Suomen Ufotutkijat ry - F U F O R A

ETUSIVULLE
Kirjasivu

Krapf, Phillip H.:

The Contact Has Begun: The True Story of a Journalist’s Encounter with Alien Beings

Hay House Inc., Carlsbad, CA 2001. 203 sivua

 
 
Kirjoissa on yleensä nykyisin esim. takakannessa lyhyesti sanottu mihin alaan kirjan sisältö lähinnä liittyy, esim. ' History' (= historia).
Aina silloin tällöin löytää ufokirjoista, varsinkin kontaktikertomuksista, maininnan
' New Age ' (= uusi aika, uusi aikakausi).
On hauskaa panna merkille että tämän kirjan kustantaja on sijoittanut kirjansa ryhmään jota hän kutsuu nimellä ' New Thought ' (= Uusi ajatus), joka on allekirjoittaneelle uusi asia.
 
Tämän kirjan kirjoittaja, Phillip H. Krapf, on toiminut Los Angeles Timesin toimittajana 25 vuoden ajan ja kuului myös n. s. Metroryhmään joka sai Pulitzer- palkinnon kirjoituksistaan Los Angelesin mellakoista vuonna 1992. Vuonna 1993 Krapf siirtyi aikaiselle eläkkeelle 58 vuotiaana.
 
Keskiviikkona 11.6.1997 Krapf on nukahtanut TV: n ääreen ja herää kello 2:32 siihen että huoneessa on joku sininen valo. Krapf luulee että valo tulee TV: stä mutta huomaakin että TV on suljettu. Sitten sininen valo kapenee ohueksi säteeksi joka on suunnattu Krapfiin ja hän tuntee miten hänet nostetaan ylös ilmaan.
Seuraavaksi Krapf löytää itsensä valtavasta salista jossa on monta sataa pöytää ja jokaisella pöydällä makaa ihminen yöpuvussaan. Jokaisen pöydän päädyssä on iso näyttöruutu joka näyttää suurennettuna yksityiskohtia siitä mitä pöytien ympärillä hääräävät muukalaiset ovat tutkimassa.
Yhdessä näyttöruudussa näky suurennettu kuva erään tytön hiuksista jota muukalaiset ovat juuri tutkimassa. Toisella pöydällä makaa erittäin lihava henkilö
mutta Krapf ei näe onko se mies tai nainen. Henkilö makaa kyljellään paljas selkä Krapfiin päin ja henkilön pakarat on levitetty jonkun laitteen avulla ja näyttöruudussa näkyy valtavan iso kuva tämän henkilön peräaukosta jota muukalaiset juuri ovat tutkimassa.
 
Muukalaiset ovat kaikki noin 150 cm: n pituiset ja aika laihat. Heillä on tummat silmät joista on näkyvissä vain kapea osa silmäluomien takana. Nenä on miltei olematon kuten myös suu. Hampaita ei näy ollenkaan. Hiuksia ei näy ollenkaan. Kaikilla muukalaisilla on rinnassaan nimilappu jossa lukee esim. Robert, Emily, Kyle tai Mel.
 
Krapf luulee että muukalaiset aikovat tutkia hänetkin mutta hänen luokseen saapuukin muukalainen joka puhuu Krapfille täydellisellä englannin kielellä. Muukalainen esittelee itsensä ja kertoo että hänen nimensä on Guandalmepsa, mutta koska muukalaisten nimet ovat niin vaikeita ihmisille he käyttävät tavanmukaisia ihmisten käyttämiä nimiä. Guandalmepsa käyttää nimeä Gus.
Gus kertoo että muukalaiset tulevat planeetalta jonka nimi englanniksi olisi Verdant
( suomeksi Vehreä). He ovat tarkkailleet Maata jo satoja vuosia.
Krapf viedään nyt toiseen huoneeseen joka on täynnä erilaisia mittareita ja laitteita.
Gus kertoo nyt Krapfille että muukalaiset ovat nyt päättäneet ottaa suoraa yhteyttä ihmisiin ja tätä varten on valittu tietty määrä ihmisiä, satoja ihmisiä,¬† joiden tehtävä tulee olemaan informoida ihmiskuntaa tulevasta kontaktista.
' Miksi että yksinkertaisesti laskeudu Valkoisen Talon nurmikolle? ' kysyy Krapf.
' Tunnemme ihmiset ja sotavoimanne' , vastaa Gus. ' Teillä on tapana ampua ensin ja kysyä myöhemmin' .
 
Krapf jää muukalaisten avaruusalukselle yhteensä 72 tunniksi. Hänelle varataan oma huone joka on täysin verrattavissa parhaimpaan hotellihuoneeseen, ja hänelle tuodaan ruokaa ja hänelle annetaan vaihtovaatteita.
Välillä hänet viedään neuvotteluhuoneeseen joka näyttää aivan tavalliselta amerikkalaiselta neuvotteluhuoneelta, paitsi että tämän neuvotteluhuoneen tuoleissa istuukin joukko muukalaisia.
Aluksessa hän tapaa myös Erittäin Tärkeän Henkilön ja hämmästyy sitä että tämä henkilö on aluksessa. Krapf ei kuitenkaan kerro kuka tämä Erittäin Tärkeä Henkilö on.
Krapfille annetaan informaatiota ja kerrotaan että muukalaisten kotiplaneetta on kaksi ja puoli kertaa niin iso kuin Maapallo ja sijaitsee 14 miljoonaan valovuoden etäisyydellä Maapallosta. Verdantin vuosi vastaa 1 000 Maapallon päivää ja päivän pituus on yhtä kuin 55 Maapallon tuntia. Heidän aurinkokunnassaan on 17 planeettaa.
Verdantilaiset lähtivät avaruuteen ensimmäisen kerran 229 miljoonaa vuotta sitten.
He ovat löytäneet avaruudesta 27 000 eri rotua ja verdantilaiset ovat asuttaneet yhteensä 246 000 asumatonta planeettaa.
Itse avaruusalus on läpimitaltaan 2,4 km ja sillä on 39 000 hengen miehistö ja se piiloutuu Kuun taakse jossa sitä ei näe pimeän avaruuden taustaa vastaan.
 
Muukalaisten naispuolinen Gina- niminen olento¬† vie Krapfin aluksen näköalakupoliin josta aukeaa huima näky avaruuteen.
Gina kertoo verdantilaisten elämästä että he saavuttavat jopa 20 000 vuoden ikää
ja että heillä ei ole tapana mennä naimisiin ' koska olisi kyllästyttävää elää aina saman kumppanin kanssa' .
Eräässä vaiheessa Gina riisuu vaatteensa ja kysyy Krapfilta jos Krapf ' tahtoisi tehdä sitä ' hänen kanssaan, mutta vaikka Ginan ruumis ei poikkea niinkään paljon tavallisen naisen ruumiista niin Krapf kieltäytyy.
 
Muukalaiset kertovat Kraphille että he ovat rauhaa rakastava kansa joka ei sodi, eikä ole sotinut miljooniin vuosiin. He voittavat mahdolliset viholliset älynsä avulla, mm. soluttamalla hybridiolentoja vihollisen pariin. Nämä hybridiolennot saavuttavat ylivoimaisen älynsä avulla nopeasti korkean aseman ja vaikuttavat sitä kautta tapahtumiin haluamallaan tavalla.
Muukalaiset aikovat tulla Maapallolle lähitulevaisuudessa ja aikovat muuttaa yhdessä yössä USA: n lounaassa sijaitsevan aavikon viheralueeksi.
Tälle alueelle muukalaiset rakentavat keskuksen joka toimii heidän tukikohtanaan¬† ja jonne tulevat¬† myös Maapallon valitut Lähettiläät. Sukkulat kuljettavat tästä keskuksesta joka päivä Valitut Lähettiläät¬† avaruusalukseen koulutusta varten ja palauttavat heitä illalla koulupäivän päätyttyä.
 
Eräässä keskustelussa Ginan kanssa keskustelu kääntyy uskontoon ja Jumalaan. Gina hämmästyy kovasti Krapfin epäluuloa ja kertoo että verdantilaiset jo ' ikuisia
aikoja ' ovat tienneet että on olemassa kuolematon Sielu ja Jumala. Gina kertoo että avaruusaluksessa on jopa pappi ja kutsuu papin paikalle.
Pappi nimeltään Jason saapuu paikalle ja kertoo Krapfille että kauan sitten verdantilaiset itse asiassa löysyvät avaruudesta Taivaan ja Jumalan. Verdantilainen avaruusalus oli löytänyt yhden Taivaan portin ja juuttui paikalleen lähelle porttia eikä päässyt minnekään vaikka kuinka yrittivät. Juuttunut alus kutsui paikalle Verdantin Ylipapin joka saapui muutaman päivän kuluttua ja tämä Ylipappi pystyi liikkumaan ja meni sisään Taivaan portista. Hän oli poissa kahdeksan päivää ja kun hän palasi hän lausui vain yhden sanan:
" Riemuitkaa! "
Tämän jälkeen Ylipappi matkusti takaisin Verdantiin ja samalla hetkell䬆 paikalle juuttunut avaruusalus pääsi irti.
 
Sen jälkeen kuin Krapf on palannut kotiin¬† avaruusaluksesta hän¬† keskustelee muukalaisten aikataulusta toisen Los Angeles Timesin toimittajan kanssa joka myös on ollut samassa avaruusaluksessa.
Krapfilla oli sellainen käsitys että avoin kontakti avaruuden muukalaisten kanssa alkaisi sen jälkeen kuin hänen kirjansa oli ilmestynyt ensimmäisen kerran vuonna 1998.
Muukalaiset näyttäytyisivät julkisesti vuonna 2004 ja USA: n lounasosassa sijaitseva aavikon viheralue rakennettaisiin vuonna 2005.
Muukalaiset tulisivat Maapallolle ja olisivat ihmisille ' kuin Paimen lampaille' .
Tämän jälkeen Maapallo liitettäisiin Intergalaktiseen Federaatioon vuonna 2008.
 
Krapf kertoo kirjansa lopussa kuinka hänen elämänsä muuttui sen jälkeen kuin kirja julkaistiin. Kirjahan julkaistiin hänen omalla nimellään ja hän oli tunnettu toimittaja.
Krapf kertoo kuinka hän rupesi saamaan valtavasti postia, sähköposteja, puheluita ja vieraita. Useat hänen tuttavansa käänsivät hänelle selkänsä, mutta toisaalta hän sai uusia ystäviä.
 
Se mitä Krapf ei tiennyt kun hän julkaisi kirjansa, mutta jota allekirjoittanut ja kaikki muutkin tietävät tätä kirjoittaessa, huhtikuussa 2006, on ettei Krapfin ennustukset ole toteutuneet. Muukalaisia ei ole ilmestynyt eikä USA:n lounaisosaan ole ilmestynyt mitään uutta viheraluetta.
Allekirjoittaneen tiedossa ei ole miten Krapf suhtautuu ennustuksiinsa nykyisin.
 
On kuitenkin todettava että Krapf on perehtynyt huonosti ufologiaan. Tämä ilmenee m. m. sillä tavalla¬† että kun Krapf kertoo Ginan yrityksestä harrastaa seksiä Krapfin kanssa niin Krapf sanoo kirjassaan että ' en voi muistaa että olisin ikinä lukenut tapauksesta jossa siepattu olisi ollut samanlaisessa tilanteessa. '
Niin kuin jokainen läksynsä lukenut ufologi tietää, niin onhan näitä tapauksia, alkaen kuuluisasta Villas Boaksen tapauksesta jo vuonna 1957.
 
Mitä mieltä meidän pitäisi nyt olla tästä Krapfin kirjasta? On täysin selvää että se poikkeaa täysin ' tavanmukaisista sieppauskertomuksista' jotka ovat kestoltaan lyhytaikaisia jonka lisäksi sieppausuhri harvoin pääsee keskustelemaan sieppaajien kanssa niin kuin Krapf.
Ja tämän avaruusaluksen miehistöhän¬† tarjoaa Krapfille kaikki mukavuudet, mikä suinkaan ei ole tavallista sieppauskertomuksissa.
Ufologithan tunnistaa tässä kertomuksessa Adamskin jalanjäljet. Kertomushan on täysin yhdenvertainen Adamskin kertomusten kanssa.
Mutta Krapfhan sanoo että hänen kertomuksensa on ' tosikertomus' ?
Mutta niinhän Adamskikin sanoi.
Jätän lukijalle ratkaistavaksi mitä mieltä hän tahtoo olla Krapfin kertomuksesta.
 

Björn Borg, 26.4.2006


© Suomen Ufotutkijat
Suomen Ufotutkijat ry  - Arkkitehdinkatu 14 B  - 33720 TAMPERE  |  Tel. +358405170553  |  Webmaster  |