Suomen Ufotutkijat ry - F U F O R A

ETUSIVULLE
Kirjasivu

Schlemmer, Phyllis V.:

The Only Planet of Choice: Essential Briefings from Deep Space

Gateway / Gill & Macmillan, Dublin 1996. 342 sivua

 
 
Kun allekirjoittanut monta vuotta sitten nauhoitti televisioista erästä ohjelmaa niin mukana oli Phyllis V. Schlemmer joka kertoi käyneensä Kuussa muukalaisten kanssa.
Filmissä Schlemmer näytti miten hän hyppi hitaasti Kuussa koska siellä ei ollut sama painovoima kuin Maassa.
 
Silloin mietin itsekseni että olisiko Schlemmer voinut ottaa mukaansa hiukan Kuupölyä tai Kuukiviä kun hän palasi maahan, mutta tästä ei mainittu mitään tuossa ohjelmassa.
 
Schlemmerin kirjan takakannesta käy ilmi¬† että se on ilmestynyt jo vuonna 1993 mutta tämä on uusintapainos joka eroaa ensimmäisestä painoksesta sillä tavalla että joitakin kommentteja on jätetty pois ja toisaalta on lisätty kappale jossa puhutaan 1990- luvusta.
 
Kirjan alkupuheen on kirjoittanut Sir John Whitmore ja minun on myönnettävä että en tiedä ollenkaan kuka Sir John Whitmore on.
Internetistä selviää että Sir John Whitmore on varsin tunnettu liike- elämän konsultti ja netissä julkaistaan hänestä tuore valokuva joka pieneksi yllätykseksi on otettu Helsingissä ( tai oikeammin Helsinikissä kuten siinä sanotaan ) .
 
Asia joka tässä kirjassa ihan oikeasti hämmästyttää allekirjoittanutta on se että sekä Schlemmer että Whitmore kertovat että Star- Trekin luoja Gene Roddenberry on ollut jo 20 vuoden ajan mukana vastaanottamassa viestejä Tom- nimiseltä olennolta joka on yhteydessä Schlemmeriin.
 
Minä tiesin että Roddenberry oli harvinaisen kiinnostunut avaruudesta ja hänen omasta pyynnöstään hänen tuhkansa on haudattu Kuuhun, mutta minulla ei ollut aavistustakaan siitä että Roddenberry on ollut mukana myös tällaisessa toiminnassa.
 
Schlemmer kertoo kirjan alussa myöskin että eräs Star- Trekin jakso, eli jakso
¬†' Nine ' , perustuu tämän kirjan viestiin siitä että avaruudessa on olemassa Neuvosto jonka nimi on ' Yhdeksän Neuvosto ' ( eli The Council of Nine ).
 
Myös Suomessa vast' ikään käynyt tri J. J.¬† Hurtak on kommentoinut Schlemmerin kokemusta ja sanoo kirjan etukannessa että ' se on provokatiivinen mieltä avartava kokemus ' .
 
Heti kirjan alussa kerrotaan myös että täm䬆 ' Yhdeksän Neuvosto ' on ilmoittanut että kun muilla planeetoilla on ' yhteinen tietoisuus ' niin Maapallo on ainoa planeetta jossa yksilö voi tehdä vapaita valintoja.
 
Heti kirjan alussa allekirjoittanut törmää kieliongelmaan eli kun englanniksi sanotaan¬† ' The Council of Nine ' niin miten tämä pitää kääntää suomeksi?
' Council ' on tietysti vaikkapa ' Neuvosto ' mutta tämä ' Nine ' niin mitä sillä tarkoitetaan?
Tarkoitetaanko 9 planeettaa tai 9 avaruusalusta tai 9 muukalaista tai 9 enkeliä tai 9 olentoa tai 9 jotakin...?
 
Allekirjoittanut etsii aika tarkkaankin kirjasta jos jossakin määriteltäisiin mitä tuolla ' Nine' lla tarkoitetaan mutta en löydä oikein tarkkaa määritelmää, mutta kun se joka puhuu Schlemmerin kautta, eli Tom, kertoo että hän on yksi 9: stä niin allekirjoittaneella ei ole paljon muita vaihtoehtoja kuin olettaa että tämä ' Nine ' tarkoittaa¬† 9 olentoa.
 
Eli ' Council of Nine ' pitää sitten ilmeisesti kääntää suomeksi sillä tavalla että sanotaan ' Yhdeksän Olennon Neuvosto ' .
 
Kirjan alussa kerrotaan heti erään ryhmän kommunikoinnista tämän Tomin kanssa mutta missään ei määritellä tarkkaan ketkä kuuluvat tähän ryhmään ja tästä syystä ainakin allekirjoittanut ihmettelee aluksi että ketkä ovat ryhmän Gene, Andrew, John, Miki, Ian ja muut nimimerkit jotka mainitaan?
 
Kaikkien oikea henkilöllisyys ei paljastetakaan kirjassa mutta ainakin se selviää että Gene on tietenkin Gene Roddenberry ja Andrew on tri¬† Andrija Puharich joka tunnettiin hyvin Uri Gellerin tutkijana.
 
Tom sitten selittää että kaikki liittyy lukuun 9, että luku 9 on
' täydellinen ' . Kaikki on yhdeksää. On 9 shakraa jotka edustavat Jumalan 9 periaatetta ja¬† 9 elementtiä.
Maapallon ympärillä on 9 vyöhykettä, on 9 eteerista ruumista jne.
Tom luettelee useita esimerkkejä siitä miten luku 9 liittyy moneen asiaan.
 
Tom kertoo itsestään ja muista olennoista että heillä ei ole fyysistä ruumista vaan he ovat olemassa energiamuodossa. Mutta he voivat siirtyä fyysiseen ruumiiseen jos he tahtovat ja voivat ottaa minkä muodon tahansa. He voivat esiintyä ihmisinä, tai energiapalloina tai erittäin kirkkaina valoina.
 
Itse asiassa tämä kirja aiheuttaa minulle pienen järkytyksen kun havaitsen millaisia kytkentöjä tässä on olemassa:
 
Eli olen muissa yhteyksissä kiinnittänyt huomiota siihen miten monet ufokirjailijat, niiden joukossa mm.¬† tiedemiehiä ja tähtitieteilijöitä, ovat kirjoissaan kertoneet miten he ovat katsoneet Star Trek- sarjoja ja filmejä elämänsä jossain vaiheessa ja saaneet vaikutteita niistä.
 
Ja kun nyt huomaan että Star Trekin luoja Gene Roddenberry on ollut yhteydessä Tom- nimiseen olentoon jo vuonna 1975 ja käyttänyt tätä aihetta Star Trek- sarjan eräässä jaksossakin nimeltään ' Nine ' niin tämä pistää minut miettimään kun havaitsen tämän kytkennän:
Eli kytkent䬆 Tom- Schlemmer- Roddenberry- Star Trek- ja sitten henkilöt jotka ovat saaneet vaikutteita Star Trek- sarjoista ja filmeistä.
 
Gene Roddenberryn tuhka on nykyisin haudattu Kuuhun hänen omasta toivomuksestaan.
Ehkä Gene nykyisin on Tomin seurassa siellä jossain....
 
Luettuani tätä kirjaa jään pohtimaan sen sisältöä ja sanomaa.
Kyseessä on ryhmä henkilöitä jotka yli 20 vuoden ajan ovat kommunikoineet Tom- nimisen olennon kanssa.
Kirjassa ei kerrota ketkä nämä henkilöt ovat paitsi Gene Roddenberry ja Andrija Puharich mutta kysymyksistä päättäen niin ainakin yksi heistä on tiedemies, todennäköisesti tähtitieteilijä.
 
20 vuoden ajan nämä henkilöt ovat tehneet vaikeitakin kysymyksiä Tomille liittyen tieteeseen, tähtitieteeseen, uskontoon, lääketieteeseen, ja moneen muuhun alaan ja Tom on aina vastannut nopeasti ja täsmällisesti eikä Tom ole näiden 20 vuoden aikana, Schlemmerin mukaan,¬† kertaakaan puhunut ristiriitaisesti itsensä kanssa.
Lisäksi Tomin vastaukset ovat mielenkiintosia sikäli että usein Tom antaa saman vastauksen kun joskus, ehkä vuosia,¬† aikaisemmin, mutta muuttaa tietyn sanan, tai pari sanaa, verrattuna aikaisempaan vastaukseen ja ensisilmäyksellä näyttää siltä että vastaus on sama kuin aikaisempi, mutta kun uutta vastausta tutkitaan lähemmin niin huomataan että uudessa vastauksessa onkin joku erityinen vivahde joka tulee esille vasta kun asiaa pohditaan tarkemmin.
 
Tom on siis erittäin älykäs ja hänellä on virheetön muisti. Hän muistaa täsmällisesti mitä on sanonut aikaisempina vuosina jo kauan sitten.
Hän hallitsee eri aloja ja tieteitä mainiolla tavalla ja kysymys kuuluukin nyt sitten että mistä tämä kommunikaatio on peräisin?
 
Jos tämä kommunikaatio on peräisin Schlemmerilta niin Schlemmer on mahdottoman älykäs ja osaava ihminen.
Jos se taas ei ole peräisin Schlemmeriltä itseltäään niin kysymys kuuluu että mist䬆 se sitten on peräisin ?¬†¬†¬†
 
Schlemmerin kirja on jaettu moneen lukuun ja siinä on varmasti monta sataa kysymystä ja vastausta, eli tämä Schlemmerin kontaktiryhmä on kysynyt Tomilta ja Tom antaa vastauksia. Tomin vastaukset ovat usein hyvin pitkiä ja perusteellisia.
 
Tästä syystä varsinaisen esittelyn kirjoittaminen tästä kirjasta on hyvin hankala kirjoittaa ja tyydynkin tässä siihen että eri luvuista otan jonkun kysymyksen ja vastauksen ja kerron näistä kysymyksistä ja vastauksista koska on täysin mahdoton tehtävä lyhyessä esittelyssä edes pääpiirteittäin käydä läpi kaikki ne tieteelliset ja filosofiset kysymykset joista on keskusteltu näissä kontakteissa.
 
Sivu 10:
Andrew: " Missä universumin osassa työskentelette? Kuka teitä hallitsee...?
Tom: " Me olemme universum " .
Andrew: " Tässä universumissa on¬† maailmoja jotka koostuvat materiasta, antimateriasta, fotoneista, säteistä, energioista, hiukkaisista jne. Missä osassa te olette olemassa, tai ylittääkö asia käsityskykymme? "
Tom: " Se ylittää käsityskykynne. Tulemme kylmästä vyöhykkeestä. Se on täydellisyyttä. "
 
Sivu 14:
Tom: " Tiedätkö kuka oikeasti on Jumala? "
Andrew: " En oikeastaan . "
Tom: " Rakkaus on Jumala...."
 
Sivu 36:
Gene: " Entä galaksimme muut osat ja Universumi? Tulevatko jotkut näkemästämme vierailijoista sieltä ?"
Tom: " Galaksissanne on sellaisia jotka eivät ole kotoisin Maapallonne ulottuvuudesta. Mutta ne jotka saapuvat hyödyntämään Maa- planeettaa tulevat galakseista jotka eivät sijaitse galaksissanne. Esim. Altea sijaitsee 50 miljoonan valovuoden päässä. "
John: " Mutta meidän näkökannalta katsottuna niin voisivatko muut sivilisaatiot kuten Altea ja Hoova tavallaan olla olemassa meissä tai ympärillämme niin ettemme pysty havaitsemaan heitä lainkaan...? "
Tom: " Ne sijaitsevat toisessa realiteettifrekvenssissä ( = reality-frequency). Nopeuden takia " .
 
Sivu 55:
Tom: " Monet niistä kohteista joita kutsutte ufoiksi tulevat meiltä, mutta ne tulevat myös muualta, ja ne tulevat aineellisina koneina. Mutta monet niistä eivät ole aineellisia. Ne muistuttavat teidän elokuvakangasta. "
 
Sivu 71:
Tom: " ....he tulevat opettamaan ihmisille ettei elämä lopu kun fyysinen ruumis kuolee, joten et voi paeta tekojasi. Tämä on se tärkein asia. "
 
Sivu 195:
Andrew: " Tapahtuisiko Nasaretilaisen laskeutuminen alueelle jota me kutsumme nykyisin nimellä Israel ? "
Tom: " Kyllä, koska Nasaretilainen on Hoovan johtaja. "
Tom: " Emme ymmärrä miksi ihmiskunta mutkistaa yksinkertaista informaatiota.
Nasaretilaisen maallinen äiti hedelmöitettiin Hoovan toimesta tavalla jota te kutsutte...planeetallanne teette sen ilman fyysistä kontaktia. "
John: " Kyllä , keinosiemennys " .
 
Sivu 226:
Susan: " Onko pyramidi jokin jota voidaan käyttää energian synnyttämiseksi ? "
Tom: " Pyramidin energia ei ole vielä paljastanut itsensä. Tekemällä yhteistyötä
ihmiset ehkä keksivät sen . "
 
( Yllämainitut esimerkit allekirjoittanut poimi täysin sattumanvaraisesti selailemalla kirjaa. Ongelmana näiden esimerkkien esittämisessä on se että kysymykset ja vastaukset useimmiten ovat hyvin perusteellisia ja pitkiä joten tarpeeksi lyhyiden esimerkkien löytäminen ei ole niin helppoa ).
 
 
Allekirjoittanut ei ole kontaktikirjallisuuden asiantuntija mutta niistä kontaktikirjoista jotka olen lukenut niin tämä Schlemmer kirja poikkeaa erittäin paljon sen takia että Tomin antamat vastaukset ovat tarkkoja, yksityiskohtaisia ja kattavia eivätkä ne ole ristiriidassa keskenään vaikka samasta asiasta olisi puhuttu vuosia aikaisemmin.
Täytyy vaan ihmetellä mistä nämä vastaukset tulevat ja kuka on niiden takana.
 
Mielestäni tämä kirja on kontaktikirja parhaimmillaan.
 
Schlemmer kertoo itsestään että jo pienenä lapsena hän näki hautausmaalla useita ihmisiä jotka itkivät ja yrittivät puhua toisille ihmisille jotka eivät kuitenkaan kiinnittäneet heihin mitään huomiota.
Schlemmerin isoäiti selitti Phyllisille että se johtui siittä että he eivät ymmärtäneet olevansa kuolleita.
 
Schlemmer kertoo myös että Stuart Holroydin kirjoissa ' Prelude to the Landing on Planet Earth ' ja “ Briefing for the Landing on Planet Earth ”¬† kerrotaan samasta
' Yhdeksän Neuvostosta ' kuin mistä Schlemmer itse kertoo.
 

Björn Borg, 3.10.2007


© Suomen Ufotutkijat
Suomen Ufotutkijat ry  - Arkkitehdinkatu 14 B  - 33720 TAMPERE  |  Tel. +358405170553  |  Webmaster  |