ufotutkijat ry  - Arkkitehdinkatu 14 B  - 33720 TAMPERE  |  Tel. +358405170553  |  Webmaster  |