Suomen Ufotutkijat ry - F U F O R A

ETUSIVULLE
Kirjasivu

Hamilton, William F. III:

Alien Magic: UFO Crashes- Abductions- Underground Bases

Global Communications, New Brunswick, NJ 1996. 142 sivua

 
 
Allekirjoittanut on aikaisemmin lukenut Hamiltonin vuonna 1991 julkaiseman kirjan ' Cosmic Top Secret: America's Secret UFO Program ' . Huomaan myös etten ole kirjoittanut siitä tavanmukaista kirjaesittelyä vaikka kirja on 1990- luvulta. Kai siihen oli omat syynsä.
 
Tässä uudessa kirjassaan Hamilton kertoo kirjan alussa nimenomaan n. s. kontaktihenkilöistä. Kirjasta ilmenee että Hamilton on jo nuoressa iässä aktiivisesti hakeutunut heidän seuraansa.
Hamilton kertoo kuinka hän tutustui Daniel W. Fry' hin jo vuonna 1956 ja kuinka Hamiltonista tuli Fryn Understanding-järjestön El Montessa olevan ' yksikkö 1' : n
varapuheenjohtaja.
Vuonna 1958 Hamilton matkustaa Giant Rockiin jossa hän tutustuu George Van Tasseliin.
Giant Rockista Hamilton matkustaa Rex ja Ray Stanfordin kanssa Mount Palomariin tapaamaan George Adamskia.
 
Hamilton on siis nimenomaan kiinnostunut kontaktihenkilöistä ja kontaktiliikkeestä. 
Hamilton onnistuu mainiosti näissä kontaktiyrityksissään, hän  näke usein ufoja ja hän saa itse yhteyden avaruusolentoihin.
Myös Hamiltonin kaikki tuttavat näkevät usein ufoja ja ovat toistuvasti yhteydessä avaruusolentoihin.
 
Vaikka yritän olla puolueeton tämän kirjan esittelyssä niin huomaan kirjaa lukiessani ettei se ole mahdollista. Ajattelen tällöin sitä kirjoitustyyliä mikä Hamiltonilla on. Hamilton hyppää asiasta toiseen jatkuvasti, edestakaisin asiasta toiseen, ja tällaista kirjoitusta on hyvin raskasta lukea. Tilannetta voidaan rinnastaa johonkin keskusteluun jossa keskustelukumppani vaihtaa puheenaihetta jokaisen uuden lauseen yhteydessä.
 
Hamilton ja hänen tuttavansa näyttävät kyllä kuuluvan sellaiseen ryhmään jossa kaikki kertovat toisilleen mitä merkillisimpiä asioita ufoista ja muukalaisista, ja yllyttävät toinen toistaan uskomaan sananmukaisesti kaikki mitä tämän ryhmän jäsenet sanovat.
Tämän ryhmän kaikki jäsenet näkevät myös päivittäin ufoja, kokevat sieppauksia ja ovat muutenkin yhteydessä muukalaisiin.
Niinpä jos tahdotaan uskoa Hamiltonia niin on olemassa uskomaton salaliitto jossa on mukana paitsi hallitus ja muukalaiset myös lentokonevalmistajat kuten Lockheed. Valtavien vuorien, esim. Mount Shastan, sisällä on giganttisia salaisia muukalaisten tukikohtia ja maan alla on mahtava tunneliverkosto joka yhdistää esim. ilmavoimien eri tukikohdat toisiinsa ja lentokonevalmistajien tehtaisiin. Tunneliverkosto on niin suuri että se yltää yli koko Amerikan lännestä itään saakka.
Joku ilkeä skeptikko on joskus kysynyt että missä on näiden salaisten tukikohtien ja tunnelien kaikki roskat ja jätteet? Eli jos niitä on olemassa niin pitäisi kaiken järjen mukaan syntyä valtavia jätevuoria. Niitä ei kylläkään näy missään.
Ja missä on tämän valtavan tunneliverkoston ja tukikohtien kaivuujätteet?
Kun on kaivettu tukikohtia ja tunneleita niin poistettu kallio ja maaperä  on täytynyt viedä jonnekin. Missä on?
Kun Hamilton ja hänen kumppaninsa kertovat näistä valtavista salaisista maanalaisista tukikohdista ja tunneliverkostoista, niin lukijalla on täysi oikeus kysyä että miksi ei tavalliset ihmiset havaitse niitä lainkaan? Esim. Mount Shasta- vuori ei ole mikään suljettu tai salainen paikka vaan paikan päällä voi käydä kuka tahansa ja milloin tahansa. Luulisi että joku kävijä huomaisi että jotain outoa on tekeillä. Kuitenkaan esim. tässä kirjassa ei ole vaivauduttu julkaisemaan edes valokuvaa Mount Shastasta.
 
Hamilton kertoo myös  John Metas- nimisestä henkilöstä joka on valmistunut fil. tri: ksi Michiganin yliopistosta pääaineena farmakologia. Metas siirtyi sitten Kalifornian yliopistoon jossa hän osallistui syöpätutkimuksiin. Jostain syystä Metas kyllästyi kuitenkin siihen alaan ja siirtyi viihdealalle ja perusti 1989 ' Celebrity Entertainment' - nimisen yrityksen.
Metas käynnisti sitten erään ufoprojektin heinäkuussa 1992.
Koska allekirjoittanut itse on julkaissut ' Ufot ja tiedemiehet' - nimisen kirjan johon on kerätty noin 1 650 tohtoria ja professoria jotka ovat sanoneet jotain ufoista, niin asia on helppo tarkistaa. Eipä löydy John Metas nimistä fil. tri: ia ko. kirjasta.
Tutkin Internetia. Eipä sieltäkään löydy ketään fil. tri John Metas. Celebrity Entertainment- nimellä löytyy kyllä iso yritys joka välittää artisteja, mutta Metas- nimeä sieltä taas ei löydy.
Joten se siitä Hamiltonin ' tohtorista' .
Todettakoon reunahuomautuksena tässä yhteydessä että amerikkalainen aerodynamiikan professori Theodore von Karman on Hamiltonin kirjassa muttunut von Karmen' iksi.
 
Aika hupaisaksi tilanne muuttuu kun Hamilton kertoo siitä kuinka amerikkalaiset olivat vuonna 1958 korjanneet talteen maahansyöksyneen ufon joka sitten siirrettiin lentotukialus USS Oriskanylle kuljetusta varten. Hamiltonin mukaan ufo nostettiin lentotukialuksen lentokannelle ' jossa se varastoitiin niiden patjojen väliin joita käytettiin lentokoneiden
tukemiseen. '  Allekirjoittanut ei ole milloinkaan kuullut että käytettäisiin minkäänlaisia patjoja lentokoneiden tukemiseen. En ole myöskään nähnyt sellaisia vaikka olen itse käynyt lentotukialuksella. Sen sijaan olen nähnyt ja kuullut että tarvittaessa kovassa säässä käytetään vaijereita lentokoneiden kiinnittämiseen.
 
Ylläolevat esimerkit on otettu mukaan tähän kirjaesittelyyn sen johdosta että juuri tällaiset yksityiskohdat kertovat usein että kyseessä on keksitty tarina. Ja tämä johtuu siitä taas että kertoja tai kirjailija joka itse keksii juttuja ei pysty ottamaan huomioon kaikkia yksityiskohtia, tai ei ole edes tietoinen niistä.
 
Tässä kirjassa on myös eräs asia joka ärsyttää lukijaa, ja se on se että kirjassa julkaistaan aika monta valokuvaa ufoista. Yhdenkään kuvan kohdalla ei kuitenkaan ole minkäänlaista kuvatekstiä.
 
Tämä ei ole kirja jota suosittelisin ufoilijoille.
 

Björn Borg, 11.2.2006


© Suomen Ufotutkijat
Suomen Ufotutkijat ry  - Arkkitehdinkatu 14 B  - 33720 TAMPERE  |  Tel. +358405170553  |  Webmaster  |