Suomen Ufotutkijat ry - F U F O R A

ETUSIVULLE
Kirjasivu

Shriner, Sherry:

Bible Codes Revealed. The Coming UFO Invasion

iUniverse, Inc., Lincoln, NE  2005. 144 sivua

 
 
Nimi Sherry Shriner ei sano allekirjoittaneelle¬† yhtään mitään. En ole aikaisemmin kuullut hänestä yhtään mitään¬† enkä myöskään löydä häntä omasta kirjallisuusluettelostani.
 
Aloitan tämän kirjan lukemisen näin ollen n. s. nollatasolta.
 
Kirjailijan esipuheesta ilmenee että hän on syvästi uskonnollinen henkilö ja myös kustantaja on luokitellut tätä kirjaa ' uskonto ' - otsikon alle.
Kirjailija kertoo miten hän pienestä pitäen on käynyt kirkossa joka sunnuntai vanhempiensa kanssa ja miten hän jo 12- vuotiaani oli lukenut Raamattua useita kertoja alusta loppuun saakka.
 
Hän kertoo myös miten hän aina lapsesta pitäen on nähnyt makuuhuoneessaan erittäin kookkaan tumman hahmon joka hänen mielestään on Piru itse joka tahtoo hänelle pahaa.
 
Shrinerin mukaan Jumala on valinnut hänet sanansaattajaksi ja Shriner kertoo sivulla 6 kuinka Jumala vuonna 2004 paljasti hänelle että hän oikeasti olikin David- kuninkaan tyttärentytär tai pojantytär (= granddaughter ), ja että hänellä on tehtävä Maan päällä ja että hänen tulee puhua Maan kansoille.
 
Shriner kertoo myös että hänellä on radio- ohjelma jota kuunnellaan jopa yli 100 maassa osoitteessa¬† http://www.sherrytalkradio.com.
 
Shrinerin¬† mukaan muukalaiset¬† ja ufot ovat valmistautumassa hyökkäykseen jonka tarkoitus on valloittaa Maapalloa.
 
Shrinerin mukaan kun ihminen tuli Maan päälle niin tuhansia vuosia myöhemmin löydettiin merkkejä aikaisemmasta sivilisaatiosta kuten paristoja, lentokoneita ja mikroaaltoja.
 
Allekirjoittanut jää pohtimaan sitä mitä hän tarkoittaa sillä että on löytynyt
' mikroaaltoja ', mutta luultavasti hän tarkoittaa mikrouuneja ( = microwave ovens)
joita usein amerikkalaisessa kielenkäytössä arkisesti sanotaan ' microwaveksi '¬† .
Allekirjoittanut ei kylläkään ole kuullut että jostain¬† olisi löytynyt tällainen mikroaaltouuni arkeologisissa kaivauksissa.
 
Jumala on kertonut Shrinerille miten Raamatussa on paljon salakirjoitusta ja koodeja ja Jumala on opettanut Shrinerille miten hänen pitää tulkita ja purkaa nämä koodit.
 
Tällä aikaisemmalla sivilisaatiolla oli kaksi kaupunkia, eli Atlantis ja Lemuria, ja se harrasti kaupankäyntiä Marsin, Venuksen ja aurinkokuntamme muiden planeettojen kanssa.
 
Langenneet enkelit, Lucifer etunenässä, yritti luoda eläimiä Maan päälle ja tästä tuloksena oli dinosaurukset ja muut kummalliset eläimet joita näemme mytologiassa ja kansataruissa ja Shrinerin mukaan Lucifer asui Rahab- nimisellä planeetalla ja Shrinerin mukaan Rahab- planeetta on nykyisin paremmin tunnettu
Nibiruna tai Planeetta X: nä , ja tässä Shriner ilmeisesti viittaa Sitchinin Nibiru- planeettaan ja -teorioihin. Shriner sanoo myöskin että ihmisen DNA- merkki on 11- 22- 33 ja että enkelit eivät voineet monistaa sitä. Shrinerin mukaan tämä vastaa 11 kylkiluuta, 22 pääkallon luuta ja ihmiskunnan 33 selkänikamaa.
 
Shrinerin mukaan muukalaisilla on salaisia maanalaisia tukikohtia Yhdysvalloissa.
Yksi niistä on Dulcen tukikohta New Mexicossa ja toinen on Area 51 Nevadassa.
 
Kirjan kolmannessa luvussa Shriner kertoo Twilight Zone- sarjan jaksosta jota näytettiin televisiossa vuonna 1962. Tämän jakson mukaan muukalainen tulee Maahan, ja kun hän poistuu hän jättää jälkeensä kirjan jota jotkut yrittävät kääntää englanniksi ja kirjan nimeksi saadaan ' How To Serve Man ' ( = ' Miten Palvella Ihmistä ' ).
Jossain vaiheessa sitten tajutaan että kyseessä onkin keittokirja ja että sen nimi olisi pitänyt kääntää ' Miten Tarjota Ihmistä ' . ( Suomeksi tämä asia ei tule ihan oikein esille siitä syystä että englanniksi niin sana ' serve ' voi tarkoittaa sekä
' palvella ' että ' tarjoilla ' . )
Shrinerin mukaan muukalaiset siis ovat ihmissyöjiä.
 
Shriner ottaa tässä esille että joka vuosi Yhdysvalloissa katoaa yli 300 000 lasta
ja Shrinerin vihjaisu on tietysti aivan selvä, eli että muukalaisethan niitä syö.
 
Allekirjoittaneen on todettava että joskus törmää kirjoihin jotka ovat niin sekavia ettei niistä saa oikeastaan mitään selvää ja näin ollen tällaisen kirjan esittely on myös erittäin vaikeata.
Tämä Shrinerin kirja taitaa kyllä kuulua siihen luokkaan.
 
Neljännessä luvussa Shriner kertoo että reptiilimuukalaiset hallitsevat Valkoista Taloa ja Draconialaiset hallitsevat Vatikaania, harmaat hallitsevat taivasta ja sieppaavat ihmisiä.
Välillä Shriner aivan ilmiselvästi viittaa taas Sitchinin Nibiru- planeettaan ja hänen kirjoihinsa ja välillä Shriner viittaa Raamattuun ja sitten taas Raamatun koodeihin.
 
Tämä kirja on kyllä niin sekavasti kirjoitettu ja sen teksti niin sekava että minusta tuntuu että tämän kirjan esittely taitaa kyllä jäädä puoleenväliin...
Esittelyn kirjoittaminen taitaa kyllä keskeytytä....
 
Hyvin paljon Shriner viittaa Heenokin kirjoihin ja lainaa Heenokia ja toteaa että Heenok kirjoitti 355 kirjaa joista meillä on nyt vain yksi tallella, niin paljon minä saan ainakin selvää Shrinerin tekstistä.
 
Mitä pidemmälle minä luen tätä kirjaa niin sitä sekavammaksi se muuttuu. Kirjassa kerrotaan mm. että kansainvälistä avaruusasemaa ISS: ä䬆 tullaan käyttämään väärän profeetan saapumisen ilmoittamiseen ' niin voimakkaalla gramofonilla että se kuuluu koko maailmassa ' .
Lukija ihmettelee tässä että nykyisin on kyllä olemassa tehokkaampia teknologisia välineitä kuin joku erittäin voimakas gramofoni.
 
Sivulla 68 alkaa luku 9 ja minun on myönnettävä että annan periksi tässä tämän kirjan kohdalla. Teksti on niin sekavaa ettei siinä ole mitään tolkkua ollenkaan eikä tavallinen lukija kylläkään ymmärrä yhtään mitään.
Tämä on puhdasta hölynpölyä....
Tämä on kyllä sekavan kirjailijan sekava kirja.
 
Wilhelm Reich oli amerikkalainen tiedemies jota on mainittu mm. allekirjoittaneen
kirjassa ' Ufot ja tiedemiehet '. Reich kuoli vankilassa ja oli tunnettu siitä että hän puhui¬† orgonnimisestä aineesta jota kuulemma oli ilmakehässämme. Reich kehitti mm. orgontykkejä jotka lähinnä muistuttavat jonkunlaisia ilmatorjuntatykkejä ja joiden avulla Reich mm. karkotti ufot.
Suureksi yllätyksekseni huomaan tässä Shrinerin kirjassa että hän on omistanut kokonaisen luvun Reichille ja orgonille ja orgonia tuottavalle laitteelle jolle Shriner antaa rakennusohjeet jopa kahdessa paikassa kirjassaan. Shrinerin mukaan tämä orgonlaite karkoittaa sairaudet, demonit, muukalaiset, ufot ja jopa pyörremyrskyt ja kaiken pahan.
( Joten tällaista laitetta vaan rakentamaan....)
 
Kun ottaa huomioon että Shriner kertoo olevansa David- kuninkaan tyttärentytär
( tai pojantytär) niin on kyllä sanottava että se tuntuu lähinnä surulliselta kun lukee tätä Shrinerin kirjaa.
 
En suosittele tätä kirjaa kenellekään.
 

Björn Borg, 23.9.2007


© Suomen Ufotutkijat
Suomen Ufotutkijat ry  - Arkkitehdinkatu 14 B  - 33720 TAMPERE  |  Tel. +358405170553  |  Webmaster  |