Suomen Ufotutkijat ry - F U F O R A

ETUSIVULLE
Kirjasivu

King, George & Lawrence, Richard:

Contacts With The Gods from Space. Pathway to the New Millennium

The Aetherius Society, Hollywood, California 1996. 160 sivua

Englantilainen taksinkuljettaja George King (1919-1997) kuuli vuonna 1954 äänen, joka antoi hänelle komennon: "Valmistaudu! Sinusta tulee Interplanetaarisen Parlamentin ääni."

Tästä alkoi Kingin kontaktit avaruuden kanssa, jotka johtivat siihen, että hän myöhemmin perusti Aetherius-järjestön. Nimi Aetherius tulee siitä, kun King sai yhteyden itse Mestari Aetheriukseen, joka on kotoisin Venuksesta. Vuonna 1959 King muutti USA:han.

Kingin mukaan Marsin ja Jupiterin välissä oleva asteroidivyöhyke on itse asiassa räjähtäneen Maldek-planeetan jäännöksiä. Maldek planeetan asukkaat räjäyttivät itsensä taivaan tuuliin atomiaseiden avulla, mutta osa heistä ehti muuttaa Maahan 16 miljoonaa vuotta sitten. Kingin mukaan Maassa on ollut useita sivilisaatioita miljoonia vuosia sitten ja todisteena tästä hän tuo esille, että esim. hiilikaivoksissa on löydetty työstettyjä kultaesineitä hiilen sisältä. Avaruusolennot nimittivät aikaisessa vaiheessa Kingin "Ensisijaiseksi Maanpäälliseksi Mentaaliseksi Kanavaksi" ja elämänsä aikana King vastaanotti yli 600 telepaattista sanomaa, joista tuloksena on 38 kirjaa.

King on siis nimenomaan ns. kanavoija ja tästä syystä on ärsyttävää, kun kirjassa hänen kontakteistaan toistuvasti käytetään sanontaa "lähituntuma". King on kyllä, ilmoituksensa mukaan, pari kertaa käynytkin avaruusolentojen aluksissa, mutta silti ei pitäisi käyttää Hynekin luomaa terminologiaa (lähituntumat) asiassa, jota on luonnehdittava nimenomaan kanavoimiseksi.

Sivulla 33 King kertoo, että avaruusolennoilla on käytettävissään kaksi eri alustyyppiä, eli tavanmukaiset kiekot ja niiden lisäksi valtavat emoalukset, eli sikarit, joiden pituus on jopa 8000 kilometriä! (eli pitempiä kuin koko Afrikka!). Sivulla 104 King kertoo, että eräs avaruusalus, eli Satelliitti nro. 3, on vaihdettu uuteen, jonka pituus on 3,6 km.

Avaruusolennot, joiden kanssa King on yhteydessä, ovat kotoisin Jupiterista, Marsista, Saturnuksesta ja Venuksesta. Kingin kertoman mukaan Jeesus on kotoisin Venukselta ja King vastaanotti kerran myös sanoman itse Jeesukselta.

Kirjan mukaan "Byzantian Valtakunnan hallitsijasuvun maanpaossa oleva laillinen perillinen prinssi Henri III de Vigo Paleologo" on aateloinut Kingin vuonna 1980, jolloin Kingistä tuli "Florinan herttua ja Santorinin prinssi". Tästä syystä kirjassa johdonmukaisesti käytetään titteliä "Sir George". Kirjan varsinainen kirjoittaja, "tri" Richard Lawrence, toteaakin ettei Englannin kuningashuoneella ole mikään yksinoikeus aateloida ihmisiä tässä maailmassa, vaan että muilla kuningashuoneilla on täysin sama oikeus. (Lawrence on kyllä epälooginen tässä asiassa sen johdosta, että arvonimi "Sir" on nimenomaan englanninkielinen arvonimi. Jos joku bysanttilainen kuningashuone myös aateloi ihmisiä, niin käytetty arvonimi olisi tuskin englanninkielinen "Sir", vaan jokin muu vastaava, ko. kielellä).

Internetissä löytyy sellainen sivu kuin www.chivalricorders.org/orders/self-styled/selfsty3.htm jossa kerrotaan, että mainittu "prinssi" Henri III on aikaisemmin asunut MĀ¯nchenissa ja Cannesissa ja että "prinssin" järjestö on ollut erittäin aktiivinen Palm Beachissa, jossa se on järjestänyt tilaisuuksia, joiden osallistujilla on merkillisiä kunniamerkkejä. Kuten tiedämme, niin nykyisin ei ole olemassa mitään "Bysanttilaista valtakuntaa", joten kyseenalaisen "prinssin" aateloima Kingin arvonimi on vastaavasti kyseenalainen.

Kun yrittää tarkistaa, missä King on ansainnut molemmat tohtorintittelinsä D.D. (uskontotieteen tri) ja Th. D. (teologian tri) niin siihen ei saa selvyyttä. Kirjassa sitä ei kerrota, eikä Kingin perustaman Aetherius-järjestön kotisivuilla, eikä edes muistokirjoituksessa tuoda esille tätä asiaa. Kirjan varsinaista kirjoittajaa, Richard Lawrencea, sanotaan myös teologian tohtoriksi (Th. D.) kirjan kannessa, mutta Internetissä tämä titteli on pudotettu pois Lawrencen omilla kotisivuillakin. Joten yhteenvetona voidaan todeta, että Kingin arvonimet Sir, D. D., Th. D., herttua ja prinssi ovat kaikki erittäin kyseenalaisia ja sama koskee Lawrencen Th. D. -titteliä.

Se, että Lawrence kirjassa usein käyttää Kingistä nimitystä Hänen Ylhäisyytensä ja myös vertailee Kingiä Jeesukseen monessa paikassa, antaa kirjalle oman erikoisen leimansa.

Kingin varsinaista sanomaa ei voi määritellä yhdellä sanalla tai edes muutamalla lauseella, koska King on ollut aktiivinen ja ottanut kantaa miltei kaikkiin ajateltavissa oleviin asioihin, alkaen uskonnosta ja joogasta ja loppuen vaikkapa sairauksien parantamiseen. Kingin kaikki kiinnostuksen aiheet ovat luettavissa hänen kirjoistaan.

Kun filmi- tai televisioyhtiöt tekevät dokumentteja ufoilmiöstä, niin on aika suosittua, että mukaan laitetaan muutama minuutti juuri Kingin Aetherius-järjestöstä esimerkkinä ufologian reunailmiöstä.

Björn Borg, 28.11.2005


© Suomen Ufotutkijat
Suomen Ufotutkijat ry  - Arkkitehdinkatu 14 B  - 33720 TAMPERE  |  Tel. +358405170553  |  Webmaster  |