Suomen Ufotutkijat ry - F U F O R A

ETUSIVULLE
Kirjasivu

Budden, Albert:

Allergies and Aliens: The Visitation Experience: An Environmental Health Issue

Discovery Times Press, Kew, Surrey 1994. 73 sivua

 
 

Harvoin on joku kirja kirjoitettu sillä tavalla että koko kirjan idea ja sisältö ja punainen lanka ilmenee jo kirjan ensimmäisillä sivuilla.
Näin on kuitenkin tämän Buddenin ohuen kirjan kohdalla.
 
Budden huomauttaa siitä että nykyisin sähköiset/¬† elektromagneettiset kentät ympäröivät nykypäivän ihmisiä. On radiolähetyksiä, televisiolähetyksiä, kännyköitä, taksiradiota, poliisin ja pelastuslaitosten radioyhteydet, lentokenttien lennonjohto ja lentokoneiden radiolähetykset ja jopa diplomaattien omat radiolähetykset.
Nämä elektromagneettiset aallot menevät ihmisten ja seinien ja talojen läpi meidän huomaamatta niitä.
Jos näkymättömien radioaaltojen tilalla olisi valoaaltoja niin näkisimme näitä kaikkialla olevana valtavana valomerenä.
 
Mitä tekemistä näillä sähköisillä ja elektromagneettisilla aalloilla on allergioiden kanssa?
Budden kertoo että allergiat voidaan jakaa kahteen suureen ryhmään, eli
' kiinteään ja hankittuun ' allergiaan ( ' fixed and acquired allergies ' ).
 
Buddenin mukaan jos henkilö oleskelee sähköisessä tai elektromagneettisessa kentässä ja samalla syö tai juo jotakin tai joutuu alttiiksi vaikkapa talouskaasulle, jolle hän on jo allerginen, niin keho
reagoi allergiaa aiheuttaneeseen ärsykkeeseen.
Ja seuraavan kerran kun sama henkilö taas joutuu samantapaiseen sähköiseen tai elektromagneettiseen kenttään, niin keho ' muistaa ' aikaisemman allergisen reaktion ja laukaisee sen uudestaan, vaikkakaan varsinainen allergian aiheuttaja ei ole läsnä tällä kertaa.
Buddenin mukaan erityisen vaarallisia ovat etenkin lähetinmastot tai linkkimastot.
Budden kehittää edelleen teoriansa siihen suuntaan että jos henkilö on tällaisessa vahvassa sähköisessä tai elektromagneettisessa kentässä jonka taajuus on sama kuin se joka aikaisemmin oli olemassa kun alkuperäinen allerginen reaktio tapahtui, ja syö tai juo jotakin tai joutuu alttiiksi vaikkapa tupakansavulle, niin saattaa hyvin olla että tämä sähköinen/elektromagneettinen kenttä aiheuttaa sen että henkilö nyt kehittää allergisen reaktion myös tälle uudelle ärsykkeelle.
 
Kun ihmisen keho kuormittuu liikaa erilaisilla allergioita aiheuttavilla aineilla ja sähköisellä/ elektromagneettisella saasteella niin kehon vastustuskyky heikkenee ja lopuksi se johtaa tilanteeseen jossa henkilö myös hallusinoi.
 
Tällaista sähköistä / elektromagneettista saastetta voi syntyä myös maanalaisista sähkökaapeleista, muuntajista, televisioista, tietokoneen näytöistä, yli lentävistä lentokoneista, kopiolaitteista jne.
 
Joillekin ihmisillä kehittyy myös valoarkuutta joka ilmenee siten että he nimenomaan eivät siedä loisteputkien valoa.
Budden viittaa tässä myös Persingerin tutkimuksiin joiden mukaan seisminen aktiviteetti voi aiheuttaa hallusinaatioita ohimolohkossa.
Budden toteaa myös että tällaista seismistä aktiviteettia on ollut myös ennen vanhaan ja voi selittää kummituksia ym.
 
Budden selittää näin ollen kummitukset, muukalaiset ja muita paranormaaleja ilmiöitä tällaisilla sähköisillä ja elektromagneettisilla ärsykkeillä.
Buddenin mukaan tämä EM- säteily voi myös aiheuttaa ' puuttuva aika' - ilmiötä jolloin ihminen yksinkertaisesti menettää tajuntansa ja herää esim. pari tuntia myöhemmin ihmetellen minne aika on kadonnut. Buddenin mukaan sama EM- säteily voi myös pysäyttää kelloja ja nimenomaan kvartsikelloja jolloin ilmiön kokijalla on suuriakin vaikeuksia ymmärtää mitä on tapahtunut.
 
( Allekirjoittaneella on kyllä hiukan vaikeata sulattaa sitä että EM- säteily voi aiheuttaa ihmiselle tajunnan menettämisen ja SAMALLA pysäyttää ko. henkilön kellon samaksi ajaksi. Mieleen tuli väistämättä heti että miten Budden selittää ne tapaukset jolloin henkilö ajaa autoa ja kokee ' puuttuva aika '- ilmiötä ? Buddenilta löytyy kyllä heti vastaus tähänkin: Asia selittyy
' automaattisella käyttäytymisellä ' , eli että henkilö jatkaa esim. auton ajamista tajuamatta sitä itse. Allekirjoittaneen mielestä Budden sekoittaa tässä kuitenkin kahta eri asiaa keskenään, eli TAJUTTOMUUDEN ja¬† AUTOMAATTISEN K√ĄYTT√ĄYTYMISEN. Allekirjoittanut ei ole tämän asian asiantuntija mutta luulen että jos henkilö on tajuton, niin hän todellakaan ei aja autoa kilometrikaupalla).¬†

 
Buddenin mukaan henkilö joka kärsii tästä EM- säteilystä saattaa joskus itse ' varastoida ' tätä EM- energiaa ja tämän johdosta itse säteillä tätä EM- energiaa ympäristöönsä ja aiheuttaa eri EM- vaikutuksia sähkölaitteisiin vaikkapa kotona. Esimerkkinä Budden julkaisee lehtileikkeen jossa kerrotaan naisesta joka on saattanut epäkuntoon¬† kodissaan suuren joukon kotitalouskoneita¬† pelkällä läsnäolollaan.
 
Budden julkaisee useita esimerkkejä siitä millaisia hallusinaatioita EM- säteilystä kärsivät ihmiset kokevat:
- Nainen heräsi keskellä yötä ja näki että hänen makuuhuoneensa oli täynnä ihmisiä jotka seisoivat hänen sänkynsä ympärillä. Kaikki katosivat kun nainen sytytti valot.
- Nainen heräsi aamuyöstä ja havaitsi sängyssään vieraan lapsen istuvan tyynyllä. Nainen päätti herättää samassa sängyssä nukkuvan miehensä mutta jostain kumman syystä mies ei ollutkaan sängyssä. Nainen oli kokenut samanlaisia asioita aikaisemmin eikä tästä syystä pelästynyt, vaan poistui hetkeksi makuuhuoneestaan. Kun hän palasi niin mies oli palannut sänkyynsä ja vieras lapsi oli poissa. Jostain kumman syystä mies nukkui kuitenkin sängyn laidalla kuin antaakseen tilaa vieraalle lapselle.
-Eräs pariskunta meni illalla katsomaan elokuvaa ' Hämärän rajamailla ' . Jo elokuvissa he havaitsivat valtavan uhkaavan tumman hahmon takanaan. Hahmo seurasi heitä kotimatkallaan jolloin he myös näkivät pienen dinosauruksen juoksevan tien yli. Päästyään kotiinsa he näkivät vielä ikkunastaan ko. valtavan tumman hahmon joka seisoi kadulla tarkkailemassa heidän asuntoaan.
-Nuori nainen heräsi aamulla kello 6 maissa ja havaitsi että hallissa paloi valot vaikka hän oli varma siitä että oli sammuttanut ne. Hän kuuli meteliä hallista jonka jälkeen hänen makuuhuoneeseensa tuli pitkä laiha hahmo joka laittoi pitkät sormensa naisen otsalle.
 
Budden on käynyt yllämainittujen henkilöiden kotona ja mitannut etäisyydet löytämiinsä EM- häiriölähteisiin ja onkin löytänyt niitä 50- 750 metrin etäisyydellä ' tapahtumapaikasta' .
 
Buddenin mielestä myös OOB- kokemukset ( ruumiista irtaantumiskokemukset) johtuvat EM- saasteesta ja Buddenin mielestä muukalaisten sieppaukset ovat vain OOB- kokemusten eräs muunnos.
 
Budden on hakenut tukea teorialleen haastattelemalla Breakspear- sairaalan johtajaa tri Jean Monrota.
Tri Monro kertoo että hän on usein filmannut videolla potilaita jotka ovat kokeneet transsitiloja jolloin potilaan silmät ovat auki mutta he ovat silti kokeneet OOB: ta tai elämyksiä aikaisemmista elämistä.
Budden tiedustelee tri Monrolta jos nämä potilaat myös kokevat ' puuttuva aika ' - ilmiöt䬆 johon tri Monro vastaa myönteisesti.¬†¬†
Buddenin mielestä asia on siis selvä; vaikkakaan tri Monro ei puhu sieppauksista mitään niin Buddenin mielestä EM- saaste on myös tämän ilmiön takana.
 
Budden selostaa ufologiassa hyvin tunnettua tapausta jossa englantilainen viisihenkinen perhe koki ' puuttuva aika ' - ilmiöt䬆 ja sieppauksen kohdattuaan ensin valaisevan vihertävän sumupilven.
Buddenin mielestä kyseessä oli lähistöllä olevien korkeajännitemastojen aiheuttama ' ilmakehän veden sähköistyminen ' .
Buddenin mielestä tällöin syntyy ' sähköinen sumupilvi ' jota hän kutsuu nimellä UAP .
Buddenin mukaan perhe oli autossaan kolmen tunnin ajan jähmettyinä asentoihinsa kunnes vapautuivat tilastaan.
( Allekirjoittaneen on ehkä vähän vaikeata uskoa tähän ottaen huomioon että tiellä olisi voinut tulla toinen auto. )
 
Budden kertoo tyypillisestä sieppaustapauksesta: 16- vuotiasta tyttöä siepattiin yöllä ja vietiin avararuusalukseen jossa hänen vaginansa tutkittiin tarkkaan jonka jälkeen muukalainen raiskasi hänet.
Seuraavana päivänä tytöllä oli vaikeita alapään vaivoja ja meni lääkäriin joka ei pystynyt hoitamaan häntä.
Tämän jälkeen tyttö passitettiin sairaalaan jossa hänet onnistuttiin hoitamaan kuntoon. Sairaalan tutkimuksissa todettiin että tytöllä oli candida hiivatulehdus.
Buddenin mukaan tytön ' sieppaus ' johtui EM- saasteesta koska hän oli muuttanut omaan asuntoon joka oli 700 metrin etäisyydellä BBC: n 12,6 wattin televisiolähettimestä.
Buddenin mukaan jopa tytön candidatulehdus johtui EM- saasteesta koska Buddenin mukaan elektromagneettinen säteily kiihdyttää candidabakteerien kasvua.
Buddenin mukaan EM- säteily oli myös syynä tytön seksuaaliseen stimulaatioon.
 
Kirjan viidennessä, eli viimeisessä luvussa, Budden puhuu ufoista.
Itse asiassa Budden puhuu UAP: sta ( =  Unidentified Atmospheric Phenoma)
( = Tunnistamattomat Ilmakehäilmiöt ) .
Budden ei usko vieraiden maailmojen avaruusaluksiin vaan puhuu Devereuxin maavaloista, pallosalamasta sekä ' electroformeista ' , eli
¬†' sähköisistä muodoista '. Nämä voivat Buddenin mukaan olla kolmionmuotoisia tai suorakulman muotoisia, valaisevia muotoja, jotka kiitävät taivaan yli ja leijuvat joskus jopa¬† lähellä maata. Nämä muodostuvat Buddenin mukaan¬† mikroaaltojen¬†¬† risteyskohdissa ja ne varaavat sähköisesti¬† ilmakehän kaasut ( neon, argon, xenon ja krypton ) jolloin niistä tulee valaisevia.
 
Tätä kirjaa lukiessa on muistettava ettei Budden puhu vain ufoista ja sieppauksista, vaan yleisesti EM - saasteesta, allergioista ja siitä millaisia harhoja ne aiheuttavat ( kummituksia, ilmestyksiä, esim. neitsyt Maaria, sieppauksia jne. ).
( Allekirjoittanut on nähnyt Discovery- kanavalla useita ohjelmia joissa Budden sähkömittareineen on tarkastamassa esim. kummitustaloja. Buddenin mukaan tarpeeksi vahva EM- saaste voi aiheuttaa jopa itsemurhia, kuten on tapahtunut eräässä talossa jossa jopa kuusi vuokralaista peräkkäin teki itsemurhan ).¬†¬†


Tämän kirjan alussa kerrotaan että tämä kirja on vain kirjan ' UFOs - Psychic Close Encounters- The Electronic Indictment ' yhteenveto, ja että tuo jälkimmäinen kirja tulee ilmestymään vuoonna 1995.


Lisäksi Budden on vuonna 1998 julkaissut kirjan ' Electric UFOs ' .
 

Björn Borg, 10.11.2006


© Suomen Ufotutkijat
Suomen Ufotutkijat ry  - Arkkitehdinkatu 14 B  - 33720 TAMPERE  |  Tel. +358405170553  |  Webmaster  |