Suomen Ufotutkijat ry - F U F O R A

ETUSIVULLE
Kirjasivu

Perala, Robert with Tony Stubbs:

The Divine Blueprint. Roadmap for the New Millenium

United Light Publishing, Campbell, CA 2000. 264 sivua

 
Robert Perala on minulle ennestään tuntematon kirjailija ja suomalaisen lukijan mielessä käy tietysti heti että onko hänellä suomalaisia esivanhempia eli olisiko tämä nimi Perala suomeksi Perälä?
 
En tiedä vastausta tähän.
 
Perala kertoo kuinka hän vuonna 1977 oli perheensä kanssa Heavenly Valleyssa Sierra Nevadan vuoristossa lähellä Lake Tahoea Kalifornian ja Nevadan rajalla ja yöllä kun kaikki nukkuivat hän meni ikkunan luo ja avasi sen ja katsoi tähtitaivasta ja ihmetteli sitä.
 
Ajatuksissaan hän kutsui avaruusaluksia luokseen sillä ajatuksella että ajatukset ovat kuin radioaallot eli kun hän lähettää ajatuksen jonnekin niin se etenee kuin radioaalto ja hän saa vastauksen.
 
Myöhemmin yöllä hän heräsi pamaukseen ja näki kuinka huone täyttyi valosta ja kun hän katsoi tarkemmin niin hän näki jalkopäässä kolme isoa avaruusolentoa joilla kaikilla oli päällään avaruuspuku ja tumma visiiri.
 
Sininen pilvi ilmestyi huoneeseen ja ympäröi hänet ja tämä sininen pilvi lähti etenemään Perala¬† sisällään seinän läpi jolloin avautui eräänlainen tunneli jota pitkin he matkustivat .
 
Lopuksi Perala joutui huoneeseen joka oli n. 10 metriä läpimitaltaan ja jonka keskellä on¬†¬†
timantinmuotoinen n. 3 metriä korkea esine joka ikäänkuin skannasi Peralan aivot ja luki kaikki hänen ajatuksensa.
 
Kun Perala palautetaan makuuhuoneeseensa niin sen jälkeen hän huomaa että hän itse on muuttunut.
Hän näkee auroja ihmisten ympärillä ja olentoja joita toiset ihmiset eivät näe.
 
Järkyttynyt Perala hakeutuu erääseen kirkkoon jossa hän ryhtyy kertomaan¬† tapauksesta paikalla olleelle papille ja niin kauan kuin Perala sanoo tavanneensa enkeleitä niin pappi on myötämielinen ja ystävällinen mutta kun Perala sitten tuo esille että olennot jotka hän näki eivät olleetkaan enkeleitä vaan avaruusolentoja niin pappi muuttuu täysin ja ryhtyy puhumaan demoneista ja pyytää avukseen kaksi naista ja yhdessä naiset ja pappi kaatavat Peralan lattialle.
 
Pappi rupeaa huutamaan että " poistu demoni , poistu piru tästä ihmisestä " .
Jonkun ajan kamppailtuaan Perala onnistuu pakenemaan kirkosta ja toteaa itsekseen että pappi ja naiset olivat hullumpia kuin hän itse.
 
Maaliskuussa 1992 Perala tutustuu henkilöön jonka nimi on Art Martin joka on eräänlainen psyykkinen parantaja ja selvännäkijä ja kun Art tutkii Peralaa niin hän kysyy Peralalta että oletko perillä siitä että niskassasi on implantti ja Perala hämmästyy kovasti koska hän ei tiennyt tällaisen implantin olemassaolosta mitään.
 
Art selittää sitten että kyseessä ei ole fyysinen implantti vaan eteerinen implantti ja tämä on kyllä asia josta esim. allekirjoittanut ei ole kuullutkaan aikaisemmin.
 
Hiukan myöhemmin Perala tapaa Peggy McConnell- nimisen selvännäkijän ja parantajan joka tutkiessaan Peralaa aivan samalla tavalla kuin Art kysyy että onko Perala tietoinen niskassa olevasta implantista ?
 
Tämä yhteensattuma järkyttää Peralaa ja hänen ensimmäinen ajatuksensa on että he tuntevat toisensa ja että kyseessä on jonkinlainen juoni tai salaliitto.
 
Hän kysyy asiaa Peggyltä johon Peggy vastaa kielteisesti .
 
Tämän jälkeen Perala tapaa näitä avaruusolentoja aina silloin tällöin ja hänelle kerrotaan että hän itse on kotoisin avaruudesta ja että hän ennen syntymäänsä teki jonkunlaisen sopimuksen avaruusolentojen kanssa ja lisäksi hän saa tietää että itse asiassa hän on kotoisin Pleijadeilta.
 
Peralalle selviää vähitellen että hänen tehtävänsä Maan päällä on valmistaa ihmiskuntaa siihen että jonain päivänä avaruusolennot ottavat yhteyttä.
Perala kertoo myös kuinka nykyisin filmit ja kirjat ja televisiosarjat ovat valmistamassa meitä tähän tapaamiseen.
Perala luettelee eri avaruusfilmejä ja ufofilmejä ja kirjoja ja toteaa että kyseessä on pitkän tähtäimen suunnitelma ja totuttautuminen siihen että avaruudessa on elämää ja jonakin päivänä saamme yhteyttä siihen.
 
Sivulla 31 Perala viittaa n. s. Phoenixin kolmioon joka Peralan mukaan leijui kaupungin yllä maaliskuussa 1997 usean tunnin ajan.
Peralan mukaan televisioryhmät kuvasivat sitä.
 
Tästähän on nyt allekirjoittaneen heti todettava että tämä Peralan versio ei ole kylläkään yhdenmukainen virallisen version mukaan jossa kyllä on kerrottu kolmiomaisesta kohteesta jota nähtiin ja jonka mm. kuvernööri itse näki.
Mutta virallisen version mukaan kohde lensi vaan yli eikä leijunut tuntikaupalla kaupungin yllä kuten Perala sanoo.
 
Lisäksi on muistaakseni olemassa 2-3 eri henkilöiden ottamaa videota niistä soihduista mitä amerikkalaiset hävittäjät pudottivat mutta en ole tietoinen siitä että joku televisioryhmä olisi filmannut tätä valtavaa kolmiota kuten Perala sanoo.
 
Luvusta 5 eteenpäin Perala kertoo kuinka hän jo lapsena näki olentoja joita muut ihmiset eivät nähneet ja tämä herätti sitten sellaista huomiota että hänet vietiin lääkärille ja sairaalaan tutkittavaksi ja tehtiin jopa EEG- testi hänelle.
 
Mitään vikaa hänestä ei löytynyt mutta hän oppi vähitellen olemaan hiljaa näistä olennoista joita hän näki.
 
Tämän jälkeen Perala puhuu kanavoitsijoista ja toteaa mm.¬† että amerikkalaisen lääkäriohjekirjan mukaan ihmiset jotka kuulevat ääniä ovat sairaita.
Perala toteaa että kanavoitsijoiden joukossa on sekä aitoja että huijareita ja toteaa että täytyy olla tarkkana jos kuuntelee kanavoitsijaa.
 
Tämän jälkeen Perala kertoo Isaac- nimisestä henkilöstä jonka hän tapasi vuonna 1994 eräässä luentotilaisuudessa . Hän oli 180 cm pitkä, siisti ja Perala tuntee ensin olonsa epämukavaksi kun tämä Isaac tuijottaa häntä silmiin herkeämättä ja loppujen lopuksi Perala kysyy että mistä mies on kotoisin?
Tähän Isaac vastaa että " olen Alpha Centaurin ulkopuolelta, Kanga- järjestelmän ulkopuolelta lähellä kolme novaa "¬† .
 
Tilanne päättyy siihen että Isaac kutsuu Peralan kotiinsa ja ennen sitä Perala on kertonut että hän on avaruudesta kotoisin mutta siirtyi kolmivuotiaan ruumiiseen silloin kuin tämä 3- vuotias oli kuolemassa.
 
Luennon aikana Isaac oli piirtänyt servettiin¬† kuvia ufosta ja merkillistä tekstiä ja Perala hämmästelee sitä että tämä teksti on niin yksityiskohtainen ja tarkka vaikka hän näki kun Isaac kirjoitti sen luennon aikana.¬†
 
Perala suostuu tietysti sitten siihen että käy Isaacin kotona ja siellä hän saa nähdä asioita jotka pistävät kyllä lukijaakin miettimään että mistä on kysymys.
 
Käy ilmi että Isaac asuu 13- vuotiaan tyttärensä kanssa ja Isaac antaa Peralalle mm. kuvia ja kirjoitusta, siis papereita jotka ovat täynnä kummallista kirjoitusta joka liittyy avaruuteen ja Perala julkaisee nämä kuvat tässä kirjassa ja kiinnittää huomiota siihen että ne ovat hyvin, hyvin yksityiskohtaisia ja tarkkkoja nämä piirrustukset.
Ne ovat hyvin taiteellisesti tehtyjä ikäänkuin ne olisi tehty koneella.
 
Silti Isaac sanoo että ne on käsintehtyjä.
 
Myös tämä 13- vuotias tyttö on piirtänyt taiteellisesti hyvin korkeatasoisia kuvia ja Perala voi vaan ihmetellä että miten he pystyvät tähän.
Perala suorittaa sitten testin ja kertoo Isaacille että hänen isänsä on vakavasti sairas ja kysyy että voiko Isaac selvittää mikä hänen isäänsä vaivaa ?
 
Tämä johtaa siihen että Isaac sulkee silmänsä ja on ikäänkuin transsissa 15 minuuttia. Yllättäen hän rupeaa sitten piirtämään jotain paperille edelleen silmät kiinni.
 
Isaacin kädet menevät ylös, alas ja ylös, alas eikä Perala oikein tiedä mitä Isaac on tekemässä.
 
Kun Isaac herää transsista taas niin hän ojentaa sen paperin Peralalle ja siinä on kolme erilaista käyrää jotka on julkaistu tässä kirjassa.
Isaac kertoo että nämä käyrät osoittavat Peralan isän keuhkojen, sydämen ja munuaisten toiminnan. Isaac selittää että Peralan isää vaivaa keuhkotauti joka on hyvin harvinainen ja kestää yleensä yli kaksi vuotta siitä kun joku sairastuu siihen kunnes hän kuolee.
 
Perala näyttää näitä käyriä myös tuttavilleen eikä kukaan usko että ne on käsin piirrettyjä vaan että kyseessä on joku graafinen laite eli sellainen jota käytetään esim. valheenpaljastustesteissä. Graafinen piirtäjä.
 
Että joku olisi voinut piirtää nämä käsin ja silmät suljettuina vaikuttaa kyllä täysin uskomattomalta.
 
Perala ottaa sitten yhteyttä siihen lääkäriin joka hoitaa hänen isäänsä ja saa vahvistuksen sille että hänen isänsä todellakin kärsii taudista jota ainoastaan 75 ihmistä USA: ssa ovat sairastaneet.
Tähän tautiin kuolee yleensä 2 vuodessa kuten Isaac oli sanonutkin.
 
Tämän jälkeen Perala sitten kertoo Nikola Teslasta , amerikkalaisesta keksijästä jolla oli varsin merkittävä kyky ymmärtää sähköä ja kehittää sähköisiä laitteita.
 
Peralan Tesla- kertomuksen ydin on siinä että Peralan mukaan Tesla ei ollut pelkkä maanpäällinen olento vaan hän oli kyllä yhteydessä avaruusolentoihin jollain tavalla.
 
Teslan jälkeen Perala kirjoittaa asioista joista omasta mielestäni olisi mielummin pitänyt olla hiljaa. Perala kertoo siitä kuinka avaruushierarkia oli järjestänyt asioita sillä tavalla että salaisissa paikoissa ympäri Maapalloa oli piilotettu suuria määriä rahaa, jalokiviä ja harvinaisia kolikoita ja metalleja.
Se ryhmä johon Perala kuuluu saisi haltuunsa nämä valtavat rahamäärät ja arvoesineet jotta he voisivat levittää Oikeata Sanaa Maapallolla.
 
Tämän tiedon mukaan asia toimi sillä tavalla että kun satsasi 1200 dollaria niin sai jonkun ajan kuluttua 100.000 dollaria takaisin ja myöhemmin tämä 100 dollaria nousi sitten 200 dollariin ja jopa miljoonaan.
 
Lukijan on kyllä vaikeata ymmärtää ja tajuta että nämä ihmiset joiden kanssa Perala oli tekemisissä menivät tähän ansaan ja sijoittivatkin ja lähettivät suuria summia rahaa tälle organisaatiolla joka julisti tätä asiaa.
 
Sanomattakin on selvää että kyseessä oli täysi huijaus eikä mitään miljoonia tullut mistään eikä maksettuja rahoja saatu takaisin.
 
Ne jotka olivat järjestäneet huijauksen joutuivat vankilaan jonkun ajan kuluttua mutta lukija pohtii kyllä tässä miten hyväuskoisia nämä ihmiset ovat olleet. mukaanlukien Perala, jotka uskoivat tällaista huijausta¬† alun alkaen.
 
Ainakin allekirjoittanut miettii tätä kovasti.
 
Kirjan koko luku 8 kertoo Peralan¬† äidin että isän sairauksista ja kuolinkamppailuista eikä liity varsainaisesti sen kummemmin enkeleihin kuin avaruusolentoihinkaan sillä erolla että Perala oli tehnyt isänsä kanssa sopimuksen siitä että jos isä pystyy niin hän kuolemansa jälkeen ottaa yhteyttä Peralaan.
 
Peralan kertomuksen mukaan niin näin tapahtuikin ja kuolemansa jälkeen Peralan isä antoi Peralalle ohjeita mm. kiinteistöjen hoitamisessa ja varoituksia jotka myöhemmin osoittautui todellisiksi.
 
Luvussa 9 Perala kertoo matkastaan Egyptiin jossa hän kävi tutustumassa sfinksiin ja pyramiideihin.
Peralan mukana ryhmässä oli n. 50 henkilöä jotka ovat vakuuttuneita siitä että avaruusmuukalaiset vierailivat joskus Egyptissä.
Matkan aikana Perala joutuu jonkunlaiseen tilanteeseen jossa hän muuttaa välillä toiseen maailmaan jossa on kuolleita että eläviä.
 
Tämä luku on omistettu kokonaan Egyptille.
 
Kesäkuussa 1996 Perala hälytetään Etelä- Dakotaan erääseen intiaanien reservaattiin ja hänen mukanaan sinne matkustaa useita muitakin ufoharrastajia ja jopa tunnettuja ufoasiantuntijoita
 
Syy siihen miksi Peralaa kutsutaan tähän intiaanireservaattiin on että hänelle kerrotaan että Siriukselta peräisin erittäin, erittäin iso avaruusalus on koskettanut maata tässä reservaatissa ja tästä syystä paikalle hälytetään ufologeja.
 
Paikalle saapu monta kansainvälisestikin tunnettua ufoharrastajaa ja ufologia.
Peralan seurassa paikalle matkustaa tri Angela Browne- Miller, lisäksi paikalla on Bob Dean, John Mack, Whitley Strieber, Barbara Marciniak, tri Richard Boylan, Randolph Winters, tri Leo Sprinkle ja moni muu.
 
Asia joka ärsyttää allekirjoittanutta ainakin on se että täsasä kirjassa¬† puhutaan Bob Deanista¬† " ufologian perustajaisänä " .
 
Tämä on kyllä mielestäni havinaisen harhaanjohtavaa sillä olen useissa kirjaesittelyissä aikaisemmin voimakkaasti kritisoinut Bob Deania ja myös niitä jotka mainostavat häntä sillä mielestäni Bob Dean ei ole ikinä tuonut ufologialle yhtään mitään, paitsi ikuisen kertomuksensa siitä kuinka hän palveli NATOn päämajassa jonkin aikaa kersanttina.
 
Bob Deanin kutsuminen " ufologian perustajaisäksi¬† " on mielestäni lähinnä huono vitsi.
 
Perala kirjoittaa sitten siitä kuinka paikalla meditoidaan ja keskustellaan ja Perala tuo tässä esille asian joka väistämättä saa suomalaisen lukijan miettimään että pitääkö nauraa vai itkeä.
 
Perala kertoo nimittäin kuinka eräs tapa meditoida tässä intiaanireservaatissa on niin sanottu " hikoileminen " .
Tämä tarkoittaa sitä että keräännytään pieneen majaan ja sitten sinne tuodaan kuumia kiviä joiden päälle kaadetaan kuumaa vettä jotta majaan leviää kuuma höyry.
 
Peralan mukaan tämä tapa kestää joskus tuntikausia kun hän itse sai osakseen vain n. s.
" turistiversion " .
Suomalainenhan tunnistaa heti hikoilumenetelmän tavalliseksi saunaksi ja tässä täytyykin sitten miettiä millaisia mahdollisuuksia suomalaisilla on meditoida avaruusolentojen kanssa kun ottaa huomioon että Suomessa on varmasti miljoona saunaa.
 
Asia joka kiinnittää allekirjoittaneen erityistä huomiota on se että Perala on tuonut mukaansa ne piirustukset ja kirjoitukset jotka Osaac oli aikaisemmin antanut Peralalle ja näyttää ne myös paikalla olleelle kansainvälisestikin tunnetulle ufologille Michel Hesemannille joka on erikoistunut nimenomaan avaruusolentojen hieroglyfeihin.
 
Hesemann katsoo näitä hieroglyfejä jonkin aikaa ja toteaa että ne ovat täsmälleen samanlaisia kuin ne jotka jotkut siepatut ovat hypnoosissa kertoneet nähneensä avaruusaluksissa.
 
Peralan mukaan heidän yläpuolellaan näkyy sitten taivaalla useita valopisteitä jotka syöksyvät sinne ja tänne ja tekevät merkillisiä kuvioita pimeällä yötaivaalla ja Perala toteaa ettei mikään Maan päällä tehty laite pystyisi sellaisiin ohjausliikkeisiin.
 
Se valtavan iso alus josta kaikki lähti liikkeelle, niin sitä Perala ei kuitenkaan pääse näkemään kuten ei kukaan muukaan paikalla ollut.
 
Perala palaa sitten vielä Bob Deaniin ja ylistää häntä ja jopa kiittää häntä kaikesta mitä hän on tehnyt meidän puolestamme ja puhuu " mittavasta ja mittaamattoman arvokkaasta¬†¬† kokemuksesta jota hän on tuonut ufoyhteisön käyttöön " .
 
Tässä joudun taas palaamaan siihen että olen monessa kirjaesittelyssä aikaisemmin todennut
että Bob Dean on tunnettu vain siitä että hän on kertonut olleensa NATOn päämajassa palveluksessa ja siellä nähnyt jonkun raportin joka liittyi muukalaisiin.
 
Siinä se sitten on.
 
Tätä samaa lausetta Dean on toistanut jo kymmeniä vuosia sadoissa eri tilaisuuksissa.
 
Allekirjoittanut ei ymmärrä miksi Deanista on tullut niin tunnettu ufoalalla.
 
Lisäksi olen useita kertoja kiinnittänyt huomiota siihen että Dean omien sanojensa mukaan palveli NATOn päämajassa kersanttina ja olen huomauttanut useita kertoja että on varsin epätodennäköistä että kersantti saisi huipputurvallisuusluokituksen edes NATOn päämajassa tai että kersantille edes näytettäisiin mitään huippusalaista materiaalia.
 
Perala puhuu myös viljakuvioista ja on luonnollista kun ottaa huomioon tämän kirjan yleissävyn että Perala pitää niitä pääasiallisesti muukalaisten tekeminä.
 
Tämän jälkeen Perala kysyy että mitkä avaruusrodut ovat täällä luonamme ja hän luettelee sitten pleijadilaiset, siriuslaiset , arcturuslaiset, orionlaiset ja¬† zeta reticulilaiset.
 
Tämän jälkeen Perala tuo esille todisteet siitä että avaruusolennot ovat keskuudessamme.
Peralan mielestä tällaiset todisteet ovat nimenomaan nämä viljakuviot ja sitten hän viittaa löydöksiin joita on tehty kaivoksissa joissa esim. on löytynyt sähköpiirejä kiven sisällä .
 
Perala viittaa myös Sitchinin kirjoihin¬† jotka hänen mielestään todistavat muukalaisten läsnäolosta.
Peralan mielestä myös Sfinksi ja pyramiidit ovat todisteita muukalaisten läsnäolosta.
Perala puhuu pitkään taas pyramiideista.
 
Muista todisteista Perala mainitsee Roswellin ja palaa taas Bob Deaniin joka eräässä radio-ohjelmassa vuonna 1998¬† on kertonut että Englannin ilmavoimat rutiininomaisesti seuraavat taistelulaivan kokoisia ufoja jotka lentävät nopeudella joka ylittää äänennopeuden 30- kertaisesti, eli¬†¬† 40.000 km/h. Dean viittaa Englannin ilmavoimien vanhempaan upseeriin
joka on väittänyt että Englannin ilmavoimien tutka North Yorkshiressa on seurannut näitä ufoja.
 
Tässä täytyy kyllä taas allekirjoittanut olla hiukan kriittinen ja huomattaa että kun katsoo englantilaisia ufoasiantuntijoita kuten esim. Nick Pope ja tri David Clarke jotka ovat todellisia englantilaisia ufoasiantuntijoita niin muistaakseni nämä eivät ole puhuneet ollenkaan tällaisista tapauksista.
 
Tätä kirjoittaessani 24.1.2011 niin saattuukin niin sopivasti että ensi viikonloppuna Nick Pope saapuu Helsinkiin luennoimaan ufoista ja tulen tapaaman hänet ja istumaan keskustelupaneelissa hänen luentonsa jälkeen.
Tulenkin käyttämään tilaisuutta hyväkseni ja kysyä Popelta mitä mieltä hän on Deanin väitteistä .
 
Taitaa tuo väite taas olla noita Deanin juttuja.
 
Perala mainitsee tämän jälkeen muutama tunnettu amerikkalainen ufotapaus ja mainitsee ohimennen että tri J. Allen Hynek oli hallituksen ufotutkimuksen päällikkö joka ei tietenkään pidä paikkansa.
Hynekhan oli pelkkä tähtitieteellinen konsultti Project Blue Bookissa.
 
Niistä tapauksista joita Perala mainitsee tässä voidaan mainita Gormanin ilmataistelu, Mantellin tapaus ja sitten taas Phoenixin tapaus.
 
Perala mainistee myös Travis Waltonin sieppauksen ja ennen sitä Barney ja Betty Hillin sieppauksen ja Allagashin tapauksen.
 
Tämän jälkeen Perala puhuu sieppauksista mutta ei siinä mielessä kuin me yleensä ymmärrämme kun puhumme sieppauksista vaan hän puhuu " ruumiista irtaantumis "- sieppauksista ( " Out of Body¬† - abduction "¬† ) .
 
Tällä hän tarkoittaa että sieppauksia tapahtuu paljon ei- fyysisessä mielessä niin¬† että vain¬† ihmisen mieli siepataan .
Tämähän onkin aika erikoista.
 
Tämän jälkeen Perala kertoo Billy Meierista ja amerikkalaisesta salailusta eli " cover- up ": sta ja tämän jälkeen kirjan luenne muuttuukin.
 
Tästä eteenpäin Perala lainaa hyvin paljon " Theodore " - nimistä olentoa josta kerrotaan Gina Laken kirjassa " The Extraterrestrial Vision " .
Tämä Gina Lake on kanavoitsija joka kanavoi tätä Theodorea ja kirjan sivulla 178 eteenpäin niin Perala kertoo hyvin paljon tästä Theodoresta ja mitä Theodore on sanonut.
 
Lukija joka suhtautuu hiukankin kriiittisesti näihin kanavointiasioihin niin huomaa hyvin nopeasti Theodoren viesteistä että tässä on nyt taas niitä tavanmukaisia kanavointiviestejä eli " rauha Maan päälle ja meidän pitää kehittyä ja mitä kaikkia virheitä me olemme tehneet jne. "
 
Tämän jälkeen sitten kirjan sivulla 185 kirjan toinen osa alkaa otsikolla " Mitä kaikki tämä tarkoittaa ? "
 
Tässä kirjan toisessa osassa Perala kertoo kuinka olemme kotoisin avaruudesta ja synnymme uudelleen tänne Maapallolle uusiin vauvoihin. Otamme vauvojen kehon haltuumme ja synnymme uutena ihmisenä jolloin unohdamme samalla mistä olemme lähtöisin.
 
Tässä toisessa osassa Perala lainaa tätä Theodorea sivukaupalla ja tässä on nyt mukana nämä tavanmukaiset keskustelut ja viestit että miten meidän pitää kehittyä.
 
Perala sitten kertoo Betty Eadie- nimisestä naisesta joka on kirjoittanut kirjan jonka nimi on " Embraced by the Light " .
Bettyn kohdalla ei ole kysymys sieppauksesta tai avaruusolennoista vaan hänellä on ollut
¬†" Lähellä kuolemaa " - kokemus.
Perala kertoo monella sivulla Bettyn kokemuksista jotka kyllä muistuttavat hyvin paljon sieppauskokemuksia.
 
Kolmannessatoista luvussa puhutaan fotonivyöhykkeestä ja nollapistetekijästä eli Zero Point Factorista ja tässä lukija törmää kyllä niin suureen merkillisyyteen ettei sitä voi ohittaa kommentoimatta.
 
Peralan mukaan lähellä Pleijadeja sijaitsee fotonivyöhyke joka on valtava pähkinänmuotoinen osa avaruudesta ja Peralan mukaan niin aurinkokuntamme ja planeettamme on matkalla tähän fotonivyöhykkeeseen ja Perala pohtii sitten että mitä muutoksia tulee tapahtumaan Maapallolla kun saavumme tähän fotonivyöhykkeeseen ?
 
Tässä täytyy kyllä lukijan pysähtyä ja miettiä vähän että jos Maapallomme ja aurinkokuntamme Maapalloineen todellakin on matkalla tähän fotonivyöhykkeeseen eli Pleijadeihin niin luulisi kyllä että tähtitieteilijät olisivat huomauttaneet tästä aikaisemmin¬†¬†¬†
moneen kertaan.
Ainakaan allekirjoittanut ei ole kuullut tällaisesta ainakaan vielä.
 
Kirjoittaessani tätä kirjaesittelyä puhtaaksi niin tarkistan mitä Google sanoo Fotonivyöhykkeestä.
Totean että ainoat osumat linkittävät kanavoitsijoihin ja esim. Wikipedia ei tunne sanaa Fotonivyöhyke ollenkaan.
 
Kysymys onkin nyt tästä. Mistä Perala nyt puhuu?
 
Puhuuko hän nyt suoraan sanottuna n. s. " puppua " ?
 
Perala viittaa  kirjaan " Kirael: The Great Shift "  jonka on kirjoittanut Fred Sterling .
Siinä viitataan mm. Raamattuun jossa sanotaan että tulee kolmen vuorokauden pimeys Maapallolla ja tämä tuo mukaansa suuria muutoksia Maapallolla.
Esim. sähkö lakkaa toimimasta Sterlingin mukaan .
Peralan eli Sterlingin mukaan emme kuitenkaan tarvitse sähköä sen jälkeen samalla tavalla kuin aikaisemmin.
Tulee maanjäristyksiä ja tulivuorten purkauksia ja Peralan mukaan tämä on jo alkanut.
Perala viittaa tässä tiettyihin viime aikojen tulivuoripurkauksiin ja se joka nyt tahtoo uskoa siihen saa nyt sitten tietysti uskoa siihen allekirjoittaneen mielestä.
 
Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä että jos Maapallo olisi matkalla Pleijadeihin niin tietäisimme siitä kyllä varmasti muutakin kautta.
 

Björn Borg, 24.1.2011


© Suomen Ufotutkijat
Suomen Ufotutkijat ry  - Arkkitehdinkatu 14 B  - 33720 TAMPERE  |  Tel. +358405170553  |  Webmaster  |