Suomen Ufotutkijat ry - F U F O R A

ETUSIVULLE
Kirjasivu

Knight-Jadczyk, Laura:

The High Strangeness of Dimensions, Densities and the Process of Alien Abduction

Red Pill Press, www.qfgpublishing.com. 2005. 434 sivua

 
 
Tämän kirjan kohdalla kiinnitän aivan ensimmäiseksi huomiota itse kustantajaan. En ole kuullut aikaisemmin Red Pill Pressistä (= eli Punaisen Pillerin Kustantamo).¬†¬†
Varsinkin amerikkalaisilla pienillä kustantajilla on usein varsin hauskoja nimiä.
Tavalliseen tapaan tarkistan mikä on tämän Red Pillin kotipaikkakunta, mutta se ei selviäkään. Kun tutkii kirjaa tarkkaan niin löytää viimeisiltä sivuilta nettiosoite joka on www.qfgpublishing.com mutta ei sieltäkään löydy mitään tietoa siitä mikä on kustantajan kotipaikkakunta. Tuossa nettiosoitteessa neuvotaan kuintenkin miten euroja muutetaan dollareiksi joka osoittaa sen että kyseessä on eurooppalainen kustantaja ( ? ) .
En minä silti oikein ymmärrä moista vaatimattomuutta.
Joten en tiedä onko tuon kirjan kustantaja kotoisin Lontoosta, Dublinista tai vaikkapa Pariisista.
Kuitenkin tämä kirja on hyvälaatuinen tuote joten kustantaja voisi kyllä kertoa itsestään vähän enemmän.
 
Kirjailja Knight- Jadczyk on aikaisemmin julkaissut ainakin neljä kirjaa. [ The Secret History of the World and How to Get Out Alive,¬† ' The Wawe Series ' ( joka on jopa 5- osainen), Amazing Grace sekä The Occult Significance of 9/11 ].
Knight- Jadczyk on varsin merkillinen kirjailija sikäli että esim. kirjassaan Amazing Grace hän kertoo niistä merkillisistä kokemuksista jotka ovat sattuneet hänelle koko hänen ikänsä. Hän on herännyt sängyssään väärin päin tai yöpaita läpimärkänä tai sitten hänen yöpaidassaan on ollut ruohoa. Hän on nähnyt merkillisiä valoilmiöitä ja usein kadottanut aikaa merkillisellä tavalla.
Varsin mielenkiintoista tässä tapauksessa on se että hän kirjoittaa kokonaisen kirjan kokemuksistaan osaamatta kuitenkaan siinä vaiheessa yhdistää niitä ufoihin tai sieppauksiin.
 
Kun hän kuulee ensimmäisen kerran¬† ufoista ja sieppauksista Knight- Jadczyk suhtautuu hyvin epäilevästi niihin kunnes itse perheensä kanssa kerran elokuussa 1993 näkee omalta pihaltaan valtavan, läpimitaltaan 90- metrisen, mustan bumerangin joka lentää hänen talonsa yli niin matalalla ja hitaasti että Knight- Jadczykin mielestä, jos hän olisi seissyt talonsa katolla, olisi voinut koskettaa sitä. Musta bumerangin lensi, heikosti punahehkuisena, talon yli ja katosi horisontissa. Knight- Jadczykin suureksi yllätykseksi hetken kuluttua tuli toinen samanlainen esine joka seurasi ensimmäisen perässä.
Knight- Jadczykin havainto saa hänet, hyvin vastahakoisesti, hakeutumaan MUFONin paikallisosaston kokoukseen, jossa hän suureksi yllätyksekseen tapaa kauan sitten
' kadonneen ' serkkunsa. Knight- Jadczyk tajuaa myöhemmin että tämä serkun tapaaminen kuului¬† niihin synkroni- ilmiöihin joihin usein törmää ufologiassa.
Vasta näihin aikoihin Knight- Jadczykin rupeaa yhdistämään omat kokemuksensa ufoihin ja sieppauksiin.
 
Knight- Jadczykin oman havainnon jälkeen heidän nuori koiransa sairastuu ja kuolee. Knight- Jadczyk on usein sairaana ja saa eräältä tuttavaltaan kassillisen ufokirjoja joita hän rupeaa lukemaan.
Vähitellen Knight- Jadczyk saa sen käistyksen että ufot ja muukalaiset ovat todellisuutta. Hän kritisoi kuitenkin esim. Hopkinsia ja Mackia siitä että he näkevät ufoilmiöstä vain osan. Knight- Jadczyk yrittää katsoa ufoilmiötä kokonaisuutena ja tulee siihen tulokseen etteivät ufot tai muukalaiset ole täällä suinkaan
' kehittämässä meitä tai edes heitä itseään' , vaan että kyseessä on jokin paha joka leikkii ihmisten kanssa ja jopa vahingoittaa heitä tarkoituksellisesti jos he tutkimuksissaan tulevat liian lähelle totuutta.
Knight- Jadczyk kertoo Clapham Wood- nimisestä metsästä Englannissa jossa ihmiset ovat nähneet ja kokeneet merkillisiä asioita ja jossa ihmisiä, koiria ja hevosia on kadonnut jäljettömiin.
Knight- Jadczyk kiinnittää myös huomiota oman koiransa merkilliseen kuolemaan sen jälkeen kuin mustat bumerangit olivat lentäneet hänen talonsa yli, omaan selittämättömään pitkittyneeseen sairauteensa, sekä siihen että fil. tri, ufokirjailija Karla Turner kuoli syöpään jo vuonna 1995 vasta 48- vuotiaana.
 
Mitä enemmän lukee Knight- Jadczykin kirjaa sitä selvemmäksi tulee että hän on sillä kannalla että ufoilmiöön liittyy Paha Voima, eli demonit jotka ovat kiusanneet ihmisiä vuosituhansien ajan. Ne muuttavat muotoaan ja voivat ottaa minkä hahmon tahansa ja usein he esiintyvätkin Neitsyt Maariana, Jeesuksena, enkelinä tai vaikkapa eläimenä.
 
Knight- Jadczyk harrastaa paljon Quija- lautaa ja saa sitä kautta yhteyttä avaruusolentoihin joiden nimet ovat esim. Mucpeor ja Ellaga.
Knight- Jadczyk, ja muut hänen seurassaan olevat, ovat yhtä mieltä siitä että nämä avaruusolennot ovat aitoja sen takia että vaikka Knight- Jadczyk ja muut pommittavat avaruusolentoja kysymyksillä niin nopeassa tahdissa kuin mihin pystyvät niin avaruusolentojen vastaukset kaiken maailman erilaisiin kysymyksiin tulevat empimättä ja nopeasti. Vastaukset osoittautuvat lisäksi aina paikkansapitäviksi vaikka Knight- Jadczykilta ja muilta saattaa mennä viikkokausia vastausten tarkistamiseen.
 
Knight- Jadczyk kauhistuu kun tulee puhetta lapsista. Avaruusolennot kertovat että jotkut avaruusolennot, pahat olennot, sieppaavat suuren määrän lapsia joka vuosi USA: ssa ja ' käyttää heitä varaosina ja ravintona' . Usein lapset kidutetaan vaikka ovat tajuissaan, esim. murskaamalla heidän munuaisiaan ja jalkojaan.
Knight- Jadczyk kauhistuu tästä niin paljon että ryhtyy omistautumaan tälle asialle m. m. yrittämällä selvittää kuinka monta lasta katoaa USA: ssa joka vuosi. Knight- Jadczyk kauhistuu vielä enemmän kun kuulee ettei koko USA: ssa ole olemassa viranomaista joka valvoisi tätä asiaa ja tietäisi kuinka monta lasta katoaa vuosittain.
 
Knight- Jadczyk kiinnittää huomiota myös shamaaneihin ja kertoo kuinka¬† antropologi Jeremy Narby kirjassaan ' The Cosmic Serpent ' kertoo tutkimuksistaan shamaanien keskuudessa. Narby lainaa kirjailija Mircea Eliaden kirjaa
' Shamanism: Archaic Techniques of Ecstasy' ja toteaa että jos verrataan maailman eri kolkissa olevia shamaaneja niin heillä on kaikilla samanlaisia kokemuksia. He puhuvat kaikki salaista kieltä...He puhuvat tikkaista tai portaista tai köysitikkaista jotka yhdistävät Taivaan ja Maan ja jota myöten he pääsevät henkien maailmaan. Heidän käsityksensä mukaan nämä henget ovat saapuneet taivaasta ja ovat luoneet elämän Maan päällä.
 
Kirjan kolmannen osan toisesta luvusta ( sivu 211) eteenpäin miltei koko kirja koostuu kysymyksistä ja vastauksista.
Knight- Jadczyk tuttavineen kysyy Kassiopeijalaisista kaikkea mitä keksivät ja Kassiopeijalaiset vastaavat Quija- laudan kautta.
Kassiopeijalaiset kertovat mm. että on olemassa neljäs ulottuvuus jonka kautta sieppaukset tapahtuvat. Ihminen ' dematerialisoidaan ja siirretään neljänteen ulottuvuuteen'. Harmaat muukalaiset ovat ' Reptoidien kyberneettisiä luotaimia' joiden silmät toimivat kameroina. Heidän lopullinen päämäärä on kloonata sieluttomia ihmisiä joihin reptoidit voivat asettua asumaan itse.
 
Tässä vaiheessa on todettava että tästä kohdasta eteenpäin Knight- Jadczykin ja Kassiopeijalaisten vuoropuhelu jatkuu vielä miltei kirjan loppuun saakka. On täysin mahdotonta antaa edes lyhyttä selostusta kaikista kysymyksistä ja vastauksista koska niistä tulisi jo ihan oma kirja.
Suuri osa kysymyksistä ja vastauksista liittyy kuitenkin ufologian tunnettuihin tutkijoihin ja kirjailijoihin ja Kassiopeijalaisten selityksiin sille miksi se ja se on käyttäytynyt sillä ja sillä tavalla silloin ja silloin....¬†
On kuitenkin todettava että tämä kirja vaatii lukijalta sen että lukija on todella kiinnostunut¬†¬† ¬†Kassiopeijalaisista jotta jaksaa seurata tätä vuoropuhelua satojen sivujen verran.
Yksi asia jonka Knight- Jadczykin tuo esille toistuvasti kirjan lopussa on
FBI: n väitetty COINTELPRO- projekti jonka tarkoitus kuulemma on ollut, ja on, levittää disinformaatiota ufoharrastajien ja New Age- kannattajien keskuudessa.
 
Yhteenvetona tästä kirjasta on todettava että kyllähän tämä kirja on puhdas kontaktikirja vaikka siihen on siroteltu sinne sun tänne asiatietoa ufologiasta.
Kertoohan kirja nimenomaan siitä miten Kassiopeijalaiset ohjaavat meitä ja valvovat meitä.
 
Se joka tahtoo yhteyttä Knight- Jadczykiin voi käyttää kotisivun osoitetta:
www.cassiopaea.org.
 

Björn Borg, 7.10.2006


© Suomen Ufotutkijat
Suomen Ufotutkijat ry  - Arkkitehdinkatu 14 B  - 33720 TAMPERE  |  Tel. +358405170553  |  Webmaster  |