Suomen Ufotutkijat ry - F U F O R A

ETUSIVULLE
Kirjasivu

Leir, Roger K.:

The Aliens and the Scalpel. Scientific Proof of Extraterrestrial Implants in Humans

The Bigelow Foundation/The National Institute for Discovery Science (NIDS)/Granite Publishing, LLC, Columbus, NC 1998. 231 sivua

Onko löytynyt fyysisiä todisteita muukalaisten implanteista?
"Vauvatkin ovat nykyisin paljon kehittyneimpiä kuin 1960-luvulla".

Tämä kirja pitäisi olla yksi maailman tärkeimmistä ufokirjoista, jos ei tärkein. Tästä kirjasta pitäisi löytyä raportit fyysisistä todisteista, että siepatut puhuvat totta. Ns. miljoonan dollarin kysymys on nyt, että löytyikö tällaisia todisteita?

Aivan kirjan alussa Leir kertoo siitä kuinka hänen kiinnostuksensa ufoihin heräsi jo vuonna 1947 kun hänen isänsä luki sanomalehdistä Roswellin 'talteen otetusta lautasesta'. Aika yllättäen Leir sitten kertoo, että tunnetun 'The Omega Project' -kirjan tekijä Kenneth Ring on hänen serkkunsa. Kun Ringillä ei ollut enää aikaa seurata ufoasioita kirjansa julkaisemisen jälkeen, niin Ring lähetti kaikki ufoaineistonsa Leirille.

Leir on vakuuttunut siitä että muukalaiset sieppaavat ihmisiä suuressa mittakaavassa ja käyttävät heitä omiin tarkoituksiinsa. Muukalaiset istuttavat sitten ns. implantteja ihmisiin. Näiden implanttien tarkoitus on epäselvä, mutta voidaan ajatella, että niitä käytetään henkilön jäljittämiseksi tai vaikkapa henkilön terveydentilan seuraamiseksi tai jopa, että implantin avulla kommunikoidaan henkilön kanssa tai vaikutetaan henkilön käyttäytymiseen.

Röntgenkuvissa näkyykin, että henkilöissä on 'jokin' esine ja kaikki Leirin luo tulevat henkilöt ovat omien sanojensa mukaan kokeneet sieppauksen. Leir päättää poistaa nämä esineet ja antaa ne tutkittavaksi. Tässä työssään Leir lyöttäytyy yhteen tunnetun implanttien asiantuntijan Derrel Simsin kanssa. Koska Leir itse on erikoistunut vain jalkakirurgiaan, niin hän itse saa leikata vain potilaiden jalkoja, mutta kun poistettava esine on jossain muussa ruumiinosassa, niin Leir järjestää paikalle toisen kirurgin, joka suorittaa leikkauksen ja Leir vain avustaa.

Ensimmäiseksi poistetaan 'Patrician' jalasta kaksi esinettä, joista toinen on T-muotoinen ja toinen pyöreämpi ja pienempi. Kummatkin esineet ovat metallisia ja niiden ympärillä on kalvo, jota kirurgit toistuvista yrityksistä huolimatta ei onnistuu puhkaisemaan veitsillään.

Seuraavan leikkauksen suorittaa 'tri A', joka ei tahdo nimeään julkisuuteen. Hän valmistautuu poistamaan Paul-nimiseltä henkilöltä hänen kädessään olevan esineen. Hän juuri aloittamassa leikkauksen, kun Leir hetken mielijohteesta saa päähänsä laittaa poistettavan esineen yläpuolelle Gauss-mittarin, joka mittaa elektromagneettisia kenttiä. Kaikkien hämmästykseksi Gauss-mittari näyttää voimakasta elektromagneettista kenttää. Leikkaus keskeytetään, ja mietittyään asiaa hetken, kaikki siirtyy ulos pysäköintipaikalle, jossa suoritetaan uusi mittaus. Gauss-mittari näyttää edelleen voimakasta elektromagneettista säteilyä ja kaikki ovat nyt vakuuttuneita siitä, että säteily tulee poistettavasta esineestä eikä leikkaussalin laitteista.

Kolmas potilas on 'Babs', jolta poistetaan niskassa oleva esine. Leikkauksissa havaitaan outo asia: vaikka leikkaukset suoritetaan paikallispuudutuksessa (yhdessä tapauksessa hypnoosissa), niin kun itse esine poistetaan, kaikki potilaat huutavat tuskasta, vaikka ovat puudutuksessa tai hypnoosissa.

Derrel Sims ottaa talteen poistetut metalliesineet, kun taas Leir lähettää esineissä kiinni olleen kudoksen laboratorioon. Laboratoriotulosten mukaan kaikki kudosnäytteet ovat erittäin outoja siksi, että niissä oli tuntohermoja, vaikka ei pitäisi, eikä niissä ollut merkkejä tulehduksista, kuten normaalisti.

Leir ja Sims tajuavat, että heidän pitää saada taloudellista tukea jostakin suunnasta, jotta voitaisiin suorittaa kunnon laboratoriotutkimuksia, jossa tutkittaisiin poistettuja metalliesineitä. He saavat yhteyden Las Vegalaiseen miljonääriin Robert Bigelowiin ja hänen perustamaansa NIDS-järjestöön, johon kuuluu mm. 16 USA:n etevintä tiedemiestä. Bigelow ja NIDS suostuvatkin kustantamaan seuraavat leikkaukset ja maksamaan laboratoriotutkimukset.

Seuraavaksi leikataankin 'Annie', 'Doris' ja 'Don'. Paikalle saapuukin suuri määrä ufoalan tunnettuja hahmoja seuraamaan 'Don'in leikkausta. Kutsuttujen joukkoon kuuluu mm. entinen astronautti Gordon Cooper, Michael Lindemann, John Mack, Budd Hopkins, MUFONin johtaja Walt Andrus ym. Paikalle saapuu lisäksi Whitley Strieber ja Robert Dean vaimoineen. Leikkauksen suorittaa tällä kertaa tri Allen Mitter ja paikalla on myös tri Bill Miller. Kun tri Mitter poistaa erään esineen potilaasta, paikalla ollut Whitley Striber purskahtaa itkuun liikutuksesta. Leikkaussalissa havaitaan merkillinen asia; kun poistettuja esineitä valaistaan ultravioletilla valolla, niin kaikki poistetut esineet hohtavat vihreää väriä. Niissä oli kuitenkin vivahde-eroja, eli ne hohtivat vihreästä jopa vaaleanpunaiseen.

Myöhemmin Leir oppii tunnistamaan muita siepattujen tunnusmerkkejä:

1. Siepatun käsissä tai muualla ruumiissa esiintyy vaaleanpunaista väriä joka hehkuu ultraviolettivalossa. Sitä ei voi pestä pois, ja vaikka sitä saisikin ahkerasti hankaamalla pois, niin se tulee uudelleen esille koska se tulee ihon alta.

2. Siepattujen implantit ovat jostakin syystä aina kehon vasemmassa puoliskossa.

3. Kaikki implantit hohtavat ultravioletissa valossa.

4. Kaikki siepatut reagoivat epätavallisella tavalla paikallispuudutukseen. Joko tavalliset annokset puudutusainetta ei riittänyt alkuunkaan, tai sitten potilas sai allergisia reaktioita puudutusaineesta.

5. Siepatuilla on aina kova tarve syödä suolaista ruokaa.

6. Noin puolet siepatuista kärsivät yösokeudesta.

7.Kaikki tutkitut potilaat olivat psykologisessa mielessä normaaleja.

Leir kertoo myös miten hän eräänä päivänä havaitsi itsessään merkillisen jäljen ja ihmetteli mistä se oli tullut. Leir kertoo myös, miten hän eräänä yönä näki erittäin merkillisen, erittäin realistiselta vaikuttavan unen, jossa oli useita kummallisia olentoja. Leir herää sitten omassa sängyssään. Hänen vaimonsa nukkuu vieressä ja heidän pikkutyttönsä on tullut heidän sänkyynsä. Kun Leir herää, tyttö istuu hänen vieressään ja tuijottaa isäänsä ja hänellä on kummallinen ilme. Tyttö kysyy Leiriltä: "Missä sinä olit, isi?" Leir kertoo kirjassaan, ettei ole tänä päivänäkään uskaltanut kysyä tyttäreltään, mitä hän tarkoitti kysymyksellään.

Derrel Sims kertoo myös käsityksestään, että muukalaiset eivät suinkaan aina ole älykkäämpiä kuin ihminen. Kun sattuu jokin yllättävä tilanne, niin sieppaajat usein joutuvat pois tolaltaan ja kestää aikaansa ennen kuin he taas pystyvät jatkamaan toimintaansa. Sims uskookin, että muukalaiset usein ovat jonkinlaisia androideja ja kertoo tapauksesta, jolloin hän oli antanut toistuvasti siepatulle posthypnoottisen käskyn repiä muukalaiselta mustan ison silmälapun pois, ja alta olikin paljastunut elektroninen silmä.

Suoritetuista biologisista laboratorioanalyyseistä julkaistaan sitten Leirin kirjassa 20 sivun verran raportteja. Lukijaa ärsyttää luonnollisesti tässä vaiheessa se seikka, että raporteista on poistettu kaikki viitteet siitä, kenen näytettä on tutkittu tai mikä laboratorio on ollut kyseessä tai kuka on suorittanut analyysit. Kirjassa todetaan kuitenkin, että tarvittaessa niin Leir, Sims ja NIDS antavat lisätietoja. Kaikki tämä on tehty potilaan suojelemiseksi. Näissä raporteissa toistetaan Leirin aikaisemmin esille tuotu hämmästys siitä, että kudosnäytteissä oli tuntohermoja sekä ettei niissä ollut merkkejä tulehduksesta. Tutkimuksen suorittanut patologi ilmoitti, ettei ollut ikinä nähnyt mitään vastaavaa. Analyysit metalliesineitä ympäröivistä kalvoista osoittivat, että ne koostuivat keratiinista, proteiinicoagulumista ja hemosiderinista.

Suoritetuista metallianalyyseista kerrotaan sen sijaan, että näytteitä tutkittiin Los Alamosin National Laboratories'issa ja New Mexico State -yliopistossa. Kirjassa julkaistaan jopa 18 raporttia näistä analyyseista. Nyt on luonnollisesti todettava, että allekirjoittanut ei ole pätevä analysoimaan näitä metallurgisia tutkimustuloksia, tai lausumaan niistä mitään, vaan on ohjattava asiasta kiinnostuneita itse tutkiman näitä analyyseja. Sen voin kuitenkin tehdä, että lainaan New Mexico Tech'in tutkimuksen suorittaneen orgaanisen kemian tutkijan 26.8.1996 päivätystä lausunnosta yhteenvedon, jossa kemisti toteaa seuraavaa: (Lausunnon alkuosassa kemisti pohtii olisiko näytteet peräisin meteoriitista, hänellehän ei ole kerrottu lainkaan, mistä näytteet on peräisin).

"- Näyte RR3 saattaa olla peräisin avaruudesta sen sisältämän nikkelin, sinkin ja hopean perusteella, sen sijaan Tungsten ja Thalliumpitoisuudet eivät ole epätavallisia.

- Näyte 007KT saattaa olla peräisin avaruudesta sen sisältämän nikkelin, sinkin, Rutheniumin, Samariumin, Europiumin ja Tungstenin perusteella, mutta magnesiumin kohdalla pitoisuus on yhdenmukainen Maasta peräisin olevan näytteen kanssa.

- Näyte AL 101 osoittaa joitakin epätavallisuuksia, esimerkiksi Germaniumin ja Tungstenin kohdalla, muiden osalta asia on epäselvä.

- Näyte SM/DS sisältää magnesiumin ja sinkin kohdalla sellaisia pitoisuuksia, jotka ovat tyypillisiä luonnossa esiintyvälle aineelle.

Lopputulos:
On mahdollista, mutta ei todistettu, että sekä näyte RR3 ja 007KT sisältävät sellaisia isotooppipitoisuuksia, että näytteet saattaisivat olla peräisin avaruudesta. Lisätutkimukset suuremman näytteen kanssa olisi paikallaan."

Leir kommentoi implantteja toteamalla, että esineet 'oli selvästi valmistettuja esineitä'.

Kirjan lopussa kerrotaan myös siitä, kuinka San Diegossa sijaitsevan Kalifornian yliopiston tri Russell VernonClark sai haltuunsa metallipalan, jota väitettiin olevan peräisin Roswellista. VernonClarkin analyysin tuloksesta kerrotaan kaavakuvan avulla, että kun Maapallon luonnollisessa silikonissa on isotooppeja seuraavasti: Si 28 (92 %), Si 29 (5 %), Si 30 (3 %), niin VernonClarkin Roswell-palassa on isotooppeja seuraavasti: Si 28 (27 %), Si 29 (43 %), Si 30 (30 %). (Lisätietoja:www.cninews.com/CNI_Artifact.html).

Leir on vakuuttunut siitä, että muukalaiset sieppaavat ihmisiä jatkuvasti ja 'tekevät heille jotakin'. Leir pohtii, olisiko sieppausten tarkoitus eräänlainen rodunjalostus ja toteaa, että kun hän itse vielä oli lääketieteellisessä koulussa vuonna 1964, niin keski-ikä jolloin vauvat rupesivat kävelemään oli 13 + 7/10- osaa kuukautta. Tänä päivänä (1998) keski-ikä on vähentynyt 9 + 8/10- osaan kuukauteen. Leir huomauttaa myös, että nykyisin vauvat jo syntyessään vaikuttavat paljon älykkäämmiltä kuin aikaisemmin. Leir ei usko, että tämä olisi luonnollisen kehityksen ansiota, vaan uskoo että kyseessä on ulkopuolinen (= muukalaisten) rodunjalostus.

(Ruotsin TV:ssä näytettiin vuonna 2002 dokumenttifilmi "Confirmation. The Hard Evidence of Aliens Among Us?", jossa näytetään juuri yllämainitun 'Paulin' leikkaus, jossa poistetaan hänen vasemmassa peukalossaan sijaitseva implantti. Implanttia tutkii San Antoniossa sijaitsevan Texasin yliopiston Maan- ja Fysikaalisten tieteiden laitoksen geologian opettaja Robert Smith. Hän toteaa, että implantin ulkokuori muistuttaa rautaoksidia ja hän yrittää murskata itse metallipalaa, kuitenkaan onnistumatta siinä. Smith sanoo:
"Rekisterissämme on lueteltu 65000 eri ainetta. Enempää ei ole olemassa maapallollamme. Se aine, josta tämä implantti on tehty, ei ole mukana tässä rekisterissä. En tiedä mitä pitäisi uskoa. Jos aine on rautaa, niin siitä puuttuu atomien ja ionien rakenteet."

Toisessa dokumenttifilmissä, "The Aliens Have Landed", joka näytettiin Discovery Science -kanavalla vasta pari päivää sitten, kerrotaan myös implanteista, jotka sanotaan olevan istutettuja eräisiin henkilöihin. Mm. Tim Cullen uskoo, että hänessä oli tällainen implantti, jonka tri Leirin eräs lääkärikollega poisti. Leirin lopullinen raportti implantista viedään Oxfordin yliopiston kemian professorin, tri Peter Atkinsin, luettavaksi. Hän lausuu käsitystään Leirin analyysista:
"Mikään ei kerro, että se olisi peräisin avaruudesta. Raportti näyttää, että pala Maanpäällistä materiaalia on joutunut kehoon. Kyseessä saattaa olla sorahiukkanen, kivipala, metallipala tai vastaava. Siinä ei ole mitään mystistä. Jos sanotaan, että se on peräisin avaruudesta, niin silloin kyllä mielikuvitus lentää. Oikea tiedemies tutkii, onko se jotakin normaalia. Katsotaan, voidaanko selittää sitä sekoittamatta asiaan jotakin omituista. Tähän on varmasti olemassa joku aivan luonnollinen selitys.")

Palaan nyt tämän esittelyn alussa olevaan kysymykseen: Löytyykö nyt Leirin kirjasta fyysisiä todisteita siitä, että siepatut puhuvat totta?
Jätän tuon kysymyksen lukijalle.
Vastatkoot jokainen siihen itse.

Björn Borg, 10.11.2004


© Suomen Ufotutkijat
Suomen Ufotutkijat ry  - Arkkitehdinkatu 14 B  - 33720 TAMPERE  |  Tel. +358405170553  |  Webmaster  |