Suomen Ufotutkijat ry - F U F O R A

ETUSIVULLE
Kirjasivu

Gutsch, William A:

The Search for Extraterrestrial Life

Crown Publishers, Inc., New York, New York 1991. 139 sivua

 
 
Tähtitieteilijä, tri William A. Gutsch, on New Yorkissa sijaitsevan American Museum- Hayden planetaarion puheenjohtaja. Hän on aikaisemmin työskennellyt Washington D. C.: n U. S. Naval Observatoryssa ja Kitt Peak Observatoryssa Arizonan Tucsonissa.
 
Tämä Gutschin kirja on oikeastaan lapsille tarkoitettu tähtitieteellinen kirja vaikka sitä ei uskoisikaan ensi silmäyksellä. Ainakin kustantaja sanoo mainostekstissään että se on lasten kirja.
Kirja kertoo näin ollen tähtitieteestä mutta neljällä sivulla Gutsch¬† puhuu myös ufoista. Gutschin mukaan hän on vuosien varrella vastaanottanut satoja uforaportteja ja on henkilökohtaisesti tutkinut monta niistä. Tämän kokemuksen perusteella Gutsch on sitä mieltä että suurin osa havainnoista johtuu luonnonilmiöistä ja ihmisen valmistamista laitteista.
Se osa havainnoista jota ei pystytä selvittämään johtuu Gutschin mukaan siitä että tutkijalla ei ole käytettävissään tarpeeksi paljon yksityiskohtia.
Gutsch kaipaa kovia todisteita ufoista, eli palaa alassyöksyneestä ufosta tai biologista olentoa joka ei perustu DNA: han¬† tai hiilipohjaiseen¬† kemiaan.
 

Björn Borg, 11.5.2006


© Suomen Ufotutkijat
Suomen Ufotutkijat ry  - Arkkitehdinkatu 14 B  - 33720 TAMPERE  |  Tel. +358405170553  |  Webmaster  |