Suomen Ufotutkijat ry - F U F O R A

ETUSIVULLE
Kirjasivu

Swartz, Tim:

Secret Black Projects of the New World Order. Anti-Gravity UFOs, Black Helicopters and Mysterious Flying Triangles

Abelard Productions Publishing/Global Communications, New Brunswick, NJ 1998. 112 sivua

Tämä kirja on typerä ja naiivi teos, jossa on sekoitettu ufoja, salaisia lentokonemalleja, Yhdysvaltojen armeijaa ja politiikkaa samaan sillisalaattiin, josta ei tahdo saada mitään selvää. Lisäksi kirja on täynnä lapsellisia piirroksia, jotka eivät liity ainakaan ufoihin, vaan ihannoivat Yhdysvaltojen lippua, kotkaa, Setä Samulia ja aseita.

Kirjassa puhutaan paljon salaisesta F-117 Stealth -koneesta (joka sitä paitsi ei enää ole salainen) ja siitä kuinka salaista B-2 pommikonetta käytettiin ensimmäisessä Irak-sodassa hyvällä menestyksellä. (Pattonin kirjassa, josta juuri joku päivä sitten kirjoitin esittelyn, kerrotaan että B-2 konetta ei käytetty ollenkaan ensimmäisessä Irak-sodassa).

Tunnusomaista näille tämän tason kirjoille on aina se yksi ja sama asia, eli yksityiskohtien puute. Kaikki tiedot ovat epämääräisiä ja "suunnilleen" tasoa. Niinpä tässä kirjassa väitetään, että USA yritti käynnistää kolmatta maailmansotaa ja että viime lauantaiyönä lähetettiin salainen signaali Subcraft- aluksille hyökätä Venäjälle. Venäläiset olivat kuitenkin tietoisia asiasta ja olivat lähettäneet laivastonsa Arabianlahteen (Mitähän järkeä tässäkään olisi? Sitä paitsi Venäjällä on perinteisesti neljä laivastoa; Itämeren, Jäämeren, Kauko-Idän ja Mustanmeren laivasto). Venäläiset Jumbo Cosmosphere -sotilassatelliitit kuitenkin torjuivat hyökkäyksen.

Eli toisin sanoen maailma oli ydinsodan partaalla "viime lauantaiyönä". Missään ei kylläkään sanota, mistä vuodesta, kuukaudesta tai viikosta oli kysymys. Ja mitkä Subcraft-alukset? Ja mitkä Jumbo Cosmosphere -satelliitit? Kaikki on yhtä hölynpölyä.

Suomalaisia kiinnostanee se, että tässä kirjassa sukeltaa taas esille "tri Eugene Podkletnov Tampereen Teknillisestä Yliopistosta" ja hänen antigravitaatiokokeensa, jossa on saavutettu jopa 4 % painovoiman vähennys suprajohtajien avulla. Podkletnov kertoo itse: "Eräs ystäväni tuli sisälle piippuaan poltellen. Hän puhalsi savua kryostaatin ylle ja näimme kuinka savu nousi kattoon koko ajan. Se oli ihmeellistä, emme osanneet selittää sitä". (Saattaa kyllä olla, että joku lukija ihmettelee tällaista lausuntoa) .

Mielestäni tämän kirjan paras anti on se piirros siitä kolmiomaisesta ufosta, joka havaittiin Belgian yllä 1989-1990 ja josta Belgian ilmavoimat järjesti lehdistötilaisuuden.

Björn Borg, 2.5.2005


© Suomen Ufotutkijat
Suomen Ufotutkijat ry  - Arkkitehdinkatu 14 B  - 33720 TAMPERE  |  Tel. +358405170553  |  Webmaster  |