Suomen Ufotutkijat ry - F U F O R A

ETUSIVULLE
Kirjasivu

Alschuler, William R.:

UFOs and Aliens: What Would You Do If You Met an Alien?

Byron Preiss / AvonCamelot Book, New York, New York 1991. 138 sivua

William R. Alschuler on tähtitieteilijä joka yllämainitun kirjan jälkeen on julkaissut kaksi muuta ufokirjaa:

-The Science of UFOs: An Astronomer Examines the Technology of Alien Spacecraft, How They Travel, and the Aliens Who Pilot Them. 2001.
-The Science of UFOs.What if They're Real? 2002.

Vaikka sitä ei sanota missään niin Alschulerin kirja ' UFOs and Aliens ' on tyypillinen nuorisokirja. Kirjassa käytetään isokokoista fonttia ja siinä on runsaasti nuorisolle sopivia piirroksia ja kuvia.
Vaikka kirjan alussa mainitaan muutama tunnettu amerikkalainen vakiotapaus ( Arnold, Mantell, Hill, Roswell) niin itse asiassa tässä kirjassa on aika vähän tekstiä joka liittyy ufoihin. Suurin osa kirjasta kertoo avaruudesta yleensä ja millaista olisi jos kohtaisimme avaruudessa todelliseen muukalaiseen. Hauskana vertailuna julkaistaan kirjassa useita piirroksia erilaisista maanpäällisistä ' ötököistä ' ja tuodaan esille millaisia merkillisiä elämänmuotoja on olemassa jo Maassakin.

Kirjassa kerrotaan myös avaruuteen liittyvästä tieteiskirjallisuudesta ja tieteisfilmeistä ja lopuksi lukija saa tutustua SETI- ohjelmaan.

Rutinoitu ufoilija lukee tämän kirjan 5 minuutissa , mutta sellaiselle nuorelle joka aikaisemmin ei ole ajatellut lainkaan avaruutta ja mahdollista elämää avaruudessa, niin tämä kirja varmasti on sopiva.

Björn Borg, 7.3.2006


© Suomen Ufotutkijat
Suomen Ufotutkijat ry  - Arkkitehdinkatu 14 B  - 33720 TAMPERE  |  Tel. +358405170553  |  Webmaster  |