Suomen Ufotutkijat ry - F U F O R A

ETUSIVULLE
Kirjasivu

Goldner, Jay:

Messages from Space: Crop Circles Bring the First Indisputable Extraterrestrial Signs from Space

Michael Wiese Productions, Studio City, CA 2002. 132 sivua

 
 
Tämä kirja on n. s. ' matalaa mallia' , eli matala ja pitkä. Lukijan ensimmäinen havainto tämän kirjan kohdalla on se että se on niin huonosti liimattu että varovaisessakin käsittelyssä sen sivut irtoavat ja putoavat lukijan syliin tai silmille riippuen lukijan asennosta. Mustat sivunumerot on painettu niin pienellä tummanruskealle taustalle joka aiheuttaa sen ettei niitä ensiksi huomaa ollenkaan, ja sen jälkeenkin niitä on vaikea nähdä jos valaistus on huono.
 
Tapahtumapaikka 1:
 
Marraskuun 16 pnä 1974 lähetettiin Puerto Ricossa sijaitsevasta Arecibon radioteleskoopista avaruuteen sanoma jonka pituus oli vain 3 minuuttia.
Sanoma oli binäärimuodossa ja sisälsi tietoja Maapallosta kuten desimaalit 1- 10, tärkeiden biologisten elementtien atominumerot 1,6,7,8,15, kuva DNA: n kaksoiskierteestä, ihmisen koosta( 176 cm), kaaviokuva ihmisestä, Maapallon väkiluku 4,3 miljardia, kaaviokuva aurinkokunnastamme ja kaaviokuva Arebicon teleskoopista ja sen läpimitasta 305m.
Sanoman olivat kirjoittaneet tähtitieteilijät Frank Drake ja Carl Sagan.
 
 
Tapahtumapaikka 2:
 
Englannin West Hampshiren Chilboltonissa¬† sijaitsee maailman tehokkain meteorologinen säätutka- asema valtavine tutkalaitteineen.
Elokuussa 2001 havaittiin tutka- aseman välittömässä läheisyydessa valtava viljakuvio joka oli miltei samanlainen kuin Arecibosta lähetetty kaaviokuva ja tämän kuvion vieressä oli toinen viljakuvio joka esitti kasvoja.
 
Kun tätä Chilboltonin kaaviokuvaa on tutkittu ja analysoitu tarkemmin niin on havaittu että se on kopio Arecibosta vuonna 1974 avaruuteen lähetetystä kaaviokuvasta.
Mutta tähän kopioon oli tehty merkittäviä muutoksia:
 
Peruselementit:
Kun Arecibon sanomassa oli lueteltu viisi elämän peruselementtiä ( happi, hiili, vety, proteiinit ja nukleiinihapot, fosfori ) niin Chilboltonin vastaukseen oli lisätty pii.
 
Erilainen DNA:
Koska ylläolevan mukaan peruselementteihin on lisätty pii niin vastauksessa olevan kaavan mukaan ihmisen DNA: n fosforimolekyylit (PO4) oli korvattu piillä ( silicon-oxygen-4- tetrahedrons).
 
Nukleoniluvut ( Nucleotide numbers):
Vuonna 1974 tähtitieteilijä Carl Sagan yritti arvioida nukleonilukujen ( yhden DNA-säien kantaparin ) määrä䬆 ja päätyi tulokseen 4 294 441 822.
The Human Genome Projectin mukaan näitä on kuitenkin ' vain' 3, 5 miljardia.
Chilboltonin vastauksessa on tarkka luku 4 294 966 110, eli puoli miljoonaa enemmän kuin Saganin arviossa. Toisien sanoen ' muukalaisten ' nukleonimäärä olisi puoli miljoonaa suurempi kuin ihmisellä Saganin arvion mukaan.
 
DNA- kierteet:
Ihmisellä on tunnetusti n. s. DNA- kaksoiskierre. Chilboltonin vastauksessa tämä oli muutettu kolmoiskierteeksi.
 
Ulkomuoto:
Arecibon viestissä oli kaaviokuva ihmisen ulkomuodosta ja tieto ihmisen pituudesta 176 cm. Chilboltonin vastauksessa oli kuva ' muukalaisesta' ja tieto muukalaisten pituudesta 101 cm.
 
Väkiluku:
Maailman väkiluku oli vuonna 1974 noin 4,3 miljardia. Chilboltonin vastauksen mukaan ' muukalaisia' on 12, 7 miljardia.
 
Kotipaikka:
Arecibon viestissä oli kaavakuva aurinkokunnastamme ja siinä oli osoitettu Maapallo ihmisen kotipaikaksi. Chilboltonin vastauksessa kerrotaan muukalaisten kotipaikaksi Maapallo(!), Mars sekä Jupiterin neljä kuuta Io, Ganymedes, Europa ja Callisto).
 
Lähetin:
Arecibon viestissä oli kerrottu myös itse lähettimestä ja sen läpimitasta 305 metriä.
Chilboltonin vastauksessa muukalaisten lähettimen läpimitaksi kerrotaan 850 metriä.
 
Goldnerin mielestä asia on täysin selvä: Muukalaiset ovat vastanneet Arecibon viestiin ja viljakuvio on aito.
Allekirjoittaneen on tähän taas todettava että jos viljakuvio on pila, niin se on vaatinut tekijältään suuria ponnistuksia. Tässä en tarkoita nyt vain itse kuvion tekemistä vaan myös sitä että tämän kuvion tekijän on täytynyt olla tarkkaan perillä siitä mitä Arecibon viesti tarkoitti ja miten se oli koottu. Sen jälkeen pilailijan on täytynyt osata muuttaa viestiä järkevällä tavalla niin että loppotulos sitten on tuo Chilboltonin vastaus.
Löytyykö tällaista asiantuntevaa viljakuvioväärentäjää jostain? En¬† osaa vastata kysymykseen.¬†¬†
 
Goldner huomauttaa myös siitä miten vaikeata olisi yöllä, muutaman tunnin aikana,¬† valmistaa viljapellossa olevia kasvoja joka ovat, samalla tavalla kuin valokuva rakennettu ' pikseleistä' .
Goldner vertailee myös Chilboltonin¬† kasvoja Marsin n. s. ' kasvoihin' ja löytää niistä yhtäläisyyksiä.
 
Goldner puhuu myös yleisesti viljakuvioista ja kertoo että viljakuvioita tähän päivään mennessä on löydetty noin 3 500 ja jos lasketaan kaikkien kuvioiden erilliset ympyrät ja muut kuviot niin näitä on yhteensä noin 10 000.
Goldner toteaa myös että varsin monessa kuviossa on havaittu että vaikka tutkijat jättävät usein jälkeensä selvät jalanjäljet, niin varsin monessa tapauksessa jalanjälkiä ei ole havaittu lainkaan kun tutkijat saapuvat ensimmäisinä paikalle.
 
Goldner kertoo myös siitä kuinka hänen kameransa oli lakkanut toimimasta kuvion sisällä ja ainoastaan Hasselblad- merkkinen kamera oli toiminut.¬† Ja kun digikameran muistikortti työnnettiin Goldnerin Macintosh
tietokoneeseen niin se kaatui. Tämän jälkeen Goldner työnsi saman muistikortin salkkumikroonsa joka sekin kaatui. Paikalle kutsuttu korjaaja totesi että muistikortti oli täyttänyt kummankin tietokoneen kaikki muisti joka korjaajan mukaan ei pitäisi onnistua normaalisti.
 
Joka tahtoo yhteyttä Goldneriin saa yhteyttä häneen osoitteen www.hellojupiter.com kautta tai sähköpostilla jaygoldner@nextra.at .
 

Björn Borg, 2.4.2006


© Suomen Ufotutkijat
Suomen Ufotutkijat ry  - Arkkitehdinkatu 14 B  - 33720 TAMPERE  |  Tel. +358405170553  |  Webmaster  |