Suomen Ufotutkijat ry - F U F O R A

ETUSIVULLE
Kirjasivu

Stray, Geoff:

Beyond 2012. Catastrophe or Ecstacy: A Complete Guide to End-of-Time Predictions

Vital Signs Publishing, Lewes, East Sussex, UK 2006. 352 sivua

 
 
Sain tämän kirjan lainaksi keväällä 2008 eräältä henkilöltä H: gin ufopiirissä.
Tämä henkilö pyysi minua lukemaan kirjaa ja kertomaan mitä mieltä minä olin siitä.
 
Otin kirjan vastaan tutkimatta sitä sen kummemmin ja nyt myöhemmin kesän aikana olen päässyt tutustumaan siihen ja huomaan että se suureksi osaksi liittyy Mayakalenteriin ja siihen että Mayakalenteri loppuu joulukuuhun 2012.
 
Tätä päivämäärää ¬†on tietyissä piireissä tuotu esille vahvastikin ja on oletettu ja arvattu ja jopa väitetty että maailma loppuu joulukuussa 2012.
 
Olen joskus seurannut ufoalan keskustelupalstoja ja olen huomannut että näilläkin niin tämä päivämäärä tulee esille aika säännöllisesti ja Strayn mielestä tuona päivänä tulee tapahtumaan jotakin mullistuttavaa.
 
Mitä sitten tulee tapahtumaan niin sitähän emme tiedä ja ihmisillä on monta eri käsitystä siitä.
 
Lukiessani tätä kirjaa niin törmään erääseen merkillisyyteen heti alussa.
Olen kuullut astronauteista ja kosmonauteista ja myöhemmin jopa kiinalaisista taikonauteista
mutta en ole aikaisemmin kuullut psykonauteista.
 
Stray kertoo että psykonauteilla hän tarkoittaa ihmisiä jotka ovat nauttineet jonkinlaisia huumaavia aineita ja tekevät näiden vaikutuksen alaisina matkoja sisimpäänsä ja tämä kyllä herättää ihmetystäni heti alussa.
 
Narkomaaneistako tämä kirja kertoo?
Huomaan myöhemmin että tämä huumeasia kyllä nousee esille kirjassa aina välillä.
 
Nyt on otettava huomioon se seikka että kun luen näitä kirjoja ja kirjoitan niistä kirjaesittelyjä niin kirjoitan näitä esittelyjä nimenomaan ufologisista kirjoista ja olen erikoistunut nimenomaan ufoihin.
 
Tämä Strayn kirja¬† suurimmaksi¬† osaksi ei liity¬† ollenkaan ufoihin vaan kuten jo sanottu etenkin Mayakalenteriin mutta myös muihin maailmanloppuennustuksiin.
 
Sanotaanhan kirjan kannessa että tämä kirja on ' täydellinen opas maailmaloppuennustuksille ' .
 
Sivuilla 77- 78 löydän kuitenkin tiedon kirjasta ' Pi in the Sky '¬† jonka on kirjoittanut Michael Poynder- niminen henkilö ja hän viittaa irlantilaiseen mytologiaan ja Newgrange- nimiseen muinaiseen rakennelmaan joka on rakennettu n. 3200- 3700 e. Kr.
Poynderin mukaan kun¬† ' kun talviseisausaurinko kristallista tehtyjen polarisoivien kattoikkunoiden kautta osuu rakennelmassa oleviin savukvartseihin¬† se kiihdyttä䬆 savukvarteissa olevaa ' aurakehoa ' valon nopeuden avulla jolloin aurakeho tiivistyy
¬†' sähkömagneettiseksi värähtelykulkuneuvoksi ' eli extradimensionaaliseksi ufoksi ' .
 
Stray julkaisee kirjan sivulla 78 Poynderin piirrustukset jossa selitetään miten tämä tapahtuu.
 
Läsnä olevat papit ovat irtaantuneita ruumiistaan¬† ja sulautuvat savukvartseihin ja ovat aikamatkustaneet näissä ufoissa meidän aikaamme tiedottaakseen että meidän on nostettava tietoisuutemme vuoden 2012 tasolle.
 
Jokainen lukija saa itse¬† puolestani¬† olla mitä mieltä tahansa tästä asiasta.
 
Seuraavaksi löydän viittauksen ufoihin kirjan sivuilla 115 - 116 jossa viitataan Gregg Braden- nimiseen geologiin joka on huomauttanut että Maapallon magneettinen kenttä on vähentynyt 38 % viimeisten 2 000 vuoden aikana.
Magneettikenttä johtuu luonnollisesti Maapallon pyörimisestä.
 
Bradenin mukaan Maapallon pyörimisliike hidastuu jatkuvasti kunnes se pysähtyy kokonaan jonka jälkeen Maapallo rupeaa pyörimään päinvastaiseen suuntaan.
Braden on tuonut esille sellaisen ajatuksen että juuri ennen kuin Maapallon pyörimisliike täysin pysähtyy ( = ' Earth Shift eli ' Zero- Point ' ) niin jotkut herkät ihmiset saattavat saavuttaa oikean värähtelytason ennen muita ihmisiä ja heidän ' Mer- Ka- Ba kenttänsä '
pyörii päinvastaiseen suuntaan ja yhtyy lautasenmuotoiseen ' valoalukseen' joka vie näitä ihmisiä Neljänteen Ulottuvuuteen ( Kirjan sivu 115- 116 ).
 
Tässä jokainen lukija saa taas olla mitä mieltä tahansa edelläolevasta.
 
Tämän kirjan kohdalla tilanne on nyt se että paitsi että kirja periaatteessa ei liity sen kummemmin ufologiaan vaan Mayakalenteriin ja vuoteen 2012 niin tässä kirjassa käydään läpi varsin monia asioita jotka eivät taas liity edes¬† Mayakalenteriin .
 
Tässä puhutaan eri uskontojen kertomuksista, tässä puhutaan¬† ennustuksista sekä varsin paljon tähtitieteestä eli mikä planeetta on ollut missäkin milloinkin ja mikä komeetta on milloinkin ohittanut Maapalloa.
 
Tässä puhutaan aurinkopilkuista ja Maapallon jääpeitteen laajuudesta, ja ilmastonmuutoksista kautta aikojen jne. , jne.
 
Ymmärrän että Stray tässä on etsimässä punaista lankaa sille että joku katastrofi sattuisi tulemaan vuonna 2012 mutta mielestäni hän kyllä eksyy aiheesta aika pitkälle ja harrastaa mielestäni aika paljon hakuammuntaa ja etsii kyllä tukea ajatuksilleen hyvinkin kaukaa.
 
Tähtitieteen kohdalla Stray muistaa tietenkin Sitchinin ja hänen Nibiru- planeettansa joka saapuu Maapallon lähelle joka 3.600 vuosi ja tämähän liittyy ufologiaan muinaisten astronauttien kautta.
 
New Mexicon yliopiston tohtori Rick Strassman on tuonut esille että aine nimeltään DMT aiheuttaa ihmisissä mm. ' lähellä kuolemaa- kokemuksia ' ja muita merkillisiä kokemuksia kuten myös ufologisia lähikontaktikokemuksia.
 
Strassman toi esille tämän teoriansa vuonna 2001 ja kertoo että DMT syntyy luonnollisesti ruumiissamme ja erittäytyy välillä tietyissä tilanteissa tai sitä voidaan myös nauttia suun kautta.
 
Tässä kerrotaan tapauksesta jolloin eräs poika vuonna 1985 kaatui polkupyörällään Englannissa¬† ja loukkasi itsensä ja hänelle annettiin DMT: tä.
Poika koki ruumiistairtoamisen ja kohtasi olentoja jotka eivät olleet avaruudesta eivätkä edes ultraterrestreaaleja vaan kutsuivat itseään ' Interuniversaaleiksi ' ja kertoivat että heidän kollektiivinen nimensä oli ' Emmanuel ' . Yksi olennoista kertoi nimekseen ' Salvana '.
Myöhemmin poika näki useita ufoja ja kerran eräs näistä ' interuniversaaleista ' ilmestyi pojalle hänen ollessaan hereillä ja huomautti pojalle vuoden 2012 merkityksestä.
 
Tähän liittyy mielenkiintoisena asiana se että kirjassa kerrotaan että samaan aikaan kuin Strassman teki tutkimuksena niin Kuopion yliopiston tri Callaway oli osoittanut että
' lähellä kuolemaa ' - kokemuksia ja ruumiista- irtaantumisia ja kuolema itse perustuu
hartsiöljyn, DMT: n ja 5- meo- DMT: n erittymiseen.
 
Tämä tieto julkaistiin vuosina 1991- 1993 eli samaan aikaan kuin Strassman suoritti omia tutkimuksiaan.
 
Tässä viitataan myös hollantilaiseen julkaisuun ' Excerpta Medicaan '¬† jossa kerrotaan että ylläoleva tieto perustuu M. M. Airaksisen, J. C. Callawayn, L. Rägon, P. Nykvistin, E. Karin ja J. Gyntherin tutkimuksiin.
 
Toisaalta tässä tulee taas mieleeni miten vaikeata Straylla on ollut pysyä asiassa. Tämän kirjan nimihän on '¬† Täydellinen opas maailmaloppuennustuksille ' ja kuitenkin olemme tässä nyt pohtimassa muukalaisia ja DMT: tä.
 
( Mainittakoon tässä reunahuomautuksena että kun Strassman julkaisi teoriansa DMT: stä ja sen vaikutuksista niin myös allekirjoittanut kirjoitti asiasta omaan kirjaani ' Ufot ja tiedemiehet ' ).
 
Kirjan luvussa 15 puhutaan ufoista ja avaruusolennoista ja Stray ottaa ensimmäiseksi esille Meksikon ufoaallon joka alkoi auringonpimennyksen aikaan vuonna 1991 ja Stray viittaa tässä Britt ja Lee Eldersin videoon joka on allekirjoittaneellakin kotona ja jossa Eldersit kertovat että mayojen n. s. Dresden Codexissa ennustettiin tämä ufoaalto vuonna 1991.
 
Stray huomauttaa tässä että tämä ei pidä paikkansa, että tuo tieto on väärä.
 
Tämän jälkeen Stray kertoo aika pitkään Jon King- nimisestä kontaktihenkilöstä joka oli entisen UFO Reality Magazinen toimittaja ja hänen kokemuksistaan.
 
Asia joka häiritsee allekirjoittanutta henkilökohtaisesti on että Stray nyt ottaa esille amerikkalaisen kersantin Robert O. Deanin¬† joka oman ilmoituksensa mukaan on aikaisemmin toiminut NATO: n päämajassa SHAPEssa.
 
Tässä kerrotaan kuinka Dean oli saanut ' Kosmisen turvallisuusluokituksen ' ja saanut nähdä asiakirjan jonka mukaan avaruusolentoja oli olemassa ja kuinka monta eri lajia niitä oli.
 
Minun on tässä pakko todeta että jo vuosikausia olen suhtautunut Deaniin hyvin epäluuloisesti monestakin syystä ja näitä syitä voidaan luetella tässäkin:
 
-ensinnäkin hänen tittelinsä vaihtelee lähteestä riippuen. Tässä kirjassa hän on nyt
 ' Command Sergeant Major ' eli jonkun tason kersantti.
- toinen asia josta olen huomauttanut Deanin kohdalla on se että minun tietääkseni en ole
¬†¬† ikinä aikaisemmin törmännyt yhteenkään henkilöön tai asiakirjaan joka liittäisi NATOa
¬†¬† ufotutkimukseen. Se on aina ja vain tämä sama Dean joka puhuu siitä.
-kolmanneksi olen huomauttanut muissa kirjaesittelyissä että kuinka monessa armeijassa,
  jos on olemassa joku hyvin korkea turvallisuusluokitus jonka nimi on ' Kosminen
¬† turvallosuusluokitus ' , niin kuinka moni armeija myöntäisi tällaisen erittäin korkean
¬† turvallisuusluokituksen kersantille? Olen aina uskonut että salaisimmat asiat
¬† puolustusvoimissa ovat sellaisia etteivät kersanttitason henkilöt saa niistä mitään tietoa.
-neljänneksi voidaan myös tuoda esille että vaikka Dean on vuosien varrella ollut¬† esillä
¬†ufoalalla varsin usein niin hän ei ole milloinkaan tuonut esille mitään muuta kuin tämän
¬†seikan että hän palveli NATOssa ja on nähnyt tämän asiakirjan. Mitään muuta hän ei ole
¬†kertonut ja tällä Dean on nyt ratsastanut kymmeniä vuosia, että hän oli SHAPEssa ja näki
¬†tämän asiakirjan.
¬†Vähällähän sitä pääsee julkkikseksi ufoalalla!
 
Kirjan kuudestoista luku kertoo viljakuvioista ja ottaa esille kuvioita jotka Strayn mielestä tavalla tai toisella liittyvät mayoihin tai vuoteen 2012.
Mielestäni nämä yhteydet ovat joskus aikaa kaukaa haettuja.
 
Kirjan seitsemännessätoista¬† luvussa kerrotaan n. s. Philadelphiakokeesta ja sen suorittajista vaikka Stray suhtautuu aika kriittisesti tähän väitettyyn kokeeseen ja toteaa että päivämäärät eivät pidä paikkansa.
 
Sen jälkeen Stray puhuu kaukokatsomisesta ja Nostradamuksesta, Marsin kuista ja kaiken maailman muista asioista.
 
Sivulla 198 löydän tiedon kirjasta ' The Mayan Factor ' jonka Jos√© Arguelles on kirjoittanut ja tuossa kirjassa Arguelles määrittelee ufot lauseella
 
' Unified Field Organisers , an intelligent release of galacticically programmed , phsysically active, radiant energy attracted to and emanated by Earth' s resonant etheric body ' .
 
Jos tätä nyt yrittää suomentaa niin tuo lause kuulostaisi ehkä näin:
 
' Yhtenäisen Kentän Järjestäjiä, älykkäästi vapautettu galaktisesti ohjelmoitu fyysisesti aktiivinen säteilevä energia jonka Maapallon resonoiva eteerinen keho vetää puoleensa ja uhoaa . '
 
Jos lukija osaa kääntää tuon lauseen suomeksi paremmin kuin allekirjoittanut niin hän saa tehdä sen vapaasti ja sen takia olenkin ottanut mukaan tuon alkuperäisen englanninkielisen lauseen tähän esittelyyn.
 
Tyypillistä Strayn kirjalle on se että hän on käyttänyt runsaasti materiaalia jota hän on ottanut Internetistä ja kuten arvata saattaa niin tämä materiaali edustaa tasoa joka vaihtelee laidasta laitaan.
Lukijan on välillä vaikeata tietää mitä hänen pitää ajatella Strayn tiedoista ja lähteistä.
 
Esimerkiksi sivulla 202 Stray viittaa nettisivuun jonka nimi on ' Cassiopaea ' ja joka on hiukan Sitchinin tapainen. Siinä kerrotaan komeettatertusta joka ohittaa Maapallon joka 3600 vuosi.
Kaukaa katsottuna se näyttää yhdeltä ainoalta kohteelta.
Joka kerta kun tämä komeettaterttu tulee Maapallon lähelle niin Annunaki saapuu meidän maailmaamme ottaakseen ravintoa meidän sieluenergiasta joka syntyy pelostamme ja komeettatertun takana on¬† ' Realm Border Wave ' eli ' Valtakunnan Rajojen Aalto ' joka palaa joka 309. 000 vuosi ja jossa yhtyy Kolmas Tiheys Neljänteen Tiheyteen.
 
Ratsastaen tällä aallolla on valtava avaruuslaivalaivasto.
 
Nämä ovat asioita joista lukija saa olla allekirjoittaneen mielestä mitä mieltä tahansa.
 
Toisaalta jos ollaan asiallisempia niin sivulla 227 Stray kertoo Hessdalenin ilmiöstä ja siitä että elokuusta 2000 lähtien italialainen astrofyysikko tri Massimo Teodorani ja hänen ryhmänsä on ollut mukana Hessdalenissa tutkimassa asioita.
Tässä kirjassa todetaan että Teodoranin julkaiseman tuloksen mukaan niin 95 % havaituista valoista olivat lämpöplasmoja kun taas 5 % olivat kiinteitä kohteita.
Näistä plasmoista todetaan että ne on vangittu magneettiseen häkkiin joka pitää niitä koossa ja että välillä niitä voidaan nähdä ja välillä ne ovat näkymättömiä.
 
Teodoranin mukaan tämä johtuu siitä että välillä nämä plasmat ovat korkeaenergisia ja välillä matalaenergisia mutta vaikka ne ovat näkymättömiä silmälle niin niitä voidaan nähdä tutkassa.
 
( Ylläoleva pitää paikkansa ja Teodoranista on kerrottu myös allekirjoittaneen omassa kirjassa ' Ufot ja tähtitieteilijät '. )
 
Tässä voidaan kuitenkin nyt taas kysyä että mikä on se punainen lanka Strayn kirjassa?
Maailmanlopusta ja ennustuksistahan Strayn kirja piti kertoa eikä Hessdalenin ilmiöistä.
 
Kerrottuaan taas muista asioista Stray palaa taas ufoihin sivulla 262 jossa hän viittaa Paul Devereuxiin joka on tunnettu kirjastaan ' Earth Lights ' ja Devereuxhan oli se joka toi esille nämä n. s. ' maavalot ' alunperin ja teki ne tunnetuksi.
Tässä todetaan että vaikka hän kirjassaan ' Earth Ligthts ' toteaa että n. s. leylinjat eivät olisi yhteydessä ufoihin niin kuitenkin Devereux kirjoittaa toisessa kirjassaan ' The Ley Hunters Companion ' että 37. 5 % niistä leylinjoista joita tutkittiin niin niiden yläpuolella tai läheisyydessä oli tehty ufohavaintoja.
 
Sivulla 266 Stray palaa taas viljakuvioihin ja kertoo viljakuvioiden vaikutuksista ihmiseen ja väitetään että viljakuviotutkija Lucy Pringle on suorittanut kokeen jossa ihmisen hormonitaso mitattiin käyttämällä ESR- mittaria naiseen joka oli 72- vuotias ja mieheen joka oli 54- vuotias.
Mittauksia suoritettiin ennen ja sen jälkeen kuin he olivat siirtyneet viljakuvioon.
 
Oltuaan viljakuviossa heidän melatoniinitasonsa oli huomattavasti kohonnut ja tässä sanotaan että melotoniini on raaka- aine josta syntyy sisäisiä hallusinogeeneja.
Lisäksi viitataan siihen että useat naiset jotka ovat olleet viljakuvioissa ovat kertoneet odottamattomista kuukautisista käytyään viljakuvioissa.
 
Kirjan lopussa Stray tekee johtopäätöksiä kirjan sisällöstä ja siitä mitä hän on tuonut esille ja tekee aika yllättävän kytkennän eli hän puhuu tästä Strassmanin DMT-¬† aineesta ja toisaalta hän viittaa Persingerin tutkimuksiin joiden mukaan geomagneettiset vaihtelut voivat vaikuttaa ihmisten ohimolohkoon ja tässä on nyt otettava huomioon se että vaikka Persinger on varsin tunnettu tutkimuksistaan mm. n. s. ' transienteista ' ja kypäräkokeistaan niin harva sen sijaan tietää että hänen ja Lafreni√©ren kirjassa ' Space- Time Transients and Unusual Events '¬† tekijät puhuvat ' geopsyykkeestä ' jolloin he ajavat takaa sitä että jos on tarpeeksi paljon vastaanottajia eli jos yhdistä䬆 miljoonia ihmisiä niin he muodostavat matriisin joka saattaa ryhtyä elämään omaa elämäänsä ja käyttäytyä omin päin.
 
Tässä Persinger ja Lafrani√©re ajavat takaa sitä että jos on olemassa joku suuri magneettinen kenttä joka vaikuttaa kansalaisiin niin se voi synnyttää tällaisen geopsyykkeen.
 
Stray puolestaan ajaa tässä takaa sitä että vuonna 2012 jolloin planeetat ovat harvinaisessa muodostelmassa niin tämä voisi synnyttää tällaisen geopsyykkeen.
 
Stray puhuu tässä apokalypsista mutta hän puhuu sisäisestä apokalypsista , siis ei ulkoisesta.
 
Loppulausuntoa tästä kirjasta sanoisin että mielipiteeni mukaan voidaan suhtautua tähän kirjaan kahdella eri tavalla, positiivisesti tai negatiivisesti.
 
Positiiviseen asiaan kuuluu se että Stray on syventynyt asiaansa hyvin perusteellisesti. Hänellä on mahtava ja mainio lähdeluettelo ja on kirjannut kaikki viitteet tarkkaan ja on syventynyt hyvin paljon moneen eri alaan.
 
Jos taas katsotaan negatiivisia puolia niin on todettava ensinnäkin että ainakin minulla on vaikeuksia ymmärtää että mikä on tämän kirjan varsinainen punainen lanka. Kannessa lukee suurin kirjaimin että ' Beyond 2012 '¬† ja ylhäällä lukee että ' A Complete Guide to End-of- Time Predictions ' eli ' Maailmanloppuennustusten täydellinen opas ' .
 
Kannessa on myös mayojen aurinkojumalan kuva ja kirjahan puhuu hyvin paljon mayojen kalenterista joka loppuu vuoteen 2012.
 
Eri lähteistä Stray etsii sitten monesta paikasta tukea tälle että jokin loppuu vuonna 2012.
 
Toisaalta kirjassahan puhutaan monesta, monesta, monesta muusta asiasta joka ei liity ollenkaan maailmanloppuuun tai mayoihin eikä edes vuoteen 2012 kuten poltergeisteista, Nostradamuksesta, ufoista, komeetoista, tähtitieteestä, Hessdalenista, Persingerista ja ties mistä.
 
Ainakin allekirjoittaneella on vaikeuksia ymmärtää että mikä on loppujen lopuksi tämän kirjan aihe.
 
Aivan viimeiseksi tullaan tietysti siihen että mitä mieltä itse olen tästä vuodesta 2012?
Tuleeko silloin maailmanloppu vai ei?
 
Minun on myönnettävä että suhtaudun kyllä skeptisesti siihen. En anna paljon arvoa sille että mayojen kalenteri loppuu vuoteen 2012 vaan kun ottaa huomioon että se käsittää yli
5.000  vuoden jaksoa niin johonkinhan sen on loputtava.
 
Henkilökohtaisesti luulen että joulukuun lopulla vuonna 2012 ei tapahdu yhtään mitään.
Kyseessä on samanlainen vimma kuin oli olemassa kun siirryttiin vuoteen 2000 ja veikattiin että kaikki tietokoneet koko maailmassa sekoavat.
Mitään ei kuitenkaan tapahtunut.
 
Luulen että joulukuu 2012 tulee ja menee samalla tavalla kuin¬† kaikki muut kuukaudet eikä mitään sen kummempaa tapahdu.
Näin minä luulen henkilökohtaisesti ja voin lisätä tähän että H: gin ufopiirissä oli kerran keskustelua tästä ja sanoin silloin leikilläni että pidetään kokous silloin niin nähdään kaikki mitä tapahtuu tai ei tapahdu.
 
Mutta kuten sanottua niin henkilökohtaisesti luulen ettei mitään tapahdu.
 
Tähän on vielä lisättävä se että tässä kirjassa on kaksi heikkoutta jotka olen pannut merkille ja ensimmäinen on se että Stray hyvin paljon, miltei pelkästään, on ottanut tietonsa netistä. Stray lainaa runsaasti nettiä ja nettikirjoituksia ja kertoo mitä eri kotisivuilla lukee.
 
Kuten kaikki tiedämme niin netissä saattaa olla, ja onkin, varsin heikkotasoisiakin kirjoituksia ja kotisivuja.
 
Toinen heikkous jonka panen merkille kautta koko linjan on että Stray hyvin usein ottaa esille eri hallusigeeneja eli huumaavia aineita ja kertoo niistä kokemuksista joita niiden avulla voi saada. Ymmärtääkseni tämä ei ole niinkään positiivinen asia tuoda esille kirjassa.
Stray viittaa aika usein näihin huumeisiin alkaen huumaavista sienistä ja muista luonnontuotteista nykyajan lääkkeisiin saakka ja tämä ei ole mielestäni mikään positiivinen asia.¬†
 
Sen jälkeen kun luin tämän kirjan kesällä 2008 on tapahtunut asia jota voi hyvin kommentoida myös tämän kirjaesittelyn puitteissa.
 
Vähän aikaa ennenkuin ryhdyin kirjoittamaan puhtaaksi tätä kirjaesittelyä lokakuussa 2008
niin maailmalla levisi tieto jonka mukaan useat n. s. kanavoitsijat ovat kertoneet että 14.10.2008 ilmestyy giganttinen avaruusalus Alabaman yläpuolelle USA: ssa ja että tämä alus jää paikalleen kolmeksi päiväksi ja että miljoonat ihmiset saavat nähdä sitä.
 
Kirjoitan tätä kirjaesitttelyä puhtaaksi 6 lokakuuta 2008, eli 8 päivää ennen tuota päivämäärää. Jos ollaan tarkkoja niin pitää luultavasti puhua lähinnä päivämäärästä 15.10.2008 ottaen huomioon aikaeroa Suomen ja USA: n välillä.
 
Samalla tavalla kun suhtaudun vuoteen 2012 niin suhtaudun epäluuloisesti tähänkin.
Luulen ettei mitään avaruusalusta saada nähdä Alabaman yläpuolella 14.10.2008.
 
Sen sijaan saamme kuulla runsaasti selityksiä siitä ' mikä meni vikaan ' .
 
Saamme jäälleen, ties kuinka monennen kerran,¬† kuulla ettei sitä tapahtunut koska ihmiset tekivät¬† tai eivät tehneet sitä tai tätä.
 

Björn Borg, 6.10.2008


© Suomen Ufotutkijat
Suomen Ufotutkijat ry  - Arkkitehdinkatu 14 B  - 33720 TAMPERE  |  Tel. +358405170553  |  Webmaster  |