Suomen Ufotutkijat ry - F U F O R A

ETUSIVULLE
Kirjasivu

Magor, John:

Pagans in my Blood

Hancock House Publishers Ltd, Surrey, B. C., Canada 1992. 120 sivua

 
' Monelta suomalaiselta tippuu varmasti korvat kuullessaan tämän jutun' .
 
 
Magor on kanadalainen ufotutkija ja kirjailija joka on tunnettu kirjoistaan jotka liittyvät yliluonnollisiin asioihin. Magor on aikaisemmin¬† julkaissut kaksi ufokirjaa:
-Our UFO Visitors. Hancock House Publishers Ltd, Saanichton, B. C. , Canada 1977.
-Aliens Above, Always: A UFO Report. Hancock House Publishers Ltd,
           Surrey, B. C. , Canada 1983.
 
Tämä Magorin kirja on mielestäni aika sekava selostus siitä miten 4 000 vuotta sitten Aasiassa joukko ihmisiä lähti tulemaan nykyiseen Eurooppaan
päin. Yhden miehen nimi oli Magor. He asettuivat paikalle jossa nykyisin sijaitsee Unkari ( unkariksi=¬† Magyar ) ja perustivat näin ollen, Magorin mukaan, Unkarin. Tässä kirjassaan Magor väittää että tähän ryhmään kuuluva Semiramis ja Bendeguz olivat Attilan vanhemmat.
 
Luvussa 3 Magor sitten hyppää Zecharia Sitchinin kirjoihin ja kertoo mm. ' The Wars of Gods and Men '- kirjasta ja Enkistä joka sapui Maapallolle 445 000 vuotta sitten ja sen jälkeen sivulla 43 Magor hyppääkin esivanhempaansa Robert James Magoriin ja kertoo miten hän perusti tehtaan joka valmisti aikoinaan Kanadassa junavaunuja ja veneitä.
Lukija on kyllä tässä vaiheessa aika ymmällään siitä että mihin tämä kirja nyt ylipäänsä liittyy ja mistä se kertoo.
 
Tavalla, joka ei ole millään tavalla vaatimaton, Magor rinnastaa esi- isänsä, Magorin, Enkiin siinä mielessä että Enki saapui Maapallolle ja ryhtyi rakentamaan kaupunkeja ja Magorin esi- isät samalla tavalla ryhtyivät rakentamaan ja kehittämään erästä maa- aluetta joka sijaitsi lähellä Kanadan Montrealia. Kirjailija Magorin isä rakensi toisen maailmansodan aikana Lycander ja Lancaster- nimisiä pommikoneita, jotka olivat kuuluisia, ja kirjailija Magorin mukaan on tyypillistä että toisen maailmansodan aikaiset n. s. Foo- fighterit seurasivat, eli saattoivat, nimenomaan Lancaster- pommikoneita. Kirjailija John Magorin veli, Lincoln Magor, joka oli teollisuusmies ryhtyi myös valmistamaan pystysuoraan nousevia lentolaitteita joiden nimeksi hän antoi Merlin.
Sivulla 43 John Magor kertoo Joanne Hammond- nimisestä nuoresta naisesta joka näki merkillisen lentävän kohteen joka oli vähällä törmätä hänen autoonsa ja vuonna 1976 taas toiset näkivät lentävän laitteen joka näytti ufolta.
Sivulla 50 Magor kertoo ' The White Stag ' - nimisestä kirjasta jonka on kirjoittanut Kate Seredy ja silloin kirjailija Magorille tulee mieleen että ' The White Stag ' johdatti myös Hunorin ja Magorin aikoinaan Unkariin. Magor puhuu ' The White Stag ' : ista jota mainitaan myös kirjassa
' Coptic Texts on Saint Theodore the General ' . Magorin mielestä kyseinen
' Stag ' muistutti ominaisuuksiltaan ufoa.
 
Tämän jälkeen Magor siirtyy Raamattuun ja kertoo arkkienkeli Mikaelista ja sitten sivulla 68 Magor ryhtyy puhumaan Buddasta.
Kyllä allekirjoittaneen on tässä vaiheessa todettava että kyllä tämä kirja näyttää olevan hyvin, hyvin sekava. Mikä se n. s. punainen lanka on, jos sellaista tässä ylipäänsä on? Allekirjoittanut ei ainakaan näe sitä punaista lankaa. Tämä on mahdottoman sekava kirja josta ei saa selvää siitä mistä se oikein kertoo.
 
Luvuissa 7 ja 8 Magor siirtyy sitten jostain kumman syystä Puolaan ja kertoo puolalaisista ufohavainnoista, mm. hävittäjälentäjästä joka näki ufon 600 metriä yläpuolellaan vähän ennen lentoonlähtöään. Tässä on ongelmana vain se että tapaus on sattunut Minskissä, joka ei lainkaan ole Puolassa, vaan Valko- Venäjän pääkaupunki. Jos Magor olisi vaivautunut katsomaan karttaa niin hän olisi välttänyt tämän virheen.
Luvussa 8 Magor selostaa myös puolalaisen Jan Wolskin sieppaustapauksen ja jostain kumman syystä hän selostaa tapausta ensin lyhyemmin sivuilla 92- 93 ja sitten heti perään sama selostus, mutta hiukan pidemmässä versiossa, sivuilla 94- 103.
Mielestäni tämä lyhyempi versio on aivan turha tässä kirjassa.
Ne olennot joita Wolski oli tavannut ufossa haisivat erittäin pahalle, rikille, ja tämä aiheutti Wolskin vaimolle useiden päivien ajan päänsäryn.
 
Tästä Magor taas saa aiheen jatkaa jutulla joka kiinnostaa varmasti suomalaisia koska Magorin mukaan sellainen julkaisu, jonka nimi on
' Biblical Archeology Review '¬† toistaa marraskuu - joulukuun numerossaan 1990¬† jutun jonka se oli ottanut toisesta julkaisusta nimeltään ' The Midnight Cry ' , sen vuoden 1990 huhtikuun numerosta.
Tämän jutun mukaan suomalaiset tiedemiehet olivat poranneet reiän joka oli monta kilometria syvä ja tulleet niin syvälle että he kuulivat alhaalta reiästä ihmisten avunhuutoja. Nämä suomalaiset tiedemiehet luulivat että he olivat poranneet reiän itse helvettiin. Tätä porausprojektia johti ' Joint European Science Drilling Project ' niminen ryhmä jota johti venäläinen tri Azzacov.
 
Venäläiset peruuttivat projektin ja antoivat potkut suomalaisille ja norjalaisille tiedemiehille ja maksoivat heille valtavat lahjukset jotta he olisivat hiljaa asiasta. Suomalaiset ja norjalaiset ottivat vastaan lahjukset koska pelkäsivät että venäläiset muuten teurastaisivat heitä.
Lehden mukaan juttu on herättänyt valtavasti huomiota Suomessa ja Norjassa ja monet ateistit ovat kääntyneet¬† kristinuskoon tajuttuaan että Helvetti todellakin on olemassa.
Monelta suomalaiselta tippuu varmasti korvat kuullessaan tämän jutun.
 
Kun ottaa huomioon tämän kirjan nimen, Pagans in my Blood (= Pakanallinen veressäni ), ja sen sekavan sisällön niin tämä on kyllä kirja jota en millään voi suositella kenellekään siitä huolimatta että siinä on mukana muutama ufojuttu joka saattaa olla tosi tai sitten ei. Tästä Wolskin tapauksesta olen kyllä lukenut muissakin kirjoissa vaikka en yhtä seikkaperäisesti.
Kuten sanottua niin tämä kirja on kokonaisuudessaan¬† niin sekava ettei ole aihetta ostaa sitä tai edes lukea sitä.
Itse asiassa mietin että mistä syystä kustantaja on suostunut sen julkaisemiseen ylipäänsä.
 

Björn Borg, 1.10.2006


© Suomen Ufotutkijat
Suomen Ufotutkijat ry  - Arkkitehdinkatu 14 B  - 33720 TAMPERE  |  Tel. +358405170553  |  Webmaster  |