Suomen Ufotutkijat ry - F U F O R A

ETUSIVULLE
Kirjasivu

O'Leary, Brian:

Miracle in the Void: Free Energy, UFOs and Other Scientific Revelations

Kamapua'a Press, Kihei, HI 1996. 262 sivua

"O'Leary: Olen Intiassa tavannut kaksi miestä, joista toinen, Sai Baba, taikoo esineistä tyhjästä. Toinen, tri Paramahamsa Tewari, on keksinyt koneen, joka tuottaa energiaa tyhjästä."

O'Learyn tausta on varsin vaikuttava: Hän väitteli fil. tohtoriksi Kalifornian yliopistossa Berkeleyssa vuonna 1967 pääaineenaan tähtitiede. Kuuluisa tähtitieteilijä Carl Sagan pyysi hänet Cornellin yliopistoon planeettatieteen ja avaruustieteen apulaisprofessoriksi. Hän on myös ollut Princetonin yliopistossa opettajana, kuten myös Hampshiren- , San Francisco State- , Massachusettsin- , että Pennsylvanian yliopistoissa sekä California Institute of Technologyssa. Hän ollut mukana lukuisissa järjestöissä, komiteoissa ja työryhmissä. Hän on julkaissut lukuisia planeettatieteeseen liittyviä artikkeleita eri julkaisuissa. Aikoinaan O'Leary valittiin Mars-astronautiksi, jonka piti lähteä mukaan ensimmäiselle Mars-lennolle. Kun NASA sitten joutui (sillä kertaa) luopumaan Mars-lennoista, niin O'Leary ei päässytkään Marsiin.

O'Leary kiinnostui jo aikaisessa vaiheessa ihmisen "sisäisestä avaruudesta" ja paranormaaleista ilmiöistä, vaikka hänen piti kauan olla hiljaa kiinnostuksestaan, jotta ei herättäisi pahennusta "valtavirran" tieteen edustajien keskuudessa. O'Learysta tuli hänen omien sanojensa mukaan "sisäisen avaruuden astronautti".

Yllämainittu kirja on viimeinen kirja O'Learyn trilogiassa, joka koostuu seuraavista kirjoista:

- Exploring Inner and Outer Space: A Scientist's Perspective on Personal and Planetary Transformation. 1989.
- The Second Coming of Science: An Intimate Report on the New Science. 1992.
- Miracle in the Void: Free Energy, UFOs and Other Scientific Revelations. 1996.

Yllämainituista kirjoista allekirjoittanut on aikaisemmin kirjoittanut esittelyn ensimmäisestä.

O'Learyn kirjoista käy kiistatta selville, että hän on ns. valtavirran tieteen ulkopuolella. Hänen kuningasajatus on ollut, ja on tässäkin kirjassa, että ilmaista energiaa on saatavissa rajattomasti, kunhan vaan ymmärrämme ja opimme käyttämään sitä hyödyksemme. Jos koko planeetta ryhtyy käyttämään tätä ilmaista energiaa, niin se tulee tuomaan mukaansa valtavia muutoksia planeetallamme. Tästä syystä on olemassa vahvoja valtakeskittymiä, jotka vastustavat tällaista hanketta. O'Leary sanoo itse kirjansa alussa, että kesti jonkin aikaa, ennen kuin hän itse ymmärsi, että hän piti tiikeriä hännästä kiinni.

O'Leary kertoo useita esimerkkejä siitä, että mainittu tiikeri on todellinen: Kanadalainen ilmaista energiaa tutkiva keksijä John Hutchinson ja amerikkalainen keksijä Dennis Lee saivat nähdä, kuinka heidän laitteensa takavarikoitiin. Lee vangittiin kyseenalaisin selityksin. Useat amerikkalaiset ilmaista energiaa tutkivat keksijät ovat muuttaneet ulkomaille.

(Esim. Discovery Science -kanavan ohjelmassa "Ultra Science" on viime vuosien aikana usein, viimeksi muutama päivä sitten, näytetty John Hutchinsonin Teslamuuntajaa, joka käynnistettäessä saa pöydällä olevia tavallisia esineitä nousemaan ilmaan. Merkillistä kylläkin, tämä tapahtuu vain kun Hutchinson on itse läsnä huoneessa).

O'Leary on käynyt useita kertoja Intiassa tapaamassa tunnettua gurua Sai Babaa ja kertoo, kuinka hän itse on ollut todistamassa, kun Sai Baba tyhjästä taikoo käteensä erilaisia esineitä kuten sormuksia, kelloja jne. O'Leary on itse saanut Sai Babalta kultakellon. Intian matkoilla O'Leary on myös käynyt tapaamassa Karwarissa asuvaa tri Paramahamsa Tewaria, joka on Intian suurimman ydinvoimalaitosrakennustyömaan pääinsinööri. O'Learyn mukaan Tewari on myös kehittänyt koneen, joka tuottaa ilmaista energiaa. Tämä Tewarin kone tuottaa sähköä kolme kertaa enemmän kuin siihen syötetään. O'Leary toteaakin Sai Baballe, että hän on Intiassa tavannut kaksi miestä, joista toinen taikoo esineitä tyhjästä ja toinen taikoo energiaa tyhjästä.

Suurin osa O'Learyn kirjasta liittyy ilmaisen energian (ns. nollapiste-energian) hyödyntämiseen ja tähän liittyviin eri kokeisiin. O'Learyn mukaan hänelle on kerrottu, että maailman öljyvarat ehtyvät 40 vuoden kuluttua (eli tänään 30 vuoden kuluttua). O'Leary puhuu myös erittäin paljon Gaiasta ja kirjassa on runsaasti hänen elämänkumppanin Meredith Millerin Gaia-piirustuksia.

O'Learyn kirja on suureksi osaksi kirjoitettu päiväkirjamuodossa. Kirjassa viitataan usein ufoihin, sieppauksiin, viljakuvioihin ja karjansilpomisiin ja kirjoittajan mielestä ne ovat todellisia esimerkkejä muukalaisten läsnäolosta Maapallolla. O'Learyn mukaan muukalaiset ovat oppineet käyttämään ilmaista energiaa.

O'Learyn, eli Mars-planeetan erikoisasiantuntijan, mielestä on myös varmaa, että Marsissa havaitut "kasvot" ja muut rakennukset ovat osoitus sivilisaatiosta, joka on ollut olemassa Marsissa. O'Learyn mielestä NASA salaa tämän asian tahallaan syystä tai toisesta. Hän kehottaakin tästä asiasta kiinnostuneita lukemaan Sonoma State -yliopiston professorin Stanley McDanielin kirjan "The McDaniel Report".

Vaikka O'Leary usein viittaa ufoihin tekstissään, niin tämä ei kuitenkaan ole mikään ufokirja, koska ufoihin viitataan vain ohimennen ja yleisesti. Tämä kirja liittyy nimenomaan energiakysymyksiin ja vapaan ja ilmaisen energian hyödyntämiseen.

Björn Borg, 12.11.2005


© Suomen Ufotutkijat
Suomen Ufotutkijat ry  - Arkkitehdinkatu 14 B  - 33720 TAMPERE  |  Tel. +358405170553  |  Webmaster  |